List
Resa direkt till Havneby med färja
Havneby
Se priser

Hur tar man sig från List till Havneby med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från List till Havneby? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från List till Havneby är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från List till Havneby, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från List till Havneby så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Syltfähre. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till List Havneby som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Syltfähre-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från List till Havneby behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från List till Havneby

Avgångshamn
List
Tyskland
Schleswig-Holstein
Ankomsthamn
Havneby
Danmark
Avstånd
12 km
Färjerederier
Syltfähre
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan List och Havneby?

Om du vill resa mellan List och Havneby med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Syltfähre som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Syltfähre List Havneby
Syltfähre
Syltfähre bedriver färjetrafik till Tyskland och Danmark, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i List och Havneby. På Vivanoda kan du jämföra priser för List-Havneby och boka en biljett från Syltfähre mellan List och Havneby. Mer information om Syltfähre

Var avgår färjorna från i List? Var anländer båtarna i Havneby?

Avgångshamn i List

Syltfähres färjor till Havneby avgår från följande hamnar i List:

List
Karta

Ankomsthamn i Havneby

Syltfähre fartyg anländer till Havneby från följande hamnar:

Havneby
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja List Havneby - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från List till Havneby

Vad kan man besöka och göra i Havneby?

En av Havnebys höjdpunkter är den livliga hamnen, varifrån färjor avgår till ön Sylt i Tyskland. Du kan gå ombord på dessa färjor för en dagsutflykt till denna vackra tyska ö.

Rømø strand är en annan stor attraktion i regionen. Med sina vidsträckta områden med fin sand är stranden perfekt för avkoppling, promenader eller till och med sandyachting. Stranden är känd för sina tävlingar i sandyachting, som lockar fans från hela världen.

Havneby är också utgångspunkten för en utflykt till nationalparken Vadehavet, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Parken erbjuder en unik naturupplevelse med sina vidsträckta våtmarker, sanddyner och ett varierat djurliv. Man kan se många flyttfåglar, sälar och till och med tumlare.

För att upptäcka Havneby och det omgivande området rekommenderar vi att du hyr en cykel. Området är mycket cykelvänligt, med många väl underhållna cykelvägar. Det är ett perfekt sätt att utforska de naturliga landskapen och njuta av den friska luften.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid