Loutraki
Resa direkt till Mantoudi med färja
Mantoudi
Se priser

Hur tar man sig från Loutraki till Mantoudi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Loutraki till Mantoudi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Loutraki till Mantoudi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Loutraki till Mantoudi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Loutraki till Mantoudi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Anes Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Loutraki Mantoudi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Anes Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Loutraki till Mantoudi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Loutraki till Mantoudi

Avgångshamn
Loutraki
Grekland
Thessaly
Ankomsthamn
Mantoudi
Grekland
Central Greece
Avstånd
41 km
Färjerederier
Anes Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Loutraki och Mantoudi?

Om du vill resa mellan Loutraki och Mantoudi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Anes Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Anes Ferries Loutraki Mantoudi
Anes Ferries
Anes Ferries är ett färjerederi med säte i Venedig, Italien. Det erbjuder färjeöverfarter till flera destinationer i Italien, Kroatien och Albanien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Loutraki-Mantoudi och boka en biljett från Anes Ferries mellan Loutraki och Mantoudi. Mer information om Anes Ferries

Var avgår färjorna från i Loutraki? Var anländer båtarna i Mantoudi?

Avgångshamn i Loutraki

Anes Ferriess färjor till Mantoudi avgår från följande hamnar i Loutraki:

Glossa
Karta

Ankomsthamn i Mantoudi

Anes Ferries fartyg anländer till Mantoudi från följande hamnar:

Mantoudi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Loutraki Mantoudi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Loutraki till Mantoudi

Vad kan man besöka och göra i Mantoudi?

En av Mantoudis huvudattraktioner är dess imponerande medeltida slott. Det byggdes på 1200-talet och har utsikt över staden och erbjuder panoramautsikt över det omgivande området. Ett besök i detta slott är en riktig djupdykning i historien, där besökarna kan upptäcka resterna av medeltida arkitektur.

På de pittoreska gatorna i Mantoudi kan man också upptäcka traditionella ortodoxa kyrkor, som Agios Georgios kyrka och Panagia kyrka. Dessa religiösa byggnader ger en inblick i den lokala kulturen och andligheten.

Om du vill komma närmare naturen erbjuder området runt Mantoudi en mängd olika utomhusaktiviteter. Vandringsentusiaster kan utforska de pittoreska stigarna i de omgivande bergen, som erbjuder hisnande vyer över Egeiska havet.

Stränderna längs kusten erbjuder också en idealisk plats att koppla av och njuta av sommarsolen. Några populära stränder nära Mantoudi inkluderar Achladi-stranden, med sin gyllene sand, och Kimi-stranden, som också är känd för sin naturliga skönhet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid