Rekommenderad rutt
Mahon
Resa direkt till Palma (Mallorca) med färja
Palma (Mallorca)
Se priser
Alternativa rutter
Mahon
Resa med färja till Barcelona
Barcelona
Resa med färja, flyg till Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Se priser

Hur tar man sig från Mahon till Palma (Mallorca) med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Mahon till Palma (Mallorca)? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Mahon till Palma (Mallorca) är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Mahon till Palma (Mallorca), så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Mahon till Palma (Mallorca) så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Mahon Palma (Mallorca) som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Trasmed eller Acciona Trasmediterránea-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Mahon till Palma (Mallorca) behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Mahon till Palma (Mallorca)

Avgångshamn
Mahon
Spanien
Balearerna
Ankomsthamn
Palma (Mallorca)
Spanien
Balearerna
Avstånd
145 km
Färjerederier
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Mahon Palma (Mallorca): Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Mahon till Palma (Mallorca) kan du hitta biljetter från 624 kr för en person om du reser utan bil till 1492 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Mahon till Palma (Mallorca) är 1064 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Mahon till Palma (Mallorca) är 6 timmar. De långsammaste färjorna tar 6 timmar att nå Palma (Mallorca), medan de snabbaste båtarna anländer till Palma (Mallorca) på 6 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Mahon kl 17:00.

Genomsnittspris för en Mahon till Palma (Mallorca) färjeöverfart
1064 kr
Prisintervall för färjor Mahon Palma (Mallorca) (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
624 kr - 1492 kr
Genomsnittlig överfartstid Mahon Palma (Mallorca)
6 timmar
Avgångstid för första färjan till Palma (Mallorca)
17:00
Ankomsttid för första färjan till Palma (Mallorca)
23:00

Varför ta en färja från Mahon till Palma (Mallorca)?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Mahon till Palma (Mallorca) vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Palma (Mallorca). Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Mahon till Palma (Mallorca) är ett idealiskt sätt att resa.

För bekvämligheten i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Mahon till Palma (Mallorca) är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även om deras användning är tydligast vid en överfart med övernattning är det fullt möjligt att boka en under dagen.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Mahon till Palma (Mallorca), oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Trasmed eller Acciona Trasmediterránea-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
För att få lite havsluft
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. I Mahon kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Trasmed eller Acciona Trasmediterránea-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Palma (Mallorca) full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Mahon och Palma (Mallorca)?

Om du vill resa mellan Mahon och Palma (Mallorca) med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Trasmed eller Acciona Trasmediterránea som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Trasmed Mahon Palma (Mallorca)
Trasmed
Trasmed bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Mahon och Palma (Mallorca). På Vivanoda kan du jämföra priser för Mahon-Palma (Mallorca) och boka en biljett från Trasmed mellan Mahon och Palma (Mallorca). Mer information om Trasmed
Acciona Trasmediterránea Mahon Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea grundades 1989 och har sitt säte i Barcelona, Spanien. Företaget betjänar Medelhavsregionerna i Spanien, Frankrike och Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Mahon-Palma (Mallorca) och boka en biljett från Acciona Trasmediterránea mellan Mahon och Palma (Mallorca). Acciona Trasmediterránea kör 1 överfarter i veckan till Palma (Mallorca) från Mahon och restiden är 5 timmar 30 minuter. Mer information om Acciona Trasmediterránea
5 timmar 30 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Mahon? Var anländer båtarna i Palma (Mallorca)?

Avgångshamn i Mahon

Trasmed eller Acciona Trasmediterráneas färjor till Palma (Mallorca) avgår från följande hamnar i Mahon:

Mahon
Karta

Ankomsthamn i Palma (Mallorca)

Acciona Trasmediterránea eller Trasmed fartyg anländer till Palma (Mallorca) från följande hamnar:

Palma de Mallorca
Karta

Om du precis har anlänt till Palma de Mallorca med färja har vi samlat all information du behöver för att ta dig till olika delar av staden.

Ta dig till den intermodala stationen - Estacio Intermodal

Om du vill ta dig till Palma de Mallorca station finns det flera alternativ. Det bekvämaste sättet är att använda kollektivtrafiken. Du kan ta buss nummer 1 eller 4 från hållplatsen nära färjeterminalen. Resan till stationen tar ca 15 minuter och kostar ca 2 €.

Ett annat alternativ är att ta en taxi. Priserna varierar beroende på avstånd och tid på dygnet, men det genomsnittliga priset till stationen är ca 15 euro.

Om du föredrar att köra bil har stationen en parkeringsplats där du kan lämna din bil. Parkeringsavgifterna varierar beroende på hur länge du stannar, men dagspriset börjar på 10 euro.

Palma flygplats

Om du behöver ta dig till flygplatsen från färjan kan du också välja mellan ett antal transportalternativ. För en kostnadseffektiv lösning rekommenderas kollektivtrafik. Buss nummer A1 tar dig direkt till flygplatsen från tågstationen på ca 35 minuter. Biljetten kostar ca 5 €.

Om du föredrar en snabbare och bekvämare resa kan du ta en taxi. Resan från färjan till flygplatsen tar i genomsnitt 20 minuter och kostar ca 25 €.

Om du har egen bil följer du bara skyltarna från hamnen till flygplatsen. Det finns en parkeringsplats på flygplatsen, kostnaden varierar beroende på hur lång resan är, men dagspriset börjar på 12 €.

Stadens centrum

Det finns flera sätt att ta sig till stadens centrum från färjan. Det mest praktiska sättet är att använda kollektivtrafiken. Buss nummer 1 tar dig till stadens centrum på ca 20 minuter. Biljetten kostar ca 2 €.

Ett annat alternativ är att ta en taxi. Resan till stadens centrum tar i genomsnitt 15 minuter och kostar ca 10 €.

Om du vill använda egen bil är det viktigt att notera att trafiken i centrum kan vara tät, särskilt under rusningstid. Det finns dock flera parkeringsplatser i närheten av centrum, med priser som varierar beroende på tid och plats.

Andra alternativa avgångar från Mahon till Palma (Mallorca)
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Mahon till Palma (Mallorca) tar det minst 5 timmar 30 minuter att täcka de 145 km mellan Mahon och Palma (Mallorca).

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Mahon och Palma (Mallorca) på vintern) och färjerederiet (Trasmed och Acciona Trasmediterránea). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Mahon och Palma (Mallorca).

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Mahon och Palma (Mallorca): Trasmed och Acciona Trasmediterránea.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Under din överfart mellan Mahon och Palma (Mallorca) reser du 145 km.

För att åka med båt från Mahon till Palma (Mallorca) kan du hitta priser från 624 kr för det lägsta, till 1492 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1064 kr.

Den första färjan avgår från Mahon kl 17:00 till Palma (Mallorca).

Färja Mahon Palma (Mallorca) - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Mahon till Palma (Mallorca)

Vad kan man besöka och göra i Palma (Mallorca)?

För att ta dig runt i Palma de Mallorca kan du hyra en bil eller använda kollektivtrafiken, inklusive bussar och tåg. Taxibilar finns också tillgängliga, även om de kan vara dyrare. Det bästa sättet att utforska staden är dock att gå till fots, eftersom du då kan upptäcka alla små gömda gator och torg.

Utanför staden ska du se till att besöka Mallorcas många stränder, inklusive de berömda Cala Millor och Cala d'Or. De närliggande bergen Sierra de Tramuntana är också en populär vandringsort med fantastisk utsikt över Medelhavet.

Palma de Mallorca är därför ett populärt turistmål för sina historiska platser, stränder och vackra landskap. Det rekommenderas att du tar dig tid att utforska staden till fots och njuta av de många sevärdheter och aktiviteter som erbjuds i denna vackra stad.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid