Leipsoi
Resa direkt till Fournoi med färja
Fournoi
Se priser

Hur tar man sig från Leipsoi till Fournoi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Leipsoi till Fournoi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Leipsoi till Fournoi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Leipsoi till Fournoi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Leipsoi till Fournoi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Leipsoi Fournoi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Leipsoi till Fournoi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Leipsoi till Fournoi

Avgångshamn
Leipsoi
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Fournoi
Grekland
Avstånd
40 km
Färjerederier
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Leipsoi Fournoi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Leipsoi till Fournoi kan du hitta biljetter från 104 kr för en person om du reser utan bil till 1388 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Leipsoi till Fournoi är 729 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Leipsoi till Fournoi är 1 timmar 52 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar att nå Fournoi, medan de snabbaste båtarna anländer till Fournoi på 1 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Leipsoi kl 00:30. Den sista båten till Fournoi avgår från hamnen i Leipsoi kl 14:50.

Genomsnittspris för en Leipsoi till Fournoi färjeöverfart
729 kr
Prisintervall för färjor Leipsoi Fournoi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
104 kr - 1388 kr
Genomsnittlig överfartstid Leipsoi Fournoi
1 timmar 52 minuter
Avgångstid för första färjan till Fournoi
00:30
Tid då sista färjan avgår till Fournoi
14:50
Ankomsttid för första färjan till Fournoi
02:30
Ankomsttid för sista färjan till Fournoi
16:40

Varför ta en färja från Leipsoi till Fournoi?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Leipsoi till Fournoi vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Fournoi. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Leipsoi till Fournoi är ett idealiskt sätt att resa.

För att njuta av den otroliga havsutsikten
Varje gång vi åker på semester vid kusten letar vi efter den bästa havsutsikten. Under överfarten från Leipsoi till Fournoi, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Leipsoi till Fournoi. Men det är inte alltid trevligt att vara fastbunden i sitt säte i långa timmar. På sträckan Leipsoi-Fournoi ombord på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
Njut av den friska havsluften
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. I Leipsoi kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Fournoi full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Leipsoi och Fournoi?

Om du vill resa mellan Leipsoi och Fournoi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Leipsoi-Fournoi och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Leipsoi och Fournoi. Dodekanisos Seaways kör 2 överfarter i veckan till Fournoi från Leipsoi och restiden är 1 timmar 50 minuter. Mer information om Dodekanisos Seaways
1 timmar 50 minuter
2 överfarter i veckan
Hellenic Seaways Leipsoi Fournoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Leipsoi-Fournoi och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Leipsoi och Fournoi. Hellenic Seaways kör 1 överfarter i veckan till Fournoi från Leipsoi och restiden är 2 timmar 10 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
2 timmar 10 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Leipsoi? Var anländer båtarna i Fournoi?

Avgångshamn i Leipsoi

Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seawayss färjor till Fournoi avgår från följande hamnar i Leipsoi:

Port of Leipsoi
Karta

Ankomsthamn i Fournoi

Hellenic Seaways eller Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Fournoi från följande hamnar:

Fournoi
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Leipsoi till Fournoi tar det minst 1 timmar 50 minuter att täcka de 40 km mellan Leipsoi och Fournoi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Leipsoi och Fournoi på vintern) och färjerederiet (Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Leipsoi och Fournoi.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Leipsoi och Fournoi: Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Under din överfart mellan Leipsoi och Fournoi reser du 40 km.

För att åka med båt från Leipsoi till Fournoi kan du hitta priser från 104 kr för det lägsta, till 1388 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 729 kr.

Den första färjan avgår från Leipsoi kl 00:30 till Fournoi.

Den sista färjan till Fournoi avgår vanligtvis från Leipsoi kl 14:50.

Färja Leipsoi Fournoi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Leipsoi till Fournoi

Vad kan man besöka och göra i Fournoi?

Fournois främsta attraktion är dess traditionella arkitektur. Vita hus med färgglada fönsterluckor, smala kullerstensgator och blommor på balkongerna skapar en typiskt grekisk atmosfär. Resenärer kan tillbringa timmar med att vandra på stadens smala gator och upptäcka dess hantverksbutiker och traditionella tavernor.

Fournoibukten är en annan plats som man inte får missa. Det kristallklara vattnet och de fina sandstränderna erbjuder en idyllisk miljö där man kan koppla av och simma. Vattensportentusiaster kan också ägna sig åt dykning eller vindsurfing i regionens magnifika vikar.

För att besöka Fournoi-området finns det flera transportalternativ tillgängliga. Resenärer kan hyra en cykel för att utforska området i sin egen takt. De välutvecklade cykelvägarna gör att du kan upptäcka kustlandskapet och de pittoreska byarna i området.

Ett annat alternativ är att hyra en båt för att utforska de närliggande öarna. De öde holmarna och avskilda vikarna erbjuder stunder av absolut lugn, bort från turistmassorna i huvudstäderna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid