Mallaig
Resa direkt till Armadale med färja
Armadale
Se priser

Hur tar man sig från Mallaig till Armadale med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Mallaig till Armadale? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Mallaig till Armadale är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Mallaig till Armadale, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Mallaig till Armadale så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Caledonian MacBrayne. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Mallaig Armadale som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Caledonian MacBrayne-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Mallaig till Armadale behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Mallaig till Armadale

Avgångshamn
Mallaig
Storbritannien
Skottland
Ankomsthamn
Armadale
Storbritannien
Skottland
Avstånd
8 km
Färjerederier
Caledonian MacBrayne
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Mallaig och Armadale?

Om du vill resa mellan Mallaig och Armadale med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Caledonian MacBrayne som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Caledonian MacBrayne Mallaig Armadale
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne bedriver färjetrafik till Storbritannien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Mallaig och Armadale. På Vivanoda kan du jämföra priser för Mallaig-Armadale och boka en biljett från Caledonian MacBrayne mellan Mallaig och Armadale. Mer information om Caledonian MacBrayne

Var avgår färjorna från i Mallaig? Var anländer båtarna i Armadale?

Avgångshamn i Mallaig

Caledonian MacBraynes färjor till Armadale avgår från följande hamnar i Mallaig:

Mallaig
Karta

Ankomsthamn i Armadale

Caledonian MacBrayne fartyg anländer till Armadale från följande hamnar:

Armadale
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid