Methana
Resa direkt till Aigina med färja
Aigina
Se priser

Hur tar man sig från Methana till Aigina med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Methana till Aigina? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Methana till Aigina är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Methana till Aigina, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Methana till Aigina så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways eller Saronic Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Methana Aigina som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways eller Saronic Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Methana till Aigina behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Methana till Aigina

Avgångshamn
Methana
Grekland
Attica
Ankomsthamn
Aigina
Grekland
Attica
Avstånd
22 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Saronic Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Methana Aigina: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Methana till Aigina kan du hitta biljetter från 93 kr för en person om du reser utan bil till 463 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Methana till Aigina är 278 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Methana till Aigina är 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 45 minuter att nå Aigina, medan de snabbaste båtarna anländer till Aigina på 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Methana kl 17:00.

Genomsnittspris för en Methana till Aigina färjeöverfart
278 kr
Prisintervall för färjor Methana Aigina (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
93 kr - 463 kr
Genomsnittlig överfartstid Methana Aigina
45 minuter
Avgångstid för första färjan till Aigina
17:00
Ankomsttid för första färjan till Aigina
17:45

Varför ta en färja från Methana till Aigina?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Methana till Aigina vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Aigina. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Methana till Aigina är ett idealiskt sätt att resa.

Ta med dig obegränsat med bagage
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. På Methana Aigina-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Aigina. Många fartyg erbjuder dock bagageförvaring för fotgängare. Kontrollera med Hellenic Seaways eller Saronic Ferries.
Färjor är idealiska för familjer!
Att resa med färja är helt enkelt det idealiska sättet att resa mellan Methana och Aigina när du är med din familj och särskilt med barn. Allt är enklare. Så snart du lämnar Methana kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Aigina flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Methana och Aigina kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.
Du får mycket mer vila än i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Färjeturen från Methana Aigina är raka motsatsen! Färjor som drivs av Hellenic Seaways eller Saronic Ferries är utformade med områden som är avsedda för avkoppling eller underhållning: lounger eller hytter, solarium utomhus, barer och restauranger... Du kommer garanterat att börja din semester i Aigina redan utvilad.

Vilka bolag trafikerar mellan Methana och Aigina?

Om du vill resa mellan Methana och Aigina med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways eller Saronic Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Methana Aigina
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Methana-Aigina och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Methana och Aigina. Mer information om Hellenic Seaways
Saronic Ferries Methana Aigina
Saronic Ferries
Saronic Ferries bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Methana och Aigina. På Vivanoda kan du jämföra priser för Methana-Aigina och boka en biljett från Saronic Ferries mellan Methana och Aigina. Mer information om Saronic Ferries

Var avgår färjorna från i Methana? Var anländer båtarna i Aigina?

Avgångshamn i Methana

Hellenic Seaways eller Saronic Ferriess färjor till Aigina avgår från följande hamnar i Methana:

Methana
Karta

Ankomsthamn i Aigina

Saronic Ferries eller Hellenic Seaways fartyg anländer till Aigina från följande hamnar:

Port of Aigina
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Methana och Aigina: Hellenic Seaways och Saronic Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Saronic Ferries.

Under din överfart mellan Methana och Aigina reser du 22 km.

För att åka med båt från Methana till Aigina kan du hitta priser från 93 kr för det lägsta, till 463 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 278 kr.

Den första färjan avgår från Methana kl 17:00 till Aigina.

Färja Methana Aigina - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Methana till Aigina

Vad kan man besöka och göra i Aigina?

Huvudorten Aigina kallas också Aigina och är en plats där grekisk historia möter det moderna livet. En promenad genom kullerstensgatorna tar dig förbi traditionell arkitektur, pittoreska tavernor och hantverksbutiker. Missa inte det arkeologiska museet i Aigina, som har en fascinerande samling av antika skulpturer och keramik.

I närheten ligger Aphaia-templet som är en av öns mest värdefulla juveler. Detta doriska tempel ligger på en kulle och härstammar från 500-talet f.Kr. och erbjuder en fantastisk utsikt över Egeiska havet. Den magnifika arkitekturen och mystiska atmosfären gör det till ett måste för både historiefantaster och fotoentusiaster.

Aiginas stränder är också kända för sin naturliga skönhet. Agia Marina-stranden är en av de mest populära på ön, med sin gyllene sand och kristallklara vatten. Om du föredrar en mer avskild strand kan du åka till Marathonas, en pittoresk vik med lugnt och grunt vatten, perfekt för familjebad.

För att utforska ön ytterligare kan du hyra en cykel eller skoter i Aigina. Det är ett utmärkt sätt att ta sig runt och upptäcka Aiginas charmiga landskap i din egen takt. Om du föredrar ett mer avslappnat alternativ kan du också ta lokalbussen, som trafikerar olika delar av ön.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid