Rekommenderad rutt
Melilla
Resa direkt till Motril med färja
Motril
Se priser
Alternativa rutter
Melilla
Resa med flyg, färja till Malaga
Malaga
Resa med samåkning, buss till Motril
Motril
Se priser

Hur tar man sig från Melilla till Motril med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Melilla till Motril? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Melilla till Motril är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Melilla till Motril, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Melilla till Motril så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas eller FRS Iberia. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Melilla Motril som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Melilla till Motril behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Melilla till Motril

Avgångshamn
Melilla
Spanien
Ankomsthamn
Motril
Spanien
andalusien
Avstånd
170 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Frekvens av överfarter
6 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Melilla Motril: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Melilla till Motril kan du hitta biljetter från 648 kr för en person om du reser utan bil till 2324 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Melilla till Motril är 1469 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Melilla till Motril är 6 timmar 35 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar 30 minuter att nå Motril, medan de snabbaste båtarna anländer till Motril på 5 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Melilla kl 15:00. Den sista båten till Motril avgår från hamnen i Melilla kl 23:59.

Genomsnittspris för en Melilla till Motril färjeöverfart
1469 kr
Prisintervall för färjor Melilla Motril (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
648 kr - 2324 kr
Genomsnittlig överfartstid Melilla Motril
6 timmar 35 minuter
Avgångstid för första färjan till Motril
15:00
Tid då sista färjan avgår till Motril
23:59
Ankomsttid för första färjan till Motril
05:30
Ankomsttid för sista färjan till Motril
21:30

Varför ta en färja från Melilla till Motril?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Melilla till Motril vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Motril. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Melilla till Motril är ett idealiskt sätt att resa.

För en omtänksam personal
Varje minut av överfarten Melilla-Motril, från ombordstigning i hamnen i Melilla till avstigning i Motril, står kvalificerad och leende personal från Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Det finns inget bättre sätt att resa mellan Melilla och Motril med din familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Melilla kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Dina barn kommer att minnas färjeutflykten från Melilla till Motril länge.
Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeresan Melilla Motril är precis tvärtom. Ombord, beroende på vilket fartyg från Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du anländer till Motril utan stress och helt avslappnad.

Vilka bolag trafikerar mellan Melilla och Motril?

Om du vill resa mellan Melilla och Motril med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Armas Melilla Motril
Naviera Armas
Naviera Armas är ett färjerederi med säte i Santa Cruz de Tenerife, Kanarieöarna. Företaget grundades 1971 och erbjuder överfarter till flera destinationer på Kanarieöarna, i Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Melilla-Motril och boka en biljett från Naviera Armas mellan Melilla och Motril. Mer information om Naviera Armas
FRS Iberia Melilla Motril
FRS Iberia
FRS Iberia är ett färjerederi med säte i Spanien som trafikerar regionerna Spanien och Marocko. På Vivanoda kan du jämföra priser för Melilla-Motril och boka en biljett från FRS Iberia mellan Melilla och Motril. FRS Iberia kör 6 överfarter i veckan till Motril från Melilla och restiden är 5 timmar 50 minuter. Mer information om FRS Iberia
5 timmar 50 minuter
6 överfarter i veckan
Baleària Melilla Motril
Baleària
Baleària grundades 1997 och är ett färjerederi med säte i Valencia, Spanien. Det erbjuder överfarter till flera destinationer i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Melilla-Motril och boka en biljett från Baleària mellan Melilla och Motril. Mer information om Baleària

Var avgår färjorna från i Melilla? Var anländer båtarna i Motril?

Avgångshamn i Melilla

Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleàrias färjor till Motril avgår från följande hamnar i Melilla:

Melilla
Karta

Ankomsthamn i Motril

Baleària, FRS Iberia eller Naviera Armas fartyg anländer till Motril från följande hamnar:

Motril-Granada
Karta
Motril
Karta
Andra alternativa avgångar från Melilla till Motril
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Melilla till Motril tar det minst 5 timmar 50 minuter att täcka de 170 km mellan Melilla och Motril.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Melilla och Motril på vintern) och färjerederiet (Naviera Armas, FRS Iberia och Baleària). Det finns för närvarande 6 överfarter i veckan mellan Melilla och Motril.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Melilla och Motril: Naviera Armas, FRS Iberia och Baleària.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Innan du bokar, jämför priserna på Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Melilla Motril kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Melilla och Motril reser du 170 km.

För att åka med båt från Melilla till Motril kan du hitta priser från 648 kr för det lägsta, till 2324 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1469 kr.

Den första färjan avgår från Melilla kl 15:00 till Motril.

Den sista färjan till Motril avgår vanligtvis från Melilla kl 23:59.

Hur är en färjeöverfart från Melilla till Motril?

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Melilla och Motril kan se ut. För att hjälpa dig att bättre sätta dig in i upplevelsen av en Melilla Motril-kryssning ombord på Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas eller FRS Iberia har vi beskrivit de olika etapperna av resan från ombordstigning i Melilla till avstigning i Motril. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Melilla och Motril.

Ombordstigning i Melilla

Innan din färjeresa med Melilla Motril börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Presentationstid i Melillas hamn / Du bör anlända till hamnen i Melilla i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Baleària, FRS Iberia eller Naviera Armas-bolag. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Melilla - Motril / Vid färjeterminalen i Melilla letar du efter Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på fartyget till Motril / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Melilla som uppmanar dig att gå ombord. Med bil följer du Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleàrias personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på fartyget mellan Melilla och Motril

Under överfarten kan alla använda tjänsterna på Naviera Armas, FRS Iberia eller Baleària-fartyget som de vill. Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Motril är i sikte, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Motril:

  • Motril Harbour är i sikte / Du får inte återvända till ditt fordon förrän färjan har stannat och lagt sig vid kajen i Motril Harbour. Det finns ingen anledning att skynda sig. Njut i stället av ankomsten till Motrils hamn från båtens däck.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Motril Harbour.
  • Lämna fartyget och utforska Motril / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. Tullpersonalen i Motrils hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen har din semester i Motril börjat på allvar!
Färja Melilla Motril - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Melilla till Motril

Vad kan man besöka och göra i Motril?

En av Motrils huvudattraktioner är Playa Poniente, en sandstrand som sträcker sig över flera kilometer. Det är den perfekta platsen att koppla av i sanden, simma i Medelhavets klara vatten eller ägna sig åt vattensporter som vindsurfing och segling. Många barer och restauranger ligger längs stranden och erbjuder besökare ett utmärkt ställe att njuta av lokala rätter och svala drycker.

För den som är intresserad av historia och kultur finns det flera intressanta platser i Motril. Kyrkan La Encarnación, en magnifik byggnad från 1500-talet, är ett fascinerande exempel på den tidens religiösa arkitektur. Plaza de España, stadens stora torg, är en utmärkt plats att promenera på och titta på traditionell andalusisk arkitektur.

Om du vill utforska Motrils omgivningar finns det flera alternativ. Bara några kilometer från staden ligger de magnifika Sierra Nevada-bergen, där du kan ägna dig åt bergssporter som vandring, klättring eller mountainbike. De pittoreska byarna Almuñécar och Salobreña ligger också i närheten och är väl värda ett besök för sina charmiga smala gator, moriska slott och panoramautsikt över kusten.

När det gäller lokaltrafiken finns det gott om bussar i Motril, vilket gör det till ett bekvämt och prisvärt sätt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. För dem som föredrar att köra bil finns det möjlighet att hyra bil. Malaga flygplats ligger cirka en timmes bilresa från Motril och erbjuder internationella flygalternativ.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid