Mantoudi
Resa direkt till Volos med färja
Volos
Se priser

Hur tar man sig från Mantoudi till Volos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Mantoudi till Volos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Mantoudi till Volos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Mantoudi till Volos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Mantoudi till Volos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Anes Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Mantoudi Volos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Anes Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Mantoudi till Volos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Mantoudi till Volos

Avgångshamn
Mantoudi
Grekland
Central Greece
Ankomsthamn
Volos
Grekland
Thessaly
Avstånd
80 km
Färjerederier
Anes Ferries
Frekvens av överfarter
6 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Mantoudi och Volos?

Om du vill resa mellan Mantoudi och Volos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Anes Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Anes Ferries Mantoudi Volos
Anes Ferries
Anes Ferries är ett färjerederi med säte i Venedig, Italien. Det erbjuder färjeöverfarter till flera destinationer i Italien, Kroatien och Albanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Mantoudi-Volos och boka en biljett från Anes Ferries mellan Mantoudi och Volos. Anes Ferries kör 6 överfarter i veckan till Volos från Mantoudi och restiden är 5 timmar 50 minuter. Mer information om Anes Ferries
5 timmar 50 minuter
6 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Mantoudi? Var anländer båtarna i Volos?

Avgångshamn i Mantoudi

Anes Ferriess färjor till Volos avgår från följande hamnar i Mantoudi:

Mantoudi
Karta

Ankomsthamn i Volos

Anes Ferries fartyg anländer till Volos från följande hamnar:

Volos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Mantoudi Volos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Mantoudi till Volos

Vad kan man besöka och göra i Volos?

Volos är mest känt för sin strandpromenad, känd som "Volos Anavros". Denna pittoreska strandpromenad är kantad av kaféer, restauranger och butiker och erbjuder besökare en spektakulär utsikt över Pagasetiska viken. Under promenaden kan man också beundra statyn av Jason och argonauterna, som påminner om legenden om det gyllene skinnet.

I hjärtat av Volos ligger det magnifika arkeologiska museet, där du kan utforska fascinerande utställningar som belyser regionens historia. I närheten hittar du också Volos folkloremuseum, som visar traditionella föremål och lokala dräkter, vilket vittnar om stadens kulturella rikedom.

Om du är en naturälskare ska du ta en tur till Pelionberget, en närliggande bergskedja. Med sina pittoreska bergsbyar, vandringsleder och avskilda stränder är Pelion ett riktigt paradis för naturälskare. Du kan också besöka de berömda byarna Makrinitsa, Zagora och Tsagarada, fulla av traditionella stenhus och hisnande utsikt över Egeiska havet.

Det finns flera alternativ för att ta sig runt Volos och det omgivande området. Staden har ett väl utbyggt bussnät som erbjuder regelbundna förbindelser till de olika sevärdheterna. Du kan också välja att hyra en bil eller cykel, vilket ger dig större frihet att utforska området. Slutligen, om du föredrar ett mer naturskönt transportmedel kan du till och med ta en tur med ångtåget Mount Pelion och njuta av det magnifika landskapet medan du åker.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid