Leverburgh
Resa direkt till Berneray med färja
Berneray
Se priser

Hur tar man sig från Leverburgh till Berneray med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Leverburgh till Berneray? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Leverburgh till Berneray är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Leverburgh till Berneray, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Leverburgh till Berneray så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Caledonian MacBrayne. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Leverburgh Berneray som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Caledonian MacBrayne-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Leverburgh till Berneray behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Leverburgh till Berneray

Avgångshamn
Leverburgh
Storbritannien
Skottland
Ankomsthamn
Berneray
Storbritannien
Skottland
Avstånd
12 km
Färjerederier
Caledonian MacBrayne
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Leverburgh och Berneray?

Om du vill resa mellan Leverburgh och Berneray med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Caledonian MacBrayne som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Caledonian MacBrayne Leverburgh Berneray
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne bedriver färjetrafik till Storbritannien, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Leverburgh och Berneray. På Vivanoda kan du jämföra priser för Leverburgh-Berneray och boka en biljett från Caledonian MacBrayne mellan Leverburgh och Berneray. Mer information om Caledonian MacBrayne

Var avgår färjorna från i Leverburgh? Var anländer båtarna i Berneray?

Avgångshamn i Leverburgh

Caledonian MacBraynes färjor till Berneray avgår från följande hamnar i Leverburgh:

Leverburgh
Karta

Ankomsthamn i Berneray

Caledonian MacBrayne fartyg anländer till Berneray från följande hamnar:

Berneray
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Leverburgh Berneray - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Leverburgh till Berneray

Vad kan man besöka och göra i Berneray?

En av Bernerays höjdpunkter är den vita sandstranden, som sträcker sig flera kilometer längs kusten. Det kristallklara vattnet och det pittoreska landskapet gör det till en idealisk plats att koppla av, simma och njuta av vattensporter som dykning och vindsurfing.

När du utforskar ön kommer du också att upptäcka ett antal intressanta historiska platser. Det magnifika Borve Castle är ett imponerande exempel på medeltida arkitektur, medan St Kilda's Church, som byggdes på 1100- och 1200-talet, ger en fascinerande inblick i öns religiösa historia.

För fågelskådare är Berneray också en utmärkt plats att upptäcka olika fågelarter, inklusive lunnefåglar, måsar och havsörnar. Öns våtmarker är hem för en mängd olika inhemska växter och blommor, vilket ger ett utmärkt tillfälle för naturvandringar.

För att ta sig runt ön kan man promenera eller hyra cykel och njuta av det pittoreska landskapet. Vägarna är väl underhållna och erbjuder panoramautsikt över den omgivande landsbygden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid