Messina
Resa direkt till Villa San Giovanni med färja, tåg, buss
Villa San Giovanni
Se priser

Hur tar man sig från Messina till Villa San Giovanni med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Messina till Villa San Giovanni? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Messina till Villa San Giovanni är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Messina till Villa San Giovanni, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Messina till Villa San Giovanni så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Metromare eller Caronte & Tourist. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Messina Villa San Giovanni som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Metromare eller Caronte & Tourist-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Messina till Villa San Giovanni behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Messina till Villa San Giovanni

Avgångshamn
Messina
Italien
Sicilien
Ankomsthamn
Villa San Giovanni
Italien
Calabria
Avstånd
7 km
Färjerederier
Metromare, Caronte & Tourist
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Messina till Villa San Giovanni?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Messina till Villa San Giovanni vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Villa San Giovanni. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Messina till Villa San Giovanni är ett idealiskt sätt att resa.

Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Messina till Villa San Giovanni. Men det är inte alltid trevligt att vara fastbunden i sitt säte i långa timmar. Under överfarten Messina-Villa San Giovanni på Caronte & Tourist eller Metromare-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Det finns inget bättre sätt att resa mellan Messina och Villa San Giovanni med din familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Messina kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Villa San Giovanni flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Messina och Villa San Giovanni kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Personalen från Metromare eller Caronte & Tourist står till ditt förfogande från det att fartyget lämnar Messina till det att det lämnar Villa San Giovanni. Du kan hitta en "informationspunkt" på fartyget, oftast på huvuddäcket.

Vilka bolag trafikerar mellan Messina och Villa San Giovanni?

Om du vill resa mellan Messina och Villa San Giovanni med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Metromare eller Caronte & Tourist som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Metromare Messina Villa San Giovanni
Metromare
Metromare bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Messina och Villa San Giovanni. På Vivanoda kan du jämföra priser för Messina-Villa San Giovanni och boka en biljett från Metromare mellan Messina och Villa San Giovanni. Mer information om Metromare
Caronte & Tourist Messina Villa San Giovanni
Caronte & Tourist
Caronte & Tourist bedriver färjetrafik till Italien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Messina och Villa San Giovanni. På Vivanoda kan du jämföra priser för Messina-Villa San Giovanni och boka en biljett från Caronte & Tourist mellan Messina och Villa San Giovanni. Mer information om Caronte & Tourist

Var avgår färjorna från i Messina? Var anländer båtarna i Villa San Giovanni?

Avgångshamn i Messina

Metromare eller Caronte & Tourists färjor till Villa San Giovanni avgår från följande hamnar i Messina:

Messina
Karta
Messina Caronte Tourist Ferries
Karta

Ankomsthamn i Villa San Giovanni

Caronte & Tourist eller Metromare fartyg anländer till Villa San Giovanni från följande hamnar:

Villa San Giovanni
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Messina och Villa San Giovanni: Metromare och Caronte & Tourist.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Metromare, Caronte & Tourist.

Under din överfart mellan Messina och Villa San Giovanni reser du 7 km.

Färja Messina Villa San Giovanni - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Messina till Villa San Giovanni

Vad kan man besöka och göra i Villa San Giovanni?

En av Villa San Giovannis främsta attraktioner är den pittoreska strandpromenaden. Du kan ta en promenad längs strandpromenaden, njuta av den fantastiska havsutsikten och andas in den friska havsluften. Du kan också koppla av på sandstränderna och simma i det kristallklara vattnet.

En av Villa San Giovannis främsta sevärdheter är fyren Punta Pezzo, som ligger på en liten konstgjord ö vid inloppet till hamnen. Du kan besöka den och njuta av panoramautsikten över staden och Messinasundet.

Om du är intresserad av historia och kultur ska du besöka det arkeologiska museet Villa San Giovanni. Här finns en samling etruskiska, grekiska och romerska artefakter samt lämningar från arkeologiska utgrävningar i området.

För att utforska området runt Villa San Giovanni kan du hyra en bil eller använda kollektivtrafiken. Lokala bussar tar dig enkelt till närliggande städer som Reggio Calabria, där du kan besöka det berömda arkeologiska museet och beundra de magnifika Riace-bronserna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid