Rekommenderad rutt
Lipari
Resa direkt till Vibo Valentia med färja
Vibo Valentia
Se priser
Alternativa rutter
Lipari
Resa med färja till Milazzo
Milazzo
Resa med buss, tåg, samåkning, färja till Vibo Valentia
Vibo Valentia
Se priser
Lipari
Resa med färja till Stromboli
Stromboli
Resa med färja till Vibo Valentia
Vibo Valentia
Se priser

Hur tar man sig från Lipari till Vibo Valentia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lipari till Vibo Valentia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lipari till Vibo Valentia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lipari till Vibo Valentia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lipari till Vibo Valentia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lipari Vibo Valentia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lipari till Vibo Valentia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lipari till Vibo Valentia

Avgångshamn
Lipari
Italien
Eoliska öarna
Ankomsthamn
Vibo Valentia
Italien
Calabria
Avstånd
102 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
3 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Lipari Vibo Valentia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Lipari till Vibo Valentia kan du hitta biljetter från 370 kr för en person om du reser utan bil till 370 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Lipari till Vibo Valentia är 370 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Lipari till Vibo Valentia är 3 timmar 25 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 25 minuter att nå Vibo Valentia, medan de snabbaste båtarna anländer till Vibo Valentia på 3 timmar 25 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Lipari kl 09:15.

Genomsnittspris för en Lipari till Vibo Valentia färjeöverfart
370 kr
Prisintervall för färjor Lipari Vibo Valentia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
370 kr - 370 kr
Genomsnittlig överfartstid Lipari Vibo Valentia
3 timmar 25 minuter
Avgångstid för första färjan till Vibo Valentia
09:15
Ankomsttid för första färjan till Vibo Valentia
12:40

Vilka bolag trafikerar mellan Lipari och Vibo Valentia?

Om du vill resa mellan Lipari och Vibo Valentia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Lipari Vibo Valentia
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lipari-Vibo Valentia och boka en biljett från Liberty Lines mellan Lipari och Vibo Valentia. Liberty Lines kör 2 överfarter i veckan till Vibo Valentia från Lipari och restiden är 3 timmar 20 minuter. Mer information om Liberty Lines
3 timmar 20 minuter
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Lipari? Var anländer båtarna i Vibo Valentia?

Avgångshamn i Lipari

Liberty Liness färjor till Vibo Valentia avgår från följande hamnar i Lipari:

Lipari
Karta

Ankomsthamn i Vibo Valentia

Liberty Lines fartyg anländer till Vibo Valentia från följande hamnar:

Vibo Valentia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Lipari till Vibo Valentia tar det minst 3 timmar 20 minuter att täcka de 102 km mellan Lipari och Vibo Valentia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Lipari och Vibo Valentia på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Lipari och Vibo Valentia.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Lipari och Vibo Valentia: Liberty Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

För att åka med båt från Lipari till Vibo Valentia kan du hitta priser från 370 kr för det lägsta, till 370 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 370 kr.

Den första färjan avgår från Lipari kl 09:15 till Vibo Valentia.

Färja Lipari Vibo Valentia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Lipari till Vibo Valentia

Vad kan man besöka och göra i Vibo Valentia?

En av de mest anmärkningsvärda platserna i Vibo Valentia är det normandiska slottet, som ligger uppe på en kulle. Slottet byggdes på 1000-talet och erbjuder panoramautsikt över staden och det omgivande området. På insidan kan du utforska de olika rummen och beundra de medeltida freskerna på väggarna.

Vibo Valentias katedral är ett annat måste. Den byggdes på 1700-talet och är en blandning av barock och neoklassisk stil. På insidan hittar du magnifika religiösa målningar och skulpturer.

Inte långt från staden ligger Pizzo, en charmig fiskeby som är känd för sin tartufo-glass. Passa på att prova denna lokala specialitet, som är en riktig njutning för smaklökarna. Pizzo har också en vacker strand och panoramautsikt över havet.

Om du älskar äventyr och natur ska du besöka Silabergen, som ligger nära Vibo Valentia. Här kan du vandra, cykla mountainbike eller åka skidor på vintern. Landskapet är hisnande och en fantastisk flykt från stadens liv och rörelse.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid