Lochboisdale
Resa direkt till Castlebay med färja
Castlebay
Se priser

Hur tar man sig från Lochboisdale till Castlebay med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lochboisdale till Castlebay? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lochboisdale till Castlebay är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lochboisdale till Castlebay, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lochboisdale till Castlebay så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Caledonian MacBrayne. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lochboisdale Castlebay som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Caledonian MacBrayne-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lochboisdale till Castlebay behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lochboisdale till Castlebay

Avgångshamn
Lochboisdale
Storbritannien
Skottland
Ankomsthamn
Castlebay
Storbritannien
Skottland
Avstånd
25 km
Färjerederier
Caledonian MacBrayne
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Lochboisdale och Castlebay?

Om du vill resa mellan Lochboisdale och Castlebay med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Caledonian MacBrayne som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Caledonian MacBrayne Lochboisdale Castlebay
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne bedriver färjetrafik till Storbritannien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Lochboisdale och Castlebay. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lochboisdale-Castlebay och boka en biljett från Caledonian MacBrayne mellan Lochboisdale och Castlebay. Mer information om Caledonian MacBrayne

Var avgår färjorna från i Lochboisdale? Var anländer båtarna i Castlebay?

Avgångshamn i Lochboisdale

Caledonian MacBraynes färjor till Castlebay avgår från följande hamnar i Lochboisdale:

Lochboisdale
Karta

Ankomsthamn i Castlebay

Caledonian MacBrayne fartyg anländer till Castlebay från följande hamnar:

Castlebay
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Lochboisdale Castlebay - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Lochboisdale till Castlebay

Vad kan man besöka och göra i Castlebay?

Castlebays främsta attraktion är dess magnifika medeltida slott, Kisimul Castle. Det välbevarade slottet ligger på en liten ö utanför kusten och erbjuder en spektakulär havsutsikt. Besökare kan utforska slottets olika rum, ta del av dess fascinerande historia och njuta av den hisnande utsikten över bukten.

I närheten av Castlebay ligger Vatersay, en liten ö som är förbunden med Barra via en bro. Vatersay är känd för sina vita sandstränder, som kan mäta sig med de finaste tropiska stränderna i världen. Besökarna kan koppla av på den mjuka sanden, simma i det kristallklara vattnet eller ägna sig åt vattensporter som kajakpaddling och vindsurfing.

För den som är intresserad av lokal historia och kultur är Castlebays traditionella hantverksbutiker ett måste. Här kan du hitta unika hantverksprodukter som silversmycken, handvävda tyger och lokal keramik. Besökare kan också utforska det lokala museet för att lära sig mer om öns och dess invånares historia.

När det gäller lokala transporter är Castlebay lätt att nå med färja från staden Oban på Skottlands västkust. Väl framme på Isle of Barra är det bäst att hyra en bil för att utforska området på egen hand. Vägarna är väl underhållna och erbjuder spektakulära vyer över landsbygden och kusten. Du kan också resa med buss, men tidtabellerna är begränsade, så det är bäst att planera i förväg.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid