Rekommenderad rutt
Milos
Resa direkt till Koufonissia med färja
Koufonissia
Se priser
Alternativa rutter
Milos
Resa med färja till Ios
Ios
Resa med färja till Koufonissia
Koufonissia
Se priser
Milos
Resa med färja till Naxos
Naxos
Resa med färja till Koufonissia
Koufonissia
Se priser

Hur tar man sig från Milos till Koufonissia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Milos till Koufonissia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Milos till Koufonissia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Milos till Koufonissia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Milos till Koufonissia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries eller Blue Star Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Milos Koufonissia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Sea Jets-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Milos till Koufonissia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Milos till Koufonissia

Avgångshamn
Milos
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Koufonissia
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
106 km
Färjerederier
ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Small Cyclades Lines
Frekvens av överfarter
14 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
4 timmar 40 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Milos Koufonissia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Milos till Koufonissia kan du hitta biljetter från 1249 kr för en person om du reser utan bil till 1249 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Milos till Koufonissia är 1249 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Milos till Koufonissia är 4 timmar 35 minuter. De långsammaste färjorna tar 4 timmar 45 minuter att nå Koufonissia, medan de snabbaste båtarna anländer till Koufonissia på 4 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Milos kl 08:00. Den sista båten till Koufonissia avgår från hamnen i Milos kl 11:45.

Genomsnittspris för en Milos till Koufonissia färjeöverfart
1249 kr
Prisintervall för färjor Milos Koufonissia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
1249 kr - 1249 kr
Genomsnittlig överfartstid Milos Koufonissia
4 timmar 35 minuter
Avgångstid för första färjan till Koufonissia
08:00
Tid då sista färjan avgår till Koufonissia
11:45
Ankomsttid för första färjan till Koufonissia
12:40
Ankomsttid för sista färjan till Koufonissia
16:25

Vilka bolag trafikerar mellan Milos och Koufonissia?

Om du vill resa mellan Milos och Koufonissia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Sea Jets som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Sea Jets Milos Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Milos-Koufonissia och boka en biljett från Sea Jets mellan Milos och Koufonissia. Sea Jets kör 14 överfarter i veckan till Koufonissia från Milos och restiden är 4 timmar 40 minuter. Mer information om Sea Jets
4 timmar 40 minuter
14 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Milos? Var anländer båtarna i Koufonissia?

Avgångshamn i Milos

Sea Jetss färjor till Koufonissia avgår från följande hamnar i Milos:

Milos
Karta
Milos
Karta

Ankomsthamn i Koufonissia

Sea Jets fartyg anländer till Koufonissia från följande hamnar:

Koufonissia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Milos till Koufonissia tar det minst 4 timmar 40 minuter att täcka de 106 km mellan Milos och Koufonissia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Milos och Koufonissia på vintern) och färjerederiet (Sea Jets). Det finns för närvarande 14 överfarter i veckan mellan Milos och Koufonissia.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Milos och Koufonissia: Sea Jets.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Small Cyclades Lines.

För att åka med båt från Milos till Koufonissia kan du hitta priser från 1249 kr för det lägsta, till 1249 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1249 kr.

Den första färjan avgår från Milos kl 08:00 till Koufonissia.

Den sista färjan till Koufonissia avgår vanligtvis från Milos kl 11:45.

Färja Milos Koufonissia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Milos till Koufonissia

Vad kan man besöka och göra i Koufonissia?

Koufonissias främsta attraktion är dess exceptionella stränder vid kanten av det kristallklara havet. Björneborgsstranden är känd för sin naturliga skönhet, med fin sand och turkost vatten. En annan populär strand är Finikas, nära hamnen. Snorkare kan utforska havsbotten, som är rik på färgglatt marint liv.

Förutom att koppla av på stränderna kan naturälskare njuta av vackra promenader längs kustvägarna som erbjuder panoramautsikt över skärgården. Den högsta punkten på Pano Koufonissi, Profitis Ilias, är en idealisk plats för att beundra den magnifika solnedgången.

För historiefantaster är det viktigt att besöka den bysantinska kyrkan Agios Georgios från 1300-talet. Den ligger på Kato Koufonissi och erbjuder en hisnande utsikt över Egeiska havet.

När det gäller transport är Koufonissia en relativt liten ö och det är lätt att ta sig runt till fots eller med cykel. Det finns inga hyrbilar, men det går ofta båtturer mellan de olika öarna i Kykladernas arkipelag, vilket ger möjlighet att göra utflykter till andra närliggande destinationer, till exempel Naxos eller Amorgos.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid