Mantoudi
Resa direkt till Loutraki med färja
Loutraki
Se priser

Hur tar man sig från Mantoudi till Loutraki med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Mantoudi till Loutraki? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Mantoudi till Loutraki är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Mantoudi till Loutraki, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Mantoudi till Loutraki så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Anes Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Mantoudi Loutraki som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Anes Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Mantoudi till Loutraki behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Mantoudi till Loutraki

Avgångshamn
Mantoudi
Grekland
Central Greece
Ankomsthamn
Loutraki
Grekland
Thessaly
Avstånd
41 km
Färjerederier
Anes Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Mantoudi och Loutraki?

Om du vill resa mellan Mantoudi och Loutraki med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Anes Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Anes Ferries Mantoudi Loutraki
Anes Ferries
Anes Ferries är ett färjerederi med säte i Venedig, Italien. Det erbjuder färjeöverfarter till flera destinationer i Italien, Kroatien och Albanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Mantoudi-Loutraki och boka en biljett från Anes Ferries mellan Mantoudi och Loutraki. Mer information om Anes Ferries

Var avgår färjorna från i Mantoudi? Var anländer båtarna i Loutraki?

Avgångshamn i Mantoudi

Anes Ferriess färjor till Loutraki avgår från följande hamnar i Mantoudi:

Mantoudi
Karta

Ankomsthamn i Loutraki

Anes Ferries fartyg anländer till Loutraki från följande hamnar:

Glossa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Mantoudi Loutraki - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Mantoudi till Loutraki

Vad kan man besöka och göra i Loutraki?

Ett av Loutrakis måsten är dess berömda termiska spa. Det termiska vattnet i regionen är känt för sina hälso- och avslappningsfördelar. Besökare kan njuta av termiska bad, massage och skönhetsbehandlingar i lyxiga, lugnande omgivningar.

Förutom spaet erbjuder Loutraki också massor av underhållning. Du kan pröva lyckan på stadens kasino, spela hasardspel eller bara njuta av en livlig kväll på strandpromenadens barer och restauranger.

För den historieintresserade ligger den antika staden Korinth bara några kilometer från Loutraki. Här kan du besöka de antika ruinerna, inklusive det berömda Apollontemplet och kolonnerna i den antika agoran. En guidad tur till dessa historiska platser ger dig möjlighet att lära dig mer om regionens rika historia.

När det gäller transport är Loutraki välförsett. Du kan enkelt ta dig runt i staden med buss eller taxi. Om du vill utforska det omgivande området ytterligare kan du hyra en bil eller ta en buss till grannstäderna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid