Lobos
Resa direkt till Corralejo med färja
Corralejo
Se priser

Hur tar man sig från Lobos till Corralejo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lobos till Corralejo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lobos till Corralejo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lobos till Corralejo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lobos till Corralejo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Naviera Nortour. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lobos Corralejo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Naviera Nortour-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lobos till Corralejo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lobos till Corralejo

Avgångshamn
Lobos
Spanien
Kanarieöarna
Ankomsthamn
Corralejo
Spanien
Kanarieöarna
Avstånd
5 km
Färjerederier
Naviera Nortour
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Lobos och Corralejo?

Om du vill resa mellan Lobos och Corralejo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Naviera Nortour som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Naviera Nortour Lobos Corralejo
Naviera Nortour
Naviera Nortour bedriver färjetrafik till Spanien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Lobos och Corralejo. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lobos-Corralejo och boka en biljett från Naviera Nortour mellan Lobos och Corralejo. Mer information om Naviera Nortour

Var avgår färjorna från i Lobos? Var anländer båtarna i Corralejo?

Avgångshamn i Lobos

Naviera Nortours färjor till Corralejo avgår från följande hamnar i Lobos:

Lobos
Karta

Ankomsthamn i Corralejo

Naviera Nortour fartyg anländer till Corralejo från följande hamnar:

Corralejo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Lobos Corralejo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Lobos till Corralejo

Vad kan man besöka och göra i Corralejo?

En av Corralejos främsta attraktioner är de vackra vita sandstränderna. Corralejos sandstrand är den perfekta platsen för att koppla av, sola och simma i Atlantens kristallklara vatten. Om du gillar vattensporter kan du också prova på surfing, vindsurfing eller snorkling.

En annan av Corralejos attraktioner är Corralejo nationalpark, ett stort skyddat naturområde med imponerande sanddyner. Du kan vandra genom sanddynerna och njuta av panoramautsikten över ön Lanzarote från toppen. Nationalparken erbjuder också vandrings- och mountainbike-möjligheter för naturälskare.

Om du vill utforska området runt Corralejo kan du ta en färja till ön Lobos, en liten naturlig ö bara några kilometer utanför kusten. Ön är ett riktigt paradis för naturälskare, med vandringsleder, unik flora och fauna och avskilda stränder där du kan koppla av långt bort från folkmassorna.

För att ta sig runt i Corralejo kan man hyra bil, motorcykel eller cykel för större frihet. Staden har också ett bra bussnät, vilket gör det enkelt att ta sig runt i regionen. Om du föredrar ett mer miljövänligt sätt att ta dig runt kan du också använda de många vandringslederna eller hyra en Segway för att utforska staden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid