Lübeck
Resa direkt till Malmö med färja, tåg, buss
Malmö
Se priser

Hur tar man sig från Travemünde till Malmö med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Travemünde till Malmö? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Travemünde till Malmö är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Travemünde till Malmö, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Travemünde till Malmö så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Finnlines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Travemünde Malmö som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Finnlines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Travemünde till Malmö behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Travemünde till Malmö

Avgångshamn
Lübeck
Tyskland
Schleswig-Holstein
Ankomsthamn
Malmö
Sverige
Avstånd
243 km
Färjerederier
Finnlines
Frekvens av överfarter
3 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
8 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Travemünde Malmö: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Travemünde till Malmö kan du hitta biljetter från 254 kr för en person om du reser utan bil till 4522 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Travemünde till Malmö är 1827 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Travemünde till Malmö är 9 timmar 15 minuter. De långsammaste färjorna tar 9 timmar 30 minuter att nå Malmö, medan de snabbaste båtarna anländer till Malmö på 8 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Travemünde kl 01:00. Den sista båten till Malmö avgår från hamnen i Travemünde kl 22:00.

Genomsnittspris för en Travemünde till Malmö färjeöverfart
1827 kr
Prisintervall för färjor Travemünde Malmö (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
254 kr - 4522 kr
Genomsnittlig överfartstid Travemünde Malmö
9 timmar 15 minuter
Avgångstid för första färjan till Malmö
01:00
Tid då sista färjan avgår till Malmö
22:00
Ankomsttid för första färjan till Malmö
07:15
Ankomsttid för sista färjan till Malmö
20:00

Varför ta en färja från Travemünde till Malmö?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Travemünde till Malmö vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Malmö. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Travemünde till Malmö är ett idealiskt sätt att resa.

Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Malmö eller någon annanstans. Men det är inte alltid trevligt att vara fastbunden i sitt säte i långa timmar. Under överfarten Travemünde-Malmö på Finnlines-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Travemünde till Malmö, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Finnlines-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Överallt ger stora fönster dig en extraordinär utsikt över det azurblå havet för att du ska få ut det mesta av dess lugnande kraft.
Att äntligen ta sig tid att resa
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Ändå kommer du att njuta av att sätta segel från Travemünde på en Finnlines-färja som färdas de 243 km till Malmö i mindre än 40 km/h. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Du kanske till och med ångrar att du anlände till Malmö så snabbt!

Vilka bolag trafikerar mellan Travemünde och Malmö?

Om du vill resa mellan Travemünde och Malmö med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Finnlines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Finnlines Travemünde Malmö
Finnlines
Finnlines grundades 1948 och har sitt säte i Finland. Företaget trafikerar Finland, Tyskland, Sverige och Polen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Travemünde-Malmö och boka en biljett från Finnlines mellan Travemünde och Malmö. Finnlines kör 3 överfarter per dag till Malmö från Travemünde och restiden är 8 timmar 50 minuter. Mer information om Finnlines
8 timmar 50 minuter
3 överfarter per dag

Var avgår färjorna från i Travemünde? Var anländer båtarna i Malmö?

Avgångshamn i Travemünde

Finnliness färjor till Malmö avgår från följande hamnar i Travemünde:

Lübeck Travemünde
Karta

Ankomsthamn i Malmö

Finnlines fartyg anländer till Malmö från följande hamnar:

Malmo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Travemünde till Malmö tar det minst 8 timmar 50 minuter att täcka de 243 km mellan Travemünde och Malmö.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Travemünde och Malmö på vintern) och färjerederiet (Finnlines). Det finns för närvarande 3 överfarter per dag mellan Travemünde och Malmö.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Travemünde och Malmö: Finnlines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Finnlines.

Innan du bokar, jämför priserna på Finnlines på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Travemünde Malmö kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Travemünde och Malmö reser du 243 km.

För att åka med båt från Travemünde till Malmö kan du hitta priser från 254 kr för det lägsta, till 4522 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1827 kr.

Den första färjan avgår från Travemünde kl 01:00 till Malmö.

Den sista färjan till Malmö avgår vanligtvis från Travemünde kl 22:00.

Upplev en färjeöverfart från Travemünde till Malmö

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Travemünde till Malmö ser ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Travemünde till avstigning i Malmö, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Finnlines sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Travemünde och Malmö.

Redo för ombordstigning i Travemünde

Innan din färjeresa med Travemünde Malmö börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Presentation i hamnen i Travemünde / Du bör anlända till färjeterminalen i Travemünde inom den tidsgräns som Finnlines har fastställt. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Travemünde - Malmö / I Travemünde visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Finnlines-bokföringen vid Travemünde färjeterminal. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Malmö / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Travemünde som uppmanar dig att gå ombord. Om du reser med bil kommer Finnlines-personal att ge dig instruktioner om hur du går ombord och parkerar ditt fordon på fartyget.

Ombord på fartyget mellan Travemünde och Malmö

På Finnlines-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Malmö är i sikte, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Malmö:

  • Färjan går in i Malmö Harbour / Du får endast tillträde till garaget när båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Njut i stället av ankomsten till Malmös hamn från båtens däck.
  • Om du sitter i en hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Malmö Harbour.
  • Lämna fartyget och utforska Malmö / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Malmö. Äntligen lämnar du hamnen och Malmö väntar på dig!
Färja Travemünde Malmö - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Travemünde till Malmö

Vad kan man besöka och göra i Malmö?

Sevärdheter som man inte får missa i Malmö är Turning Torso, ett modernt spiralformat bostadshus, och Malmö slott, en medeltida fästning från 1500-talet i stadens centrum. Stadsdelen Västra Hamnen är också en intressant plats att besöka, med sina gator som kantas av kaféer, restauranger och designbutiker.

När det gäller transporter är Malmö en lätt stad att utforska till fots eller med cykel. Staden har också ett nätverk av lokala bussar och tåg samt färjeförbindelser till Köpenhamn. Nätet av cykelvägar är mycket välutvecklat, vilket gör det till ett miljövänligt och bekvämt transportalternativ för att ta sig runt i staden.

Se slutligen till att besöka stadens många parker och trädgårdar, bland annat Pildammsparken och Malmö botaniska trädgård. Dessa grönområden erbjuder en fridfull miljö där du kan koppla av och njuta av vädret.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid