Rekommenderad rutt
Leros
Resa direkt till Syros med färja
Syros
Se priser
Alternativa rutter
Leros
Resa med färja till Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Resa med färja till Syros
Syros
Se priser

Hur tar man sig från Leros till Syros med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Leros till Syros? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Leros till Syros är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Leros till Syros, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Leros till Syros så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Leros Syros som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Leros till Syros behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Leros till Syros

Avgångshamn
Leros
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Syros
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
157 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
5 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Leros Syros: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Leros till Syros kan du hitta biljetter från 601 kr för en person om du reser utan bil till 3157 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Leros till Syros är 1873 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Leros till Syros är 5 timmar 6 minuter. De långsammaste färjorna tar 5 timmar 15 minuter att nå Syros, medan de snabbaste båtarna anländer till Syros på 5 timmar 5 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Leros kl 22:35. Den sista båten till Syros avgår från hamnen i Leros kl 22:50.

Genomsnittspris för en Leros till Syros färjeöverfart
1873 kr
Prisintervall för färjor Leros Syros (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
601 kr - 3157 kr
Genomsnittlig överfartstid Leros Syros
5 timmar 6 minuter
Avgångstid för första färjan till Syros
22:35
Tid då sista färjan avgår till Syros
22:50
Ankomsttid för första färjan till Syros
03:50
Ankomsttid för sista färjan till Syros
03:55

Vilka bolag trafikerar mellan Leros och Syros?

Om du vill resa mellan Leros och Syros med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Leros Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Leros-Syros och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Leros-Syros och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Leros och Syros. Blue Star Ferries kör 3 överfarter i veckan till Syros från Leros och restiden är 5 timmar 10 minuter. Mer information om Blue Star Ferries
5 timmar 10 minuter
3 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Leros? Var anländer båtarna i Syros?

Avgångshamn i Leros

Blue Star Ferriess färjor till Syros avgår från följande hamnar i Leros:

Leros
Karta
Leros
Karta

Ankomsthamn i Syros

Blue Star Ferries fartyg anländer till Syros från följande hamnar:

Port of Siros Ermoupoli
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Leros till Syros tar det minst 5 timmar 10 minuter att täcka de 157 km mellan Leros och Syros.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Leros och Syros på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Leros och Syros.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Leros och Syros: Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

För att åka med båt från Leros till Syros kan du hitta priser från 601 kr för det lägsta, till 3157 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1873 kr.

Den första färjan avgår från Leros kl 22:35 till Syros.

Den sista färjan till Syros avgår vanligtvis från Leros kl 22:50.

Färja Leros Syros - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Leros till Syros

Vad kan man besöka och göra i Syros?

Öns huvudstad, Ermoupoli, är en riktig arkitektonisk pärla. Dess kullerstensgator, neoklassiska byggnader och kosmopolitiska atmosfär lockar besökare från hela världen. Missa inte ett besök på Apollo Theatre, en magnifik 1800-talsbyggnad som fortfarande är värd för shower och konserter idag. Du kan också utforska det pittoreska distriktet Vaporia, med sina färgglada hus med utsikt över Egeiska havet.

För konstälskare bör man besöka Syros Museum of Modern Art. Här finns en samling verk av lokala och internationella konstnärer som ger en fascinerande inblick i öns moderna konstscen.

Utanför staden kan du upptäcka magnifika stränder och naturlandskap. Galissas-stranden är en av de mest populära med sin fina sand och kristallklara vatten. Om du föredrar en lugnare atmosfär ska du bege dig till den avskilda stranden Delphini, som endast kan nås med båt.

För att utforska ön och dess omgivningar har du ett antal transportalternativ. Lokalbussar är ett bekvämt sätt att ta sig från plats till plats. Bussnätet är väl utbyggt och trafikerar alla de viktigaste turistmålen. Du kan också hyra en bil eller skoter för större flexibilitet och oberoende. Syros har också en hamn med bra förbindelser, vilket gör det till en utmärkt bas för att utforska de andra Kykladiska öarna med färja.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid