Lampedusa
Resa direkt till Linosa med färja
Linosa
Se priser

Hur tar man sig från Lampedusa till Linosa med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lampedusa till Linosa? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lampedusa till Linosa är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lampedusa till Linosa, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lampedusa till Linosa så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Liberty Lines eller Siremar. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lampedusa Linosa som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Liberty Lines eller Siremar-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lampedusa till Linosa behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lampedusa till Linosa

Avgångshamn
Lampedusa
Italien
Sicilien
Ankomsthamn
Linosa
Italien
Sicilien
Avstånd
47 km
Färjerederier
Liberty Lines, Siremar
Frekvens av överfarter
2 överfarter per dag
Minsta tid för överfart
1 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Lampedusa Linosa: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Lampedusa till Linosa kan du hitta biljetter från 150 kr för en person om du reser utan bil till 1122 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Lampedusa till Linosa är 486 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Lampedusa till Linosa är 1 timmar 37 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 4 minuter att nå Linosa, medan de snabbaste båtarna anländer till Linosa på 1 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Lampedusa kl 07:30. Den sista båten till Linosa avgår från hamnen i Lampedusa kl 20:41.

Genomsnittspris för en Lampedusa till Linosa färjeöverfart
486 kr
Prisintervall för färjor Lampedusa Linosa (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
150 kr - 1122 kr
Genomsnittlig överfartstid Lampedusa Linosa
1 timmar 37 minuter
Avgångstid för första färjan till Linosa
07:30
Tid då sista färjan avgår till Linosa
20:41
Ankomsttid för första färjan till Linosa
08:30
Ankomsttid för sista färjan till Linosa
22:45

Varför ta en färja från Lampedusa till Linosa?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Lampedusa till Linosa vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Linosa. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Lampedusa till Linosa är ett idealiskt sätt att resa.

För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Lampedusa till Linosa som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Lampedusa kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Linosa flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Lampedusa och Linosa kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.
Du får mycket mer vila än i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Omvänt är en Lampedusa Linosa-båtresa extremt avkopplande. Ombord, beroende på vilket fartyg från Liberty Lines eller Siremar som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du kommer garanterat att börja din semester i Linosa redan utvilad.
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi befinner oss vid kusten letar vi ofta efter platser som erbjuder den bästa havsutsikten. Under överfarten från Lampedusa till Linosa, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Liberty Lines eller Siremar-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.

Vilka bolag trafikerar mellan Lampedusa och Linosa?

Om du vill resa mellan Lampedusa och Linosa med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Liberty Lines eller Siremar som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Liberty Lines Lampedusa Linosa
Liberty Lines
Liberty Lines grundades 1992 och har sitt säte i Palermo, Italien. Företaget trafikerar de sicilianska öarna och hamnar i södra Italien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lampedusa-Linosa och boka en biljett från Liberty Lines mellan Lampedusa och Linosa. Liberty Lines kör 2 överfarter per dag till Linosa från Lampedusa och restiden är 1 timmar. Mer information om Liberty Lines
1 timmar
2 överfarter per dag
Siremar Lampedusa Linosa
Siremar
Siremar grundades 1960 och har sitt säte i Milazzo, Italien. Företaget trafikerar de Eoliska öarna och hamnarna på Sicilien. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lampedusa-Linosa och boka en biljett från Siremar mellan Lampedusa och Linosa. Mer information om Siremar

Var avgår färjorna från i Lampedusa? Var anländer båtarna i Linosa?

Avgångshamn i Lampedusa

Liberty Lines eller Siremars färjor till Linosa avgår från följande hamnar i Lampedusa:

Lampedusa
Karta

Ankomsthamn i Linosa

Siremar eller Liberty Lines fartyg anländer till Linosa från följande hamnar:

Linosa
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Lampedusa till Linosa tar det minst 1 timmar att täcka de 47 km mellan Lampedusa och Linosa.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Lampedusa och Linosa på vintern) och färjerederiet (Liberty Lines och Siremar). Det finns för närvarande 2 överfarter per dag mellan Lampedusa och Linosa.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Lampedusa och Linosa: Liberty Lines och Siremar.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Liberty Lines, Siremar.

Under din överfart mellan Lampedusa och Linosa reser du 47 km.

För att åka med båt från Lampedusa till Linosa kan du hitta priser från 150 kr för det lägsta, till 1122 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 486 kr.

Den första färjan avgår från Lampedusa kl 07:30 till Linosa.

Den sista färjan till Linosa avgår vanligtvis från Lampedusa kl 20:41.

Färja Lampedusa Linosa - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Lampedusa till Linosa

Vad kan man besöka och göra i Linosa?

En av Linosas mest populära attraktioner är utan tvekan dess magnifika stränder. Det kristallklara vattnet och de dolda vikarna erbjuder en idyllisk miljö där man kan koppla av och njuta av havet. Bland de mest kända stränderna finns Cala Pozzolana, som är omgiven av lavaklippor och erbjuder en spektakulär panoramautsikt, och Cala Levante, en fin sandstrand som är känd för att vara en av de vackraste på ön.

För dem som gillar att utforska naturen finns det också ett antal vandringsleder som gör att man kan upptäcka öns varierande landskap. En av de mest populära lederna är Sentiero degli amanti, som erbjuder panoramautsikt över kusten och Vulkanberget.

När det gäller lokaltrafiken kan man bara ta sig till ön Linosa med båt. Färjor avgår regelbundet från Porto Empedocle på Sicilien och resan tar cirka fyra timmar. Väl på ön är det bästa sättet att ta sig runt till fots eller med cykel. Linosa är en ganska liten ö och det är lätt att besöka alla intressanta platser till fots. Du kan också hyra en cykel för att utforska ön i din egen takt.

Linosa är en liten italiensk ö som erbjuder en unik reseupplevelse. Med sina magnifika stränder, vandringsleder och orörda natur är denna ö den perfekta tillflyktsorten för dem som söker lugn och äkthet. Om du letar efter en destination utanför allfarvägarna är Linosa verkligen det bästa valet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid