Lorient
Resa direkt till Groix med färja
Groix
Se priser

Hur tar man sig från Lorient till Groix med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lorient till Groix? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lorient till Groix är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lorient till Groix, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lorient till Groix så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Compagnie Océane. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lorient Groix som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Compagnie Océane-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lorient till Groix behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lorient till Groix

Avgångshamn
Lorient
Frankrike
Bretagne
Ankomsthamn
Groix
Frankrike
Bretagne
Avstånd
14 km
Färjerederier
Compagnie Océane
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Lorient och Groix?

Om du vill resa mellan Lorient och Groix med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Compagnie Océane som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Compagnie Océane Lorient Groix
Compagnie Océane
Compagnie Océane bedriver färjetrafik till Frankrike, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Lorient och Groix. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lorient-Groix och boka en biljett från Compagnie Océane mellan Lorient och Groix. Mer information om Compagnie Océane

Var avgår färjorna från i Lorient? Var anländer båtarna i Groix?

Avgångshamn i Lorient

Compagnie Océanes färjor till Groix avgår från följande hamnar i Lorient:

Lorient
Karta

Ankomsthamn i Groix

Compagnie Océane fartyg anländer till Groix från följande hamnar:

Groix
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Lorient Groix - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Lorient till Groix

Vad kan man besöka och göra i Groix?

En av öns mest anmärkningsvärda sevärdheter är den berömda Pointe des Chats, en klippig udde som erbjuder hisnande panoramautsikt över Atlanten. Phare de Pen Men, som ligger vid öns västra ände, är också värt ett besök. Det är en av de äldsta fyrarna i Bretagne och erbjuder en spektakulär utsikt över den bretonska kusten.

För historieintresserade är kyrkan Saint-Tudy i Groix ett måste. Den charmiga religiösa byggnaden är från 1600-talet och är känd för sitt magnifika klocktorn. Ett besök på Musée de Groix rekommenderas också för att lära sig mer om öns historia och kultur.

När det gäller stränder är Groix full av vackra vikar och bukter där du kan koppla av och njuta av solen. Stränderna Grands Sables, Port Mélite och Grève des Marins är särskilt populära.

För att ta dig runt på ön kan du hyra en cykel eller gå till fots. Ön är liten och landskapen är lättillgängliga. Dessutom är cykling ett utmärkt sätt att njuta av den friska luften och den naturliga skönheten i Groix.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid