Livorno
Resa direkt till Capraia med färja
Capraia
Se priser

Hur tar man sig från Livorno till Capraia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Livorno till Capraia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Livorno till Capraia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Livorno till Capraia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Livorno till Capraia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Toremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Livorno Capraia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Toremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Livorno till Capraia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Livorno till Capraia

Avgångshamn
Livorno
Italien
Toscana
Ankomsthamn
Capraia
Italien
Apulien
Avstånd
70 km
Färjerederier
Toremar
Frekvens av överfarter
9 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Livorno Capraia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Livorno till Capraia kan du hitta biljetter från 301 kr för en person om du reser utan bil till 1469 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Livorno till Capraia är 763 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Livorno till Capraia är 2 timmar 45 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 45 minuter att nå Capraia, medan de snabbaste båtarna anländer till Capraia på 2 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Livorno kl 08:30. Den sista båten till Capraia avgår från hamnen i Livorno kl 09:00.

Genomsnittspris för en Livorno till Capraia färjeöverfart
763 kr
Prisintervall för färjor Livorno Capraia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
301 kr - 1469 kr
Genomsnittlig överfartstid Livorno Capraia
2 timmar 45 minuter
Avgångstid för första färjan till Capraia
08:30
Tid då sista färjan avgår till Capraia
09:00
Ankomsttid för första färjan till Capraia
11:15
Ankomsttid för sista färjan till Capraia
11:45

Vilka bolag trafikerar mellan Livorno och Capraia?

Om du vill resa mellan Livorno och Capraia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Toremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Toremar Livorno Capraia
Toremar
Toremar grundades 1981 och har sitt säte i Italien. Företaget erbjuder överfarter mellan de toskanska öarna och Sardinien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Livorno-Capraia och boka en biljett från Toremar mellan Livorno och Capraia. Toremar kör 9 överfarter i veckan till Capraia från Livorno och restiden är 2 timmar 50 minuter. Mer information om Toremar
2 timmar 50 minuter
9 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Livorno? Var anländer båtarna i Capraia?

Avgångshamn i Livorno

Toremars färjor till Capraia avgår från följande hamnar i Livorno:

Livorno Calata Tripoli
Karta

Ankomsthamn i Capraia

Toremar fartyg anländer till Capraia från följande hamnar:

Capraia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Livorno Capraia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Livorno till Capraia

Vad kan man besöka och göra i Capraia?

Capraia är känd för sina magnifika stenstränder och kristallklara vatten, perfekt för simning och dykning. Du kan upptäcka pittoreska vikar och fascinerande havsgrottor. Missa inte stranden Cala Rossa, med sin röda sand och unika natur. Stranden vid Forte San Giorgio är också ett måste, med hisnande utsikt över havet och Capraia-bukten.

Ön Capraia har också ett intressant historiskt arv. Missa inte att besöka fästningen San Giorgio, som byggdes på 1500-talet och erbjuder 360-graders utsikt över ön. Du kan också ta en promenad genom den charmiga byn Capraia, med sina smala gator och typiska färgglada medelhavshus.

Det finns flera sätt att ta sig runt på ön. Att vandra är ett utmärkt sätt att upptäcka landsbygden i sin egen takt. Vandringslederna är väl skyltade och tar dig till några magnifika platser, till exempel fyren Punta del Capo eller udden Punta della Penna.

Om du föredrar ett snabbare transportmedel kan du hyra en cykel och utforska ön helt fritt. Och om du vill besöka området runt Capraia kan du ta en båt till andra närliggande öar i den toskanska skärgården, till exempel Elba eller Giglio.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid