Lissabon
Resa direkt till Barreiro med färja
Barreiro
Se priser

Hur tar man sig från Lissabon till Barreiro med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lissabon till Barreiro? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lissabon till Barreiro är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lissabon till Barreiro, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lissabon till Barreiro så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Transtejo. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lissabon Barreiro som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Transtejo-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lissabon till Barreiro behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lissabon till Barreiro

Avgångshamn
Lissabon
Portugal
Ankomsthamn
Barreiro
Portugal
Avstånd
8 km
Färjerederier
Transtejo
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Lissabon och Barreiro?

Om du vill resa mellan Lissabon och Barreiro med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Transtejo som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Transtejo Lissabon Barreiro
Transtejo
Transtejo bedriver färjetrafik till Portugal, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Lissabon och Barreiro. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lissabon-Barreiro och boka en biljett från Transtejo mellan Lissabon och Barreiro. Mer information om Transtejo

Var avgår färjorna från i Lissabon? Var anländer båtarna i Barreiro?

Avgångshamn i Lissabon

Transtejos färjor till Barreiro avgår från följande hamnar i Lissabon:

Terreiro do Paço
Karta

Ankomsthamn i Barreiro

Transtejo fartyg anländer till Barreiro från följande hamnar:

Barreiro
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid