Rekommenderad rutt
Lemnos
Resa direkt till Agios Kyrikos med färja
Agios Kyrikos
Se priser
Alternativa rutter
Lemnos
Resa med färja till Fournoi
Fournoi
Resa med färja till Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Se priser

Hur tar man sig från Lemnos till Agios Kyrikos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lemnos till Agios Kyrikos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lemnos till Agios Kyrikos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lemnos till Agios Kyrikos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lemnos till Agios Kyrikos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways eller Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lemnos Agios Kyrikos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lemnos till Agios Kyrikos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lemnos till Agios Kyrikos

Avgångshamn
Lemnos
Grekland
Ankomsthamn
Agios Kyrikos
Grekland
Avstånd
275 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
17 timmar 10 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Lemnos Agios Kyrikos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Lemnos till Agios Kyrikos kan du hitta biljetter från 347 kr för en person om du reser utan bil till 1619 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Lemnos till Agios Kyrikos är 902 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Lemnos till Agios Kyrikos är 15 timmar 6 minuter. De långsammaste färjorna tar 16 timmar 25 minuter att nå Agios Kyrikos, medan de snabbaste båtarna anländer till Agios Kyrikos på 13 timmar 50 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Lemnos kl 00:30. Den sista båten till Agios Kyrikos avgår från hamnen i Lemnos kl 23:59.

Genomsnittspris för en Lemnos till Agios Kyrikos färjeöverfart
902 kr
Prisintervall för färjor Lemnos Agios Kyrikos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
347 kr - 1619 kr
Genomsnittlig överfartstid Lemnos Agios Kyrikos
15 timmar 6 minuter
Avgångstid för första färjan till Agios Kyrikos
00:30
Tid då sista färjan avgår till Agios Kyrikos
23:59
Ankomsttid för första färjan till Agios Kyrikos
14:55
Ankomsttid för sista färjan till Agios Kyrikos
19:20

Vilka bolag trafikerar mellan Lemnos och Agios Kyrikos?

Om du vill resa mellan Lemnos och Agios Kyrikos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Lemnos Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lemnos-Agios Kyrikos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Lemnos och Agios Kyrikos. Hellenic Seaways kör 1 överfarter i veckan till Agios Kyrikos från Lemnos och restiden är 17 timmar 10 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
17 timmar 10 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Lemnos? Var anländer båtarna i Agios Kyrikos?

Avgångshamn i Lemnos

Hellenic Seawayss färjor till Agios Kyrikos avgår från följande hamnar i Lemnos:

Limnos (Myrina)
Karta

Ankomsthamn i Agios Kyrikos

Hellenic Seaways fartyg anländer till Agios Kyrikos från följande hamnar:

Port of Agios Kyrikos
Karta
Andra alternativa avgångar från Lemnos till Agios Kyrikos
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Lemnos till Agios Kyrikos tar det minst 17 timmar 10 minuter att täcka de 275 km mellan Lemnos och Agios Kyrikos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Lemnos och Agios Kyrikos på vintern) och färjerederiet (Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Lemnos och Agios Kyrikos.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Lemnos och Agios Kyrikos: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways.

För att åka med båt från Lemnos till Agios Kyrikos kan du hitta priser från 347 kr för det lägsta, till 1619 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 902 kr.

Den första färjan avgår från Lemnos kl 00:30 till Agios Kyrikos.

Den sista färjan till Agios Kyrikos avgår vanligtvis från Lemnos kl 23:59.

Färja Lemnos Agios Kyrikos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Lemnos till Agios Kyrikos

Vad kan man besöka och göra i Agios Kyrikos?

En av huvudattraktionerna i Agios Kyrikos är stranden Kyparissi, som ligger bara några kilometer från staden. Denna sandstrand erbjuder kristallklart vatten och spektakulär natur. Det är den perfekta platsen för solbad, simning och vattensporter som dykning och snorkling.

Agios Kyrikos-regionen är också känd för sina terapeutiska varma källor. De termiska källorna Therma, som ligger nära staden, erbjuder mineralrikt varmt vatten som är känt för sina lugnande och helande egenskaper. Det är den perfekta platsen att koppla av och ladda om efter en hektisk dag med sightseeing och aktiviteter.

För vandringsentusiaster är Agios Kyrikos den perfekta utgångspunkten för att utforska lederna på ön Ikaria. Välmarkerade stigar tar dig genom vacker natur, traditionella byar och hisnande utsikter. Vandringen till byn Raches är särskilt populär och erbjuder en spektakulär utsikt över Egeiska havet.

När det gäller lokala transporter kan du hyra en bil för att utforska området på egen hand. Det finns också lokala bussar som tar dig till olika delar av ön. För dem som föredrar en mer autentisk upplevelse finns det taxibilar och cyklar att hyra för att ta sig runt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid