Lavrio
Resa direkt till Lemnos med färja
Lemnos
Se priser

Hur tar man sig från Lavrio till Lemnos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lavrio till Lemnos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lavrio till Lemnos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lavrio till Lemnos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lavrio till Lemnos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lavrio Lemnos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lavrio till Lemnos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lavrio till Lemnos

Avgångshamn
Lavrio
Grekland
Attica
Ankomsthamn
Lemnos
Grekland
Avstånd
263 km
Färjerederier
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Frekvens av överfarter
4 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
8 timmar 55 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Lavrio Lemnos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Lavrio till Lemnos kan du hitta biljetter från 335 kr för en person om du reser utan bil till 1677 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Lavrio till Lemnos är 1006 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Lavrio till Lemnos är 9 timmar 8 minuter. De långsammaste färjorna tar 9 timmar 15 minuter att nå Lemnos, medan de snabbaste båtarna anländer till Lemnos på 9 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Lavrio kl 21:45. Den sista båten till Lemnos avgår från hamnen i Lavrio kl 22:00.

Genomsnittspris för en Lavrio till Lemnos färjeöverfart
1006 kr
Prisintervall för färjor Lavrio Lemnos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
335 kr - 1677 kr
Genomsnittlig överfartstid Lavrio Lemnos
9 timmar 8 minuter
Avgångstid för första färjan till Lemnos
21:45
Tid då sista färjan avgår till Lemnos
22:00
Ankomsttid för första färjan till Lemnos
07:00

Varför ta en färja från Lavrio till Lemnos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Lavrio till Lemnos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Lemnos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Lavrio till Lemnos är ett idealiskt sätt att resa.

Njut av en mycket uppmärksam personal
Under hela resan från Lavrio till Lemnos kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. Det är vanligt att du hittar en informationsdisk på fartyget, oftast på huvuddäcket.
Ta med dig obegränsat med bagage
Med andra transportsätt är vi ofta begränsade till ett bagage, och varje ytterligare bagage debiteras. När du går ombord på en Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines-färja i Lavrio får du dock ta med dig så mycket bagage som du vill, så länge det finns i ditt fordon. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Lemnos. Det är dock tillrådligt att fråga besättningen på Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines, eftersom det ofta finns bagageförvaringsskåp där passagerarna kan förvara sitt bagage under överfarten.
Det är inget problem att transportera din cykel
Att resa med tåg, flyg eller buss med din cykel blir ofta en mardröm eftersom den är så besvärlig att bära. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du reser från Lavrio till Lemnos i lugn och ro, utan att behöva vara rädd för att din motorcykel ska skadas. Du stiger på din cykel i Lemnos för att gå av båten.

Vilka bolag trafikerar mellan Lavrio och Lemnos?

Om du vill resa mellan Lavrio och Lemnos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Hellenic Seaways Lavrio Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lavrio-Lemnos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Lavrio och Lemnos. Hellenic Seaways kör 4 överfarter i veckan till Lemnos från Lavrio och restiden är 8 timmar 55 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
8 timmar 55 minuter
4 överfarter i veckan
Sea Jets Lavrio Lemnos
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lavrio-Lemnos och boka en biljett från Sea Jets mellan Lavrio och Lemnos. Mer information om Sea Jets
Aegean Sea Lines Lavrio Lemnos
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Lavrio och Lemnos. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lavrio-Lemnos och boka en biljett från Aegean Sea Lines mellan Lavrio och Lemnos. Mer information om Aegean Sea Lines

Var avgår färjorna från i Lavrio? Var anländer båtarna i Lemnos?

Avgångshamn i Lavrio

Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Liness färjor till Lemnos avgår från följande hamnar i Lavrio:

Lavrio
Karta

Ankomsthamn i Lemnos

Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways fartyg anländer till Lemnos från följande hamnar:

Limnos (Myrina)
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Lavrio till Lemnos tar det minst 8 timmar 55 minuter att täcka de 263 km mellan Lavrio och Lemnos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Lavrio och Lemnos på vintern) och färjerederiet (Hellenic Seaways, Sea Jets och Aegean Sea Lines). Det finns för närvarande 4 överfarter i veckan mellan Lavrio och Lemnos.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Lavrio och Lemnos: Hellenic Seaways, Sea Jets och Aegean Sea Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Innan du bokar, jämför priserna på Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Lavrio Lemnos kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Lavrio och Lemnos reser du 263 km.

För att åka med båt från Lavrio till Lemnos kan du hitta priser från 335 kr för det lägsta, till 1677 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1006 kr.

Den första färjan avgår från Lavrio kl 21:45 till Lemnos.

Den sista färjan till Lemnos avgår vanligtvis från Lavrio kl 22:00.

Hur är en färjeöverfart från Lavrio till Lemnos?

Det är inte alltid lätt att få en tydlig bild av hur en överfart från Lavrio till Lemnos kommer att vara, särskilt om du inte är bekant med detta transportsätt. För att hjälpa dig att bättre sätta dig in i upplevelsen av en Lavrio Lemnos-kryssning ombord på Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines har vi beskrivit de olika etapperna av resan från ombordstigning i Lavrio till avstigning i Lemnos. Du hittar också praktisk information om Lavrio och Lemnos.

Avresa från Lavrio med färja

Innan din färjeresa med Lavrio Lemnos börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Presentationstid i Lavrios hamn / Du bör anlända till färjeterminalen i Lavrio inom den tidsgräns som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines har fastställt. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Lavrio - Lemnos / Gå till Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-diskarna i Lavrio färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du har en bil kan du checka in från fordonskön.
  • Ombordstigning på fartyget till Lemnos / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Lavrio som uppmanar dig att gå ombord. I ditt fordon kommer personal från Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines att fortsätta med ombordstigningen linje för linje. Vänta tålmodigt på att det ska bli din tur.

Överfart från Lavrio till Lemnos: ombord på fartyget...

Ombord på Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Lemnos är i sikte, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Lemnos:

  • Närmar sig Lemnoss hamn / Du får inte återvända till ditt fordon förrän färjan har stannat och lagt sig vid kajen i Lemnos Harbour. Det finns ingen anledning att skynda sig. Under tiden råder vi dig att njuta av ankomsten till Lemnos från ytterdäcket.
  • Om du sitter i en hytt. / Om du har rest från Lavrio till Lemnos i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Lemnos.
  • Lämna fartyget och Lemnos är ditt / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. Tullpersonalen i Lemnoss hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen börjar din vistelse i Lemnos på allvar!
Färja Lavrio Lemnos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Lavrio till Lemnos

Vad kan man besöka och göra i Lemnos?

Under ditt besök på Lemnos, se till att besöka huvudstaden Myrina, en riktig arkitektonisk pärla. Ta en promenad längs de kullerstensbelagda gatorna och beundra de traditionella stenhusen och de färgglada fiskarstugorna. Missa inte heller det majestätiska Myrina-slottet, med anor från den bysantinska tiden och panoramautsikt över staden och hamnen.

Naturälskare kommer att älska de många vandringslederna som korsar ön och erbjuder en mängd olika landskap från branta klippor till frodiga gröna dalar. Lemnos stränder är också kända för sin gyllene sand och sitt kristallklara vatten. Bland de mest populära stränderna finns Kotsinas, en avskild strand med vild charm, och Plati, med sitt grunda vatten som är perfekt för familjer.

För att ta sig runt på ön kan man hyra en bil för att enkelt kunna utforska de mer avlägsna platserna. Men Lemnos har också ett pålitligt bussnät som trafikerar de viktigaste turistmålen. Bussarnas tidtabeller kan vara begränsade, så det är bäst att kolla i förväg.

För matälskare är Lemnos känt för sin högkvalitativa ostproduktion. Passa på att prova den berömda Lemnososten, en mjuk, krämig ost, samt andra lokala specialiteter som honung och olivolja.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid