Milazzo
Resa direkt till Rinella med färja
Rinella
Se priser

Hur tar man sig från Milazzo till Rinella med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Milazzo till Rinella? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Milazzo till Rinella är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Milazzo till Rinella, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Milazzo till Rinella så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Milazzo Rinella som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Milazzo till Rinella behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Milazzo till Rinella

Avgångshamn
Milazzo
Italien
Sicilien
Ankomsthamn
Rinella
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
51 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
4 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar 40 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Milazzo Rinella: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Milazzo till Rinella kan du hitta biljetter från 220 kr för en person om du reser utan bil till 1515 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Milazzo till Rinella är 624 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Milazzo till Rinella är 2 timmar 44 minuter. De långsammaste färjorna tar 4 timmar att nå Rinella, medan de snabbaste båtarna anländer till Rinella på 1 timmar 40 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Milazzo kl 06:30. Den sista båten till Rinella avgår från hamnen i Milazzo kl 14:30.

Genomsnittspris för en Milazzo till Rinella färjeöverfart
624 kr
Prisintervall för färjor Milazzo Rinella (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
220 kr - 1515 kr
Genomsnittlig överfartstid Milazzo Rinella
2 timmar 44 minuter
Avgångstid för första färjan till Rinella
06:30
Tid då sista färjan avgår till Rinella
14:30
Ankomsttid för första färjan till Rinella
08:30
Ankomsttid för sista färjan till Rinella
18:10

Varför ta en färja från Milazzo till Rinella?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Milazzo till Rinella vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Rinella. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Milazzo till Rinella är ett idealiskt sätt att resa.

För bekvämligheten i en hytt
Även om det inte är obligatoriskt att göra överfarten från Milazzo till Rinella genom att boka en hytt, berövar du dig själv en bekvämlighet som färjan är det enda transportsättet att erbjuda. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även om deras användning är tydligast vid en överfart med övernattning är det fullt möjligt att boka en under dagen.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Milazzo till Rinella, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Liberty Lines eller Siremar-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
För en omtänksam personal
Under hela resan från Milazzo till Rinella kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Du kan hitta en "informationspunkt" på fartyget, oftast på huvuddäcket.

Vilka bolag trafikerar mellan Milazzo och Rinella?

Om du vill resa mellan Milazzo och Rinella med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Milazzo Rinella
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Milazzo-Rinella och boka en biljett från Liberty Lines mellan Milazzo och Rinella. Liberty Lines kör 4 överfarter per dag till Rinella från Milazzo och restiden är 1 timmar 40 minuter. Mer information om Liberty Lines
1 timmar 40 minuter
4 överfarter per dag
Siremar Milazzo Rinella
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Milazzo-Rinella och boka en biljett från Siremar mellan Milazzo och Rinella. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Milazzo? Var anländer båtarna i Rinella?

Avgångshamn i Milazzo

Liberty Lines eller Siremars färjor till Rinella avgår från följande hamnar i Milazzo:

Milazzo
Karta

Ankomsthamn i Rinella

Siremar eller Liberty Lines fartyg anländer till Rinella från följande hamnar:

Rinella
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Milazzo till Rinella tar det minst 1 timmar 40 minuter att täcka de 51 km mellan Milazzo och Rinella.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Milazzo och Rinella på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Siremar). Det finns för närvarande 4 överfarter per dag mellan Milazzo och Rinella.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Milazzo och Rinella: Liberty Lines och Siremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

Under din överfart mellan Milazzo och Rinella reser du 51 km.

För att åka med båt från Milazzo till Rinella kan du hitta priser från 220 kr för det lägsta, till 1515 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 624 kr.

Den första färjan avgår från Milazzo kl 06:30 till Rinella.

Den sista färjan till Rinella avgår vanligtvis från Milazzo kl 14:30.

Färja Milazzo Rinella - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Milazzo till Rinella

Vad kan man besöka och göra i Rinella?

Rinella är mest känt för sin vackra naturhamn, som är en av de viktigaste infarterna till ön. Besökarna kommer att imponeras av det vackra turkosa vattnet och det vulkaniska landskapet som omger den pittoreska hamnen. Promenera längs hamnen, beundra de traditionella fiskebåtarna och smaka på utsökt fisk och skaldjur på någon av de många typiska restaurangerna.

Området runt Rinella är fullt av intressanta platser att besöka. Bara några kilometer från staden ligger det berömda naturreservatet på ön Salina, med en spektakulär flora och fauna. Vandringsentusiaster kommer att älska de olika vandringslederna som erbjuder panoramautsikt över ön och Medelhavet.

En annan sevärdhet nära Rinella är byn Malfa. Byn ligger på en grön kulle och erbjuder en magnifik panoramautsikt över de närliggande öarna. Här kan man besöka den vackra kyrkan San Lorenzo och strosa genom de pittoreska gränderna för att upptäcka de små hantverksbutikerna.

Besökare har flera alternativ för att ta sig runt i Rinella och det omgivande området. Att hyra bil eller skoter är ett populärt sätt att utforska ön Salina. Det finns också lokala bussar som förbinder de olika städerna på ön, vilket erbjuder ett ekonomiskt sätt att ta sig runt. De mer äventyrslystna kan hyra cyklar för att njuta av den vackra naturen och samtidigt få lite motion.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid