Lochmaddy
Resa direkt till Uig med färja
Uig
Se priser

Hur tar man sig från Lochmaddy till Uig med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lochmaddy till Uig? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lochmaddy till Uig är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lochmaddy till Uig, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lochmaddy till Uig så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Caledonian MacBrayne. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lochmaddy Uig som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Caledonian MacBrayne-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lochmaddy till Uig behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lochmaddy till Uig

Avgångshamn
Lochmaddy
Storbritannien
Skottland
Ankomsthamn
Uig
Storbritannien
Skottland
Avstånd
47 km
Färjerederier
Caledonian MacBrayne
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Lochmaddy och Uig?

Om du vill resa mellan Lochmaddy och Uig med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Caledonian MacBrayne som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Caledonian MacBrayne Lochmaddy Uig
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne bedriver färjetrafik till Storbritannien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Lochmaddy och Uig. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lochmaddy-Uig och boka en biljett från Caledonian MacBrayne mellan Lochmaddy och Uig. Mer information om Caledonian MacBrayne

Var avgår färjorna från i Lochmaddy? Var anländer båtarna i Uig?

Avgångshamn i Lochmaddy

Caledonian MacBraynes färjor till Uig avgår från följande hamnar i Lochmaddy:

Lochmaddy
Karta

Ankomsthamn i Uig

Caledonian MacBrayne fartyg anländer till Uig från följande hamnar:

Uig
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid