Rekommenderad rutt
Milos
Resa direkt till Chalki med färja
Chalki
Se priser
Alternativa rutter
Milos
Resa med färja till Santorini
Santorini
Resa med färja till Chalki
Chalki
Se priser
Milos
Resa med färja till Rhodos
Rhodos
Resa med färja till Chalki
Chalki
Se priser

Hur tar man sig från Milos till Chalki med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Milos till Chalki? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Milos till Chalki är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Milos till Chalki, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Milos till Chalki så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets eller LANE Sea Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Milos Chalki som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta ANEK Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Milos till Chalki behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Milos till Chalki

Avgångshamn
Milos
Grekland
Kykladöarna
Ankomsthamn
Chalki
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
290 km
Färjerederier
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
24 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Milos och Chalki?

Om du vill resa mellan Milos och Chalki med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat ANEK Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

ANEK Lines Milos Chalki
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Milos-Chalki och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Milos-Chalki och boka en biljett från ANEK Lines mellan Milos och Chalki. ANEK Lines kör 1 överfarter i veckan till Chalki från Milos och restiden är 24 timmar. Mer information om ANEK Lines
24 timmar
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Milos? Var anländer båtarna i Chalki?

Avgångshamn i Milos

ANEK Liness färjor till Chalki avgår från följande hamnar i Milos:

Milos
Karta
Milos
Karta

Ankomsthamn i Chalki

ANEK Lines fartyg anländer till Chalki från följande hamnar:

Chalki
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Milos till Chalki tar det minst 24 timmar att täcka de 290 km mellan Milos och Chalki.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Milos och Chalki på vintern) och färjerederiet (ANEK Lines). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Milos och Chalki.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Milos och Chalki: ANEK Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

Färja Milos Chalki - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Milos till Chalki

Vad kan man besöka och göra i Chalki?

En av Chalkis främsta attraktioner är utan tvekan dess huvudstad, Nimborios. Denna charmiga by består av färgglada hus, smala gator och små traditionella kaféer med hisnande utsikt över Egeiska havet. Klocktornet, som ligger mitt i byn, är en annan anmärkningsvärd sevärdhet. Från tornet har man en magnifik panoramautsikt över hela ön.

Chalki är också känt för sina fantastiska stränder. Bland de mest populära är Pontamos-stranden, som är den största på ön och erbjuder kristallklart vatten, solstolar och parasoller. Stranden Ftenagia är mer avskild och erbjuder en fridfull upplevelse.

För att ta sig runt på ön är transportmöjligheterna relativt begränsade, vilket bidrar till Chalkis lugna atmosfär. De viktigaste alternativen är fotgängare, cyklar och skotrar. Det finns ingen biluthyrning på ön, vilket är perfekt för dem som vill utforska Chalki i sin egen takt.

Utanför ön Chalki kan man göra dagsutflykter till andra närliggande destinationer. Ett populärt alternativ är att ta en båt till Rhodos, den största ön i Dodekaneserna. Rhodos har en rik historia med sevärdheter som den medeltida gamla stadsdelen och stormästarnas palats.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid