Rekommenderad rutt
Morrojable
Resa direkt till Las Palmas De Gran Canaria med färja
Las Palmas De Gran Canaria
Se priser
Alternativa rutter
Morrojable
Resa med färja till Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Resa med färja till Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Se priser

Hur tar man sig från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Fred Olsen Express. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Morrojable Las Palmas De Gran Canaria som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas eller Fred Olsen Express-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria

Avgångshamn
Morrojable
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Las Palmas De Gran Canaria
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
105 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
2 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Morrojable Las Palmas De Gran Canaria: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria kan du hitta biljetter från 555 kr för en person om du reser utan bil till 1469 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria är 971 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria är 2 timmar 2 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 50 minuter att nå Las Palmas De Gran Canaria, medan de snabbaste båtarna anländer till Las Palmas De Gran Canaria på 2 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Morrojable kl 06:30. Den sista båten till Las Palmas De Gran Canaria avgår från hamnen i Morrojable kl 19:30.

Genomsnittspris för en Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria färjeöverfart
971 kr
Prisintervall för färjor Morrojable Las Palmas De Gran Canaria (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
555 kr - 1469 kr
Genomsnittlig överfartstid Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
2 timmar 2 minuter
Avgångstid för första färjan till Las Palmas De Gran Canaria
06:30
Tid då sista färjan avgår till Las Palmas De Gran Canaria
19:30
Ankomsttid för första färjan till Las Palmas De Gran Canaria
08:30
Ankomsttid för sista färjan till Las Palmas De Gran Canaria
21:30

Varför ta en färja från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Las Palmas De Gran Canaria. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria är ett idealiskt sätt att resa.

Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. När du går ombord på en Naviera Armas eller Fred Olsen Express-färja i Morrojable får du dock ta med dig så mycket bagage som du vill, så länge det finns i ditt fordon. Om du reser utan bil kommer du att vara begränsad i dina rörelser under hela resan till Las Palmas De Gran Canaria. Många fartyg erbjuder dock bagageförvaring för fotgängare. Kontrollera med Naviera Armas eller Fred Olsen Express.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Naviera Armas eller Fred Olsen Express-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Att resa med färja är helt enkelt det idealiska sättet att resa mellan Morrojable och Las Palmas De Gran Canaria när du är med din familj och särskilt med barn. Allt är enklare. Så snart du lämnar Morrojable kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Las Palmas De Gran Canaria flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Morrojable och Las Palmas De Gran Canaria kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.

Vilka bolag trafikerar mellan Morrojable och Las Palmas De Gran Canaria?

Om du vill resa mellan Morrojable och Las Palmas De Gran Canaria med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas eller Fred Olsen Express som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Morrojable-Las Palmas De Gran Canaria och boka en biljett från Naviera Armas mellan Morrojable och Las Palmas De Gran Canaria. Naviera Armas kör 7 överfarter i veckan till Las Palmas De Gran Canaria från Morrojable och restiden är 2 timmar 55 minuter. Mer information om Naviera Armas
2 timmar 55 minuter
7 överfarter i veckan
Fred Olsen Express Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express är ett färjerederi med säte i Las Palmas, Kanarieöarna, som erbjuder avgångar till olika destinationer i Spanien och Portugal. På Vivanoda kan du jämföra priser för Morrojable-Las Palmas De Gran Canaria och boka en biljett från Fred Olsen Express mellan Morrojable och Las Palmas De Gran Canaria. Fred Olsen Express kör 3 överfarter per dag till Las Palmas De Gran Canaria från Morrojable och restiden är 2 timmar. Mer information om Fred Olsen Express
2 timmar
3 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Morrojable? Var anländer båtarna i Las Palmas De Gran Canaria?

Avgångshamn i Morrojable

Naviera Armas eller Fred Olsen Expresss färjor till Las Palmas De Gran Canaria avgår från följande hamnar i Morrojable:

Morrojable
Karta

Ankomsthamn i Las Palmas De Gran Canaria

Fred Olsen Express eller Naviera Armas fartyg anländer till Las Palmas De Gran Canaria från följande hamnar:

la Luz
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria tar det minst 2 timmar att täcka de 105 km mellan Morrojable och Las Palmas De Gran Canaria.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Morrojable och Las Palmas De Gran Canaria på vintern) och färjerederiet (Naviera Armas och Fred Olsen Express). Det finns för närvarande 4 överfarter per dag mellan Morrojable och Las Palmas De Gran Canaria.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Morrojable och Las Palmas De Gran Canaria: Naviera Armas och Fred Olsen Express.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Under din överfart mellan Morrojable och Las Palmas De Gran Canaria reser du 105 km.

För att åka med båt från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria kan du hitta priser från 555 kr för det lägsta, till 1469 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 971 kr.

Den första färjan avgår från Morrojable kl 06:30 till Las Palmas De Gran Canaria.

Den sista färjan till Las Palmas De Gran Canaria avgår vanligtvis från Morrojable kl 19:30.

Färja Morrojable Las Palmas De Gran Canaria - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Morrojable till Las Palmas De Gran Canaria

Vad kan man besöka och göra i Las Palmas De Gran Canaria?

En av stadens mest enastående sevärdheter är stranden Las Canteras. Den anses vara en av de vackraste stadsstränderna i Europa och sträcker sig flera kilometer längs kusten. Med sin gyllene sand och kristallklara vatten är det den perfekta platsen att koppla av, simma och njuta av vattensporter som surfing och dykning.

Stadens historiska centrum, känt som Vegueta, är en annan stor attraktion. Kullerstensgator, färgglada byggnader och pittoreska torg utstrålar en autentisk atmosfär som genomsyras av historia. Missa inte ett besök i Santa Ana-katedralen, ett magnifikt exempel på gotisk arkitektur.

Besökare har flera alternativ för att ta sig runt i staden. Kollektivtrafiknätet är väl utbyggt med regelbundna bussförbindelser till alla delar av staden. Det finns också en modern spårvagn, vilket gör det enkelt att ta sig runt så långt som till Las Canteras-stranden. För mer frihet kan du hyra en bil.

Gastronomi är en annan av Las Palmas De Gran Canarias starka sidor. Färsk fisk och skaldjur är en specialitet i regionen, och det finns gott om restauranger där du kan prova läckra fisk- och skaldjursrätter. Och glöm inte att prova de berömda "papas arrugadas", skrynkliga potatisar som serveras med typiska såser från ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid