Leipsoi
Resa direkt till Agios Kyrikos med färja
Agios Kyrikos
Se priser

Hur tar man sig från Leipsoi till Agios Kyrikos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Leipsoi till Agios Kyrikos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Leipsoi till Agios Kyrikos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Leipsoi till Agios Kyrikos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Leipsoi till Agios Kyrikos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Leipsoi Agios Kyrikos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Leipsoi till Agios Kyrikos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Leipsoi till Agios Kyrikos

Avgångshamn
Leipsoi
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Agios Kyrikos
Grekland
Avstånd
55 km
Färjerederier
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 30 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Leipsoi Agios Kyrikos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Leipsoi till Agios Kyrikos kan du hitta biljetter från 104 kr för en person om du reser utan bil till 1503 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Leipsoi till Agios Kyrikos är 763 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Leipsoi till Agios Kyrikos är 1 timmar 49 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 40 minuter att nå Agios Kyrikos, medan de snabbaste båtarna anländer till Agios Kyrikos på 1 timmar 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Leipsoi kl 00:30. Den sista båten till Agios Kyrikos avgår från hamnen i Leipsoi kl 14:50.

Genomsnittspris för en Leipsoi till Agios Kyrikos färjeöverfart
763 kr
Prisintervall för färjor Leipsoi Agios Kyrikos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
104 kr - 1503 kr
Genomsnittlig överfartstid Leipsoi Agios Kyrikos
1 timmar 49 minuter
Avgångstid för första färjan till Agios Kyrikos
00:30
Tid då sista färjan avgår till Agios Kyrikos
14:50
Ankomsttid för första färjan till Agios Kyrikos
03:10
Ankomsttid för sista färjan till Agios Kyrikos
16:15

Varför ta en färja från Leipsoi till Agios Kyrikos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Leipsoi till Agios Kyrikos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Agios Kyrikos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Leipsoi till Agios Kyrikos är ett idealiskt sätt att resa.

Vila i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Leipsoi till Agios Kyrikos är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Utrustade med kojer, privata badrum och ibland till och med porthål eller balkonger är hytterna inte olik riktiga hotellrum. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
För att få lite havsluft
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. Under överfarten Leipsoi-Agios Kyrikos kan du gå ut på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Agios Kyrikos full av energi.
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Agios Kyrikos eller någon annanstans. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. På sträckan Leipsoi-Agios Kyrikos ombord på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. Du kommer aldrig att ha så mycket frihet och underhållning under en flygning!

Vilka bolag trafikerar mellan Leipsoi och Agios Kyrikos?

Om du vill resa mellan Leipsoi och Agios Kyrikos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Leipsoi-Agios Kyrikos och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Leipsoi och Agios Kyrikos. Dodekanisos Seaways kör 2 överfarter i veckan till Agios Kyrikos från Leipsoi och restiden är 1 timmar 30 minuter. Mer information om Dodekanisos Seaways
1 timmar 30 minuter
2 överfarter i veckan
Hellenic Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Leipsoi-Agios Kyrikos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Leipsoi och Agios Kyrikos. Hellenic Seaways kör 1 överfarter i veckan till Agios Kyrikos från Leipsoi och restiden är 2 timmar 50 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
2 timmar 50 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Leipsoi? Var anländer båtarna i Agios Kyrikos?

Avgångshamn i Leipsoi

Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seawayss färjor till Agios Kyrikos avgår från följande hamnar i Leipsoi:

Port of Leipsoi
Karta

Ankomsthamn i Agios Kyrikos

Hellenic Seaways eller Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Agios Kyrikos från följande hamnar:

Port of Agios Kyrikos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Leipsoi till Agios Kyrikos tar det minst 1 timmar 30 minuter att täcka de 55 km mellan Leipsoi och Agios Kyrikos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Leipsoi och Agios Kyrikos på vintern) och färjerederiet (Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Leipsoi och Agios Kyrikos.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Leipsoi och Agios Kyrikos: Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Under din överfart mellan Leipsoi och Agios Kyrikos reser du 55 km.

För att åka med båt från Leipsoi till Agios Kyrikos kan du hitta priser från 104 kr för det lägsta, till 1503 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 763 kr.

Den första färjan avgår från Leipsoi kl 00:30 till Agios Kyrikos.

Den sista färjan till Agios Kyrikos avgår vanligtvis från Leipsoi kl 14:50.

Färja Leipsoi Agios Kyrikos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Leipsoi till Agios Kyrikos

Vad kan man besöka och göra i Agios Kyrikos?

En av huvudattraktionerna i Agios Kyrikos är stranden Kyparissi, som ligger bara några kilometer från staden. Denna sandstrand erbjuder kristallklart vatten och spektakulär natur. Det är den perfekta platsen för solbad, simning och vattensporter som dykning och snorkling.

Agios Kyrikos-regionen är också känd för sina terapeutiska varma källor. De termiska källorna Therma, som ligger nära staden, erbjuder mineralrikt varmt vatten som är känt för sina lugnande och helande egenskaper. Det är den perfekta platsen att koppla av och ladda om efter en hektisk dag med sightseeing och aktiviteter.

För vandringsentusiaster är Agios Kyrikos den perfekta utgångspunkten för att utforska lederna på ön Ikaria. Välmarkerade stigar tar dig genom vacker natur, traditionella byar och hisnande utsikter. Vandringen till byn Raches är särskilt populär och erbjuder en spektakulär utsikt över Egeiska havet.

När det gäller lokala transporter kan du hyra en bil för att utforska området på egen hand. Det finns också lokala bussar som tar dig till olika delar av ön. För dem som föredrar en mer autentisk upplevelse finns det taxibilar och cyklar att hyra för att ta sig runt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid