Lavrio
Resa direkt till Kea med färja
Kea
Se priser

Hur tar man sig från Lavrio till Kea med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lavrio till Kea? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lavrio till Kea är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lavrio till Kea, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lavrio till Kea så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lavrio Kea som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lavrio till Kea behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lavrio till Kea

Avgångshamn
Lavrio
Grekland
Attica
Ankomsthamn
Kea
Grekland
Kykladöarna
Avstånd
26 km
Färjerederier
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Lavrio Kea: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Lavrio till Kea kan du hitta biljetter från 139 kr för en person om du reser utan bil till 729 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Lavrio till Kea är 335 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Lavrio till Kea är 58 minuter. De långsammaste färjorna tar 1 timmar att nå Kea, medan de snabbaste båtarna anländer till Kea på 55 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Lavrio kl 16:30.

Genomsnittspris för en Lavrio till Kea färjeöverfart
335 kr
Prisintervall för färjor Lavrio Kea (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
139 kr - 729 kr
Genomsnittlig överfartstid Lavrio Kea
58 minuter
Avgångstid för första färjan till Kea
16:30
Ankomsttid för första färjan till Kea
17:25
Ankomsttid för sista färjan till Kea
17:30

Varför ta en färja från Lavrio till Kea?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Lavrio till Kea vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Kea. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Lavrio till Kea är ett idealiskt sätt att resa.

För en omtänksam personal
Under hela resan från Lavrio till Kea kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
Vila i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Lavrio till Kea är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Precis som riktiga hotellrum erbjuder de resenärerna sängar, badrum och, i vissa sviter, porthål och balkonger. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
Att resa med tåg, flyg eller buss med din cykel blir ofta en mardröm eftersom den är så besvärlig att bära. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du reser från Lavrio till Kea i lugn och ro, utan att behöva vara rädd för att din motorcykel ska skadas. Du stiger på din cykel i Kea för att gå av båten.

Vilka bolag trafikerar mellan Lavrio och Kea?

Om du vill resa mellan Lavrio och Kea med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

ANEK Lines Lavrio Kea
ANEK Lines
Anek Lines är ett grekiskt rederi som driver linjen Lavrio-Kea och andra linjer mellan Italien och Grekland och mellan många grekiska öar. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lavrio-Kea och boka en biljett från ANEK Lines mellan Lavrio och Kea. Mer information om ANEK Lines
Hellenic Seaways Lavrio Kea
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lavrio-Kea och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Lavrio och Kea. Hellenic Seaways kör 2 överfarter i veckan till Kea från Lavrio och restiden är 1 timmar. Mer information om Hellenic Seaways
1 timmar
2 överfarter i veckan
Sea Jets Lavrio Kea
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lavrio-Kea och boka en biljett från Sea Jets mellan Lavrio och Kea. Mer information om Sea Jets
Triton Ferries Lavrio Kea
Triton Ferries
Triton Ferries bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Lavrio och Kea. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lavrio-Kea och boka en biljett från Triton Ferries mellan Lavrio och Kea. Mer information om Triton Ferries

Var avgår färjorna från i Lavrio? Var anländer båtarna i Kea?

Avgångshamn i Lavrio

ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferriess färjor till Kea avgår från följande hamnar i Lavrio:

Lavrio
Karta

Ankomsthamn i Kea

Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines fartyg anländer till Kea från följande hamnar:

Kea Korissia
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Lavrio till Kea tar det minst 1 timmar att täcka de 26 km mellan Lavrio och Kea.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Lavrio och Kea på vintern) och färjerederiet (ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets och Triton Ferries). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Lavrio och Kea.

Det finns 4 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Lavrio och Kea: ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets och Triton Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries.

Innan du bokar, jämför priserna på ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Lavrio Kea kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Lavrio och Kea reser du 26 km.

För att åka med båt från Lavrio till Kea kan du hitta priser från 139 kr för det lägsta, till 729 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 335 kr.

Den första färjan avgår från Lavrio kl 16:30 till Kea.

Hur är en färjeöverfart från Lavrio till Kea?

Det är inte alltid lätt att få en tydlig bild av hur en överfart från Lavrio till Kea kommer att vara, särskilt om du inte är bekant med detta transportsätt. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Lavrio till avstigning i Kea, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets och Triton Ferries sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Lavrio och Kea.

Avresa från Lavrio med färja

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Lavrio Kea börjar:

  • Presentation i hamnen i Lavrio / Du bör anlända till färjeterminalen i Lavrio inom den tidsgräns som ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries har fastställt. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Lavrio - Kea / Gå till Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines-diskarna i Lavrio färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du har en bil kan du checka in från fordonskön.
  • Ombordstigning på färjan till Kea / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Lavrio som uppmanar dig att gå ombord. I ditt fordon kommer personal från ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries att fortsätta med ombordstigningen linje för linje. Vänta tålmodigt på att det ska bli din tur.

Ombord på fartyget mellan Lavrio och Kea

Under överfarten kan alla använda tjänsterna på ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries-fartyget som de vill. Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Kea är i sikte, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Kea:

  • Närmar sig Keas hamn / Du får inte återvända till ditt fordon förrän färjan har stannat och lagt sig vid kajen i Kea Harbour. Det finns ingen anledning att skynda sig. Njut i stället av ankomsten till Keas hamn från båtens däck.
  • Om du sitter i en hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Kea Harbour.
  • Lämna fartyget och utforska Kea / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. Tullpersonalen i Keas hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen börjar din vistelse i Kea på allvar!
Färja Lavrio Kea - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Lavrio till Kea

Vad kan man besöka och göra i Kea?

När du anländer till Kea kommer du genast att fascineras av de charmiga traditionella byarna. Hora, öns huvudstad, är en riktig pärla med sina kullerstensgator, vitkalkade hus och färgglada bougainvillea. Njut av en promenad genom de smala gatorna och besök det medeltida slottet för panoramautsikt över ön. I byn Vourkari finns en pittoresk hamn med många barer och restauranger, perfekt för att koppla av och njuta av lokala specialiteter.

Kea har också några magnifika stränder, vissa tillgängliga med bil, andra bara till fots, vilket bidrar till deras vilda och oförstörda karaktär. Bland de mest populära stränderna finns Koundouros, med sitt kristallklara vatten och vackra landskap, och Spathi, en av de längsta stränderna på ön. För dykentusiaster har Kea också ett antal intressanta undervattensplatser.

När det gäller lokala transporter har Kea ett relativt pålitligt bussnät, men det är tillrådligt att hyra en bil för att utforska ön i din egen takt. Bilresor ger också möjlighet att resa till mer avlägsna platser och utforska Keas vackra bergslandskap.

Kea är en idealisk destination för dem som söker en avslappnad, oförstörd atmosfär. Med sina pittoreska byar, vackra stränder och lugna atmosfär är Kea en sann kykladisk skatt. Ta vara på din semester för att koppla av, fördjupa dig i den lokala kulturen och utforska de många skatter som denna grekiska ö har att erbjuda.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid