Rekommenderad rutt
Milos
Resa direkt till Syros med färja
Syros
Se priser
Alternativa rutter
Milos
Resa med färja till Tinos
Tinos
Resa med färja till Syros
Syros
Se priser

Hur tar man sig från Milos till Syros med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Milos till Syros? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Milos till Syros är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Milos till Syros, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Milos till Syros så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries eller Minoan Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Milos Syros som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta ANEK Lines eller Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Milos till Syros behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Milos till Syros

Avgångshamn
Milos
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Syros
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
113 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Milos Syros: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Milos till Syros kan du hitta biljetter från 150 kr för en person om du reser utan bil till 798 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Milos till Syros är 370 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Milos till Syros är 5 timmar 39 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar 5 minuter att nå Syros, medan de snabbaste båtarna anländer till Syros på 3 timmar 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Milos kl 10:45. Den sista båten till Syros avgår från hamnen i Milos kl 14:25.

Genomsnittspris för en Milos till Syros färjeöverfart
370 kr
Prisintervall för färjor Milos Syros (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
150 kr - 798 kr
Genomsnittlig överfartstid Milos Syros
5 timmar 39 minuter
Avgångstid för första färjan till Syros
10:45
Tid då sista färjan avgår till Syros
14:25
Ankomsttid för första färjan till Syros
14:05
Ankomsttid för sista färjan till Syros
21:30

Varför ta en färja från Milos till Syros?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Milos till Syros vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Syros. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Milos till Syros är ett idealiskt sätt att resa.

Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du lämnar den där under hela överfarten Milos-Syros i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Syros för att gå av båten.
För att få lite havsluft
Hälsofördelarna med havsluft är många. I Milos kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på ANEK Lines eller Hellenic Seaways-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Syros full av energi.
Du får mycket mer vila än i bilen
Att köra i flera kilometer i sträck är inte särskilt avkopplande, särskilt om man lägger till risken för trafikstockningar och olyckor. Färjeturen från Milos Syros är raka motsatsen! Färjor som drivs av ANEK Lines eller Hellenic Seaways är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Utan tvekan kommer du att anlända till Syros helt avslappnad.

Vilka bolag trafikerar mellan Milos och Syros?

Om du vill resa mellan Milos och Syros med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat ANEK Lines eller Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

ANEK Lines Milos Syros
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Milos-Syros och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Milos-Syros och boka en biljett från ANEK Lines mellan Milos och Syros. Mer information om ANEK Lines
Hellenic Seaways Milos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Milos-Syros och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Milos och Syros. Hellenic Seaways kör 4 överfarter i veckan till Syros från Milos och restiden är 5 timmar 50 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
5 timmar 50 minuter
4 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Milos? Var anländer båtarna i Syros?

Avgångshamn i Milos

ANEK Lines eller Hellenic Seawayss färjor till Syros avgår från följande hamnar i Milos:

Milos
Karta
Milos
Karta

Ankomsthamn i Syros

Hellenic Seaways eller ANEK Lines fartyg anländer till Syros från följande hamnar:

Port of Siros Ermoupoli
Karta
Andra alternativa avgångar från Milos till Syros
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Milos till Syros tar det minst 5 timmar 50 minuter att täcka de 113 km mellan Milos och Syros.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Milos och Syros på vintern) och färjerederiet (ANEK Lines och Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 4 överfarter i veckan mellan Milos och Syros.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Milos och Syros: ANEK Lines och Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines.

Under din överfart mellan Milos och Syros reser du 113 km.

För att åka med båt från Milos till Syros kan du hitta priser från 150 kr för det lägsta, till 798 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 370 kr.

Den första färjan avgår från Milos kl 10:45 till Syros.

Den sista färjan till Syros avgår vanligtvis från Milos kl 14:25.

Färja Milos Syros - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Milos till Syros

Vad kan man besöka och göra i Syros?

Öns huvudstad, Ermoupoli, är en riktig arkitektonisk pärla. Dess kullerstensgator, neoklassiska byggnader och kosmopolitiska atmosfär lockar besökare från hela världen. Missa inte ett besök på Apollo Theatre, en magnifik 1800-talsbyggnad som fortfarande är värd för shower och konserter idag. Du kan också utforska det pittoreska distriktet Vaporia, med sina färgglada hus med utsikt över Egeiska havet.

För konstälskare bör man besöka Syros Museum of Modern Art. Här finns en samling verk av lokala och internationella konstnärer som ger en fascinerande inblick i öns moderna konstscen.

Utanför staden kan du upptäcka magnifika stränder och naturlandskap. Galissas-stranden är en av de mest populära med sin fina sand och kristallklara vatten. Om du föredrar en lugnare atmosfär ska du bege dig till den avskilda stranden Delphini, som endast kan nås med båt.

För att utforska ön och dess omgivningar har du ett antal transportalternativ. Lokalbussar är ett bekvämt sätt att ta sig från plats till plats. Bussnätet är väl utbyggt och trafikerar alla de viktigaste turistmålen. Du kan också hyra en bil eller skoter för större flexibilitet och oberoende. Syros har också en hamn med bra förbindelser, vilket gör det till en utmärkt bas för att utforska de andra Kykladiska öarna med färja.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid