Rekommenderad rutt
Liverpool
Resa direkt till Dublin med flyg, färja
Dublin
Se priser
Alternativa rutter
Liverpool
Resa med färja till Douglas
Douglas
Resa med flyg, färja till Dublin
Dublin
Se priser
Liverpool
Resa med tåg, buss, samåkning till Manchester
Manchester
Resa med flyg till Dublin
Dublin
Se priser

Hur tar man sig från Liverpool till Dublin med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Liverpool till Dublin? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Liverpool till Dublin är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Liverpool till Dublin, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Liverpool till Dublin så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries eller Seatruck Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Liverpool Dublin som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Seatruck Ferries eller P&O Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Liverpool till Dublin behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Liverpool till Dublin

Avgångshamn
Liverpool
Storbritannien
England
Ankomsthamn
Dublin
Irland
Avstånd
218 km
Färjerederier
Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Liverpool Dublin: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Liverpool till Dublin kan du hitta biljetter från 1723 kr för en person om du reser utan bil till 3562 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Liverpool till Dublin är 2093 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Liverpool till Dublin är 7 timmar 30 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar 30 minuter att nå Dublin, medan de snabbaste båtarna anländer till Dublin på 7 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Liverpool kl 09:30. Den sista båten till Dublin avgår från hamnen i Liverpool kl 21:00.

Genomsnittspris för en Liverpool till Dublin färjeöverfart
2093 kr
Prisintervall för färjor Liverpool Dublin (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
1723 kr - 3562 kr
Genomsnittlig överfartstid Liverpool Dublin
7 timmar 30 minuter
Avgångstid för första färjan till Dublin
09:30
Tid då sista färjan avgår till Dublin
21:00
Ankomsttid för första färjan till Dublin
04:30
Ankomsttid för sista färjan till Dublin
17:00

Varför ta en färja från Liverpool till Dublin?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Liverpool till Dublin vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Dublin. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Liverpool till Dublin är ett idealiskt sätt att resa.

Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Dublin eller någon annanstans. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under överfarten Liverpool-Dublin på P&O Ferries eller Seatruck Ferries-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
Att äntligen ta sig tid att resa
Allt i vårt samhälle måste gå snabbt. Att segla i mindre än 40 km/h ombord på en Seatruck Ferries eller P&O Ferries-färja för de 218 km mellan Liverpool och Dublin blir ett avkopplande stopp. Alla fartyg är utrustade med lounger, restauranger, promenaddäck och ibland mycket mer... Det är inte omöjligt att du kommer att känna att du anlände till Dublin för snabbt, eftersom upplevelsen är så trevlig!
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Med tåg, buss eller flyg tillämpas ofta ett överskott på ett gratis bagage och varje ytterligare bagage genererar en extra kostnad. På Liverpool Dublin-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Dublin. Det är dock tillrådligt att fråga besättningen på Seatruck Ferries eller P&O Ferries, eftersom det ofta finns bagageförvaringsskåp där passagerarna kan förvara sitt bagage under överfarten.

Vilka bolag trafikerar mellan Liverpool och Dublin?

Om du vill resa mellan Liverpool och Dublin med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Seatruck Ferries eller P&O Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Seatruck Ferries Liverpool Dublin
Seatruck Ferries
Seatruck Ferries bedriver färjetrafik till Storbritannien och Irland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Liverpool och Dublin. På Vivanoda kan du jämföra priser för Liverpool-Dublin och boka en biljett från Seatruck Ferries mellan Liverpool och Dublin. Mer information om Seatruck Ferries
P&O Ferries Liverpool Dublin
P&O Ferries
P&O Ferries är ett engelskt företag med säte i Dover. Det är listat på Vivanoda som är en jämförelseguide som gör att du kan hitta en billig P&O Ferries Liverpool Dublin-överfart. På Vivanoda kan du jämföra priser för Liverpool-Dublin och boka en biljett från P&O Ferries mellan Liverpool och Dublin. Mer information om P&O Ferries

Var avgår färjorna från i Liverpool? Var anländer båtarna i Dublin?

Avgångshamn i Liverpool

Seatruck Ferries eller P&O Ferriess färjor till Dublin avgår från följande hamnar i Liverpool:

Liverpool Isle of Man and Dublin Terminal
Karta
Liverpool Birkenhead Ferry Terminal
Karta

Ankomsthamn i Dublin

P&O Ferries eller Seatruck Ferries fartyg anländer till Dublin från följande hamnar:

Dublin P&O Ferries Terminal 3
Karta
Dublin Ferries Terminal 1
Karta
Andra alternativa avgångar från Liverpool till Dublin
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Liverpool och Dublin: Seatruck Ferries och P&O Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries.

Under din överfart mellan Liverpool och Dublin reser du 218 km.

För att åka med båt från Liverpool till Dublin kan du hitta priser från 1723 kr för det lägsta, till 3562 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 2093 kr.

Den första färjan avgår från Liverpool kl 09:30 till Dublin.

Den sista färjan till Dublin avgår vanligtvis från Liverpool kl 21:00.

Färja Liverpool Dublin - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Liverpool till Dublin

Vad kan man besöka och göra i Dublin?

För att börja din rundtur i Dublin bör du bege dig till det berömda Guinness Storehouse, ett gammalt bryggeri som blivit ett ölmuseum. Här kan du lära dig om Guinness historia och njuta av en pint av Irlands berömda svarta öl medan du njuter av panoramautsikten över staden.

Efteråt kan du bege dig till Trinity College för att se den berömda Book of Kells, ett rikt illuminerat manuskript från 800-talet. Trinity Colleges bibliotek är också ett måste att se, med sina takhöga hyllor med träböcker.

För en mer kulturell upplevelse kan du besöka området Temple Bar, som är känt för sina livliga pubar, gatukonstnärer och konstgallerier. Missa inte St Patrick's Cathedral, Irlands största kyrka, som anses vara en juvel av gotisk arkitektur.

För en avkopplande promenad kan du slutligen bege dig till St Stephen's Green, där du kan beundra de välskötta trädgårdarna och de historiska statyerna. Och glöm naturligtvis inte att prova några av Dublins kulinariska läckerheter, som irländsk gryta, scones och den berömda fish and chips.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid