Lymington
Resa direkt till Yarmouth med färja
Yarmouth
Se priser

Hur tar man sig från Lymington till Yarmouth med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lymington till Yarmouth? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lymington till Yarmouth är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lymington till Yarmouth, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lymington till Yarmouth så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Wightlink. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lymington Yarmouth som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Wightlink-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lymington till Yarmouth behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lymington till Yarmouth

Avgångshamn
Lymington
Storbritannien
England
Ankomsthamn
Yarmouth
Storbritannien
Isle of Wight
Avstånd
7 km
Färjerederier
Wightlink
Frekvens av överfarter
15 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
40 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Lymington Yarmouth: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Lymington till Yarmouth kan du hitta biljetter från 231 kr för en person om du reser utan bil till 1827 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Lymington till Yarmouth är 671 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Lymington till Yarmouth är 40 minuter. De långsammaste färjorna tar 40 minuter att nå Yarmouth, medan de snabbaste båtarna anländer till Yarmouth på 40 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Lymington kl 07:10. Den sista båten till Yarmouth avgår från hamnen i Lymington kl 10:00.

Genomsnittspris för en Lymington till Yarmouth färjeöverfart
671 kr
Prisintervall för färjor Lymington Yarmouth (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
231 kr - 1827 kr
Genomsnittlig överfartstid Lymington Yarmouth
40 minuter
Avgångstid för första färjan till Yarmouth
07:10
Tid då sista färjan avgår till Yarmouth
10:00
Ankomsttid för första färjan till Yarmouth
07:50
Ankomsttid för sista färjan till Yarmouth
10:40

Vilka bolag trafikerar mellan Lymington och Yarmouth?

Om du vill resa mellan Lymington och Yarmouth med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Wightlink som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Wightlink Lymington Yarmouth
Wightlink
Wightlink är ett färjerederi baserat på Isle of Wight i Storbritannien som erbjuder överfarter mellan Isle of Wight och fastlandet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lymington-Yarmouth och boka en biljett från Wightlink mellan Lymington och Yarmouth. Wightlink kör 15 överfarter per dag till Yarmouth från Lymington och restiden är 40 minuter. Mer information om Wightlink
40 minuter
15 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Lymington? Var anländer båtarna i Yarmouth?

Avgångshamn i Lymington

Wightlinks färjor till Yarmouth avgår från följande hamnar i Lymington:

Lymington Pier Ferry Terminal
Karta

Ankomsthamn i Yarmouth

Wightlink fartyg anländer till Yarmouth från följande hamnar:

Yarmouth - Isle of Wight Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Lymington Yarmouth - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Lymington till Yarmouth

Vad kan man besöka och göra i Yarmouth?

Yarmouths hjärta är hamnen, som är en av Englands största naturhamnar. Promenera längs kajerna och beundra de många segel- och fiskebåtarna som ligger förtöjda här. Du kan också besöka stadens sjöfartsmuseum för att lära dig mer om regionens sjöfartshistoria.

Nära hamnen ligger Yarmouth Castle, en fästning med anor från 1100-talet. Besök de tjocka murarna, vallgravarna och tornen för att fördjupa dig i regionens medeltida historia.

Om du är en naturälskare får du inte missa Yarmouths vackra stränder. The Seafront erbjuder kilometervis av gyllene sand och fantastisk havsutsikt. Du kan också ge dig ut i Yarmouth Nature Reserve och utforska vandringsleder, salta våtmarker och sötvattensdammar.

För dem som vill utforska området runt Yarmouth finns det ett antal transportalternativ. Det lokala bussnätet gör det enkelt att ta sig runt i staden och de omgivande byarna. Du kan också hyra cyklar för att utforska den omgivande landsbygden i din egen takt. Om du föredrar en mer traditionell upplevelse, varför inte ta färjan till Isle of Wight, som bara ligger en kort överfart bort?

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid