Resa med båt från Mantoudi till Sporaderna

Att resa med färja från Mantoudi till Sporaderna är ett utmärkt val! Mantoudi Sporaderna-färjor körs av 2 rederier (Sea Jets eller Anes Ferries) som trafikerar hamnarna i Alonnisos, Skopelos, Skiathos och Mantoudi.

För att vara säker på att hitta en billig Mantoudi Sporaderna båtbiljett rekommenderar vi att du använder vår sökmotor, som jämför erbjudanden, priser och tidtabeller från Sea Jets och Anes Ferries.

Färja Mantoudi Sporaderna i siffror

Länder
Grekland
Antal överfarter
7 överfarter i veckan
Antal hamnar
4
Antal färjeförbindelser
3
Antal färjerederier
2
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Alla Mantoudi Sporaderna färjerutter

Letar du efter en Mantoudi till Sporaderna färja? Upptäck de mest populära rutterna som gör att du kan segla mellan dessa olika regioner. Oavsett om du vill nå öar, historiska hamnar eller pittoreska stränder är färjor ett bekvämt och bekvämt sätt att resa mellan Mantoudi och Sporaderna. Bekväma hytter, restauranger ombord, biografer, barnaktiviteter... färjor från Anes Ferries eller Sea Jets erbjuder utmärkta faciliteter och tjänster för hela familjen.

För att planera din färjeresa till Mantoudi, Skiathos, Skopelos eller Alonnisos använder du vårt prisjämförelseverktyg för att hitta de bästa erbjudandena på Mantoudi Sporaderna färjebiljetter som sparar dig tid och pengar. Med hjälp av vårt lättanvända prisjämförelseverktyg kan du hitta erbjudanden och tidtabeller från ett antal färjebolag inklusive Sea Jets eller Anes Ferries. Det finns säkert ett erbjudande som passar dina behov och din budget. Sök bland 3 färjerutter mellan Mantoudi och Sporaderna!

Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Mantoudi Sporaderna - Billiga båtbiljetter

Guide för en färjeresa från Mantoudi till Sporaderna

Sporaderna: Ankomst med färja från Mantoudi och utforskning av regionen

  1. Skopelos:
    Börja din upptäcktsfärd i Sporaderna med den vackra ön Skopelos. Du anländer med färja och blir genast förtrollad av de vackra vita husen som står på kullarna. Utforska den gamla staden med sina smala gator och pittoreska kaféer. Passa på att besöka Panagitsa-kyrkan från 1700-talet, känd för sina magnifika ikoner och panoramautsikt över havet.

  2. Skiathos :
    Ni fortsätter färjeturen till den berömda ön Skiathos. Skiathos är känd för sina fina sandstränder och är den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen. Ta ett dopp i det kristallklara vattnet på Koukounaries-stranden eller besök klostret Panagia Kounistra, en traditionell plats för tillbedjan mitt i ett grönskande landskap.

Sporaderna: Bästa tiden att resa?

Den bästa tiden att besöka Sporaderna är på sommaren, från juni till augusti, då vädret är varmt och soligt. Medeltemperaturen ligger mellan 25°C och 30°C, med toppar på upp till 35°C. Dagarna är långa och soliga, perfekt för att njuta av de fina sandstränderna och det kristallklara vattnet i Egeiska havet.

Sommaren är dock också högsäsong för turister, vilket innebär att öarna är mer trafikerade och att priserna på boende kan vara högre. Det är därför tillrådligt att boka i förväg för att få de bästa erbjudandena.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

None

None
None
None