Milazzo
Resa direkt till Ginostra med färja
Ginostra
Se priser

Hur tar man sig från Milazzo till Ginostra med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Milazzo till Ginostra? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Milazzo till Ginostra är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Milazzo till Ginostra, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Milazzo till Ginostra så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Milazzo Ginostra som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Milazzo till Ginostra behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Milazzo till Ginostra

Avgångshamn
Milazzo
Italien
Sicilien
Ankomsthamn
Ginostra
Italien
Eoliska öarna
Avstånd
63 km
Färjerederier
Liberty Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Milazzo och Ginostra?

Om du vill resa mellan Milazzo och Ginostra med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Milazzo Ginostra
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Milazzo-Ginostra och boka en biljett från Liberty Lines mellan Milazzo och Ginostra. Mer information om Liberty Lines

Var avgår färjorna från i Milazzo? Var anländer båtarna i Ginostra?

Avgångshamn i Milazzo

Liberty Liness färjor till Ginostra avgår från följande hamnar i Milazzo:

Milazzo
Karta

Ankomsthamn i Ginostra

Liberty Lines fartyg anländer till Ginostra från följande hamnar:

Ginostra (Stromboli)
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Milazzo Ginostra - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Milazzo till Ginostra

Vad kan man besöka och göra i Ginostra?

Ginostras främsta attraktion är det spektakulära landskapet, som domineras av den aktiva vulkanen Stromboli. Vandringsentusiaster kommer att bli förtjusta över stigarna som leder till toppen av vulkanen och erbjuder hisnande vyer över Tyrrenska havet och de andra Eoliska öarna. Vi rekommenderar att man gör denna uppstigning på kvällen för att njuta av vulkanens nattliga utbrott.

Förutom vandringsupplevelsen erbjuder Ginostra några magnifika svarta sandstränder där du kan koppla av och njuta av solen. Bland de mest populära är Ficogrande-stranden och Stromboli-stranden. På dessa stränder kan du njuta av en mängd olika vattensporter, inklusive dykning, snorkling och vindsurfing.

När det gäller transport kan Ginostra bara nås via havet. Färjor och båtar förbinder Ginostra med de andra Eoliska öarna och det italienska fastlandet. Väl framme är det bästa sättet att ta sig runt till fots, eftersom byn helt och hållet består av gågator. Det är ett perfekt tillfälle att gå vilse i de smala, slingrande gatorna och beundra stenhusen som är typiska för regionen.

Ginostra är en riktig pärla för älskare av hisnande natur och lugn. Vandringslederna, de magnifika stränderna och närheten till vulkanen Stromboli gör Ginostra till ett unikt resmål i Italien. Gör dig redo att upptäcka en plats där tiden verkar stå stilla och naturen regerar.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid