Lajes das Flores
Resa direkt till Velas med färja
Velas
Se priser

Hur tar man sig från Lajes das Flores till Velas med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lajes das Flores till Velas? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lajes das Flores till Velas är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lajes das Flores till Velas, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lajes das Flores till Velas så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Atlanticoline. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lajes das Flores Velas som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Atlanticoline-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lajes das Flores till Velas behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lajes das Flores till Velas

Avgångshamn
Lajes das Flores
Portugal
Azorerna
Ankomsthamn
Velas
Portugal
Azorerna
Avstånd
268 km
Färjerederier
Atlanticoline
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
12 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Lajes das Flores och Velas?

Om du vill resa mellan Lajes das Flores och Velas med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Atlanticoline som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Atlanticoline Lajes das Flores Velas
Atlanticoline
Atlanticoline är ett färjerederi med säte i Funchal, Portugal, som erbjuder färjetrafik mellan Azorerna och den portugisiska kusten. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lajes das Flores-Velas och boka en biljett från Atlanticoline mellan Lajes das Flores och Velas. Atlanticoline kör 1 överfarter i veckan till Velas från Lajes das Flores och restiden är 12 timmar. Mer information om Atlanticoline
12 timmar
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Lajes das Flores? Var anländer båtarna i Velas?

Avgångshamn i Lajes das Flores

Atlanticolines färjor till Velas avgår från följande hamnar i Lajes das Flores:

Lajes
Karta

Ankomsthamn i Velas

Atlanticoline fartyg anländer till Velas från följande hamnar:

Velas
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Lajes das Flores Velas - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Lajes das Flores till Velas

Vad kan man besöka och göra i Velas?

Velashares är en typisk azorisk stad med en befolkning på ca 5 000 invånare. Dess läge vid kanten av Atlanten bidrar till dess charm och erbjuder besökare en spektakulär utsikt över havslandskapet. Besökarna kan promenera längs marinan, beundra fiskebåtarna och njuta av den friska havsluften.

En av Velas främsta attraktioner är dess fyr, som ligger på öns västra spets. Fyren Ponta dos Rosais är ett emblematiskt monument med hisnande utsikt över havet. Vandringsentusiaster kan också dra nytta av öns stigar, som erbjuder hisnande landskap och direktkontakt med naturen.

För att ta sig runt i Velas och det omgivande området rekommenderar vi att man hyr en bil eller skoter. På så sätt kan man fritt upptäcka öns alla skönheter, inklusive de många naturområdena och pittoreska små byarna.

Ett annat måste i Velas-området är Caldeira de Santo Cristo, en magnifik saltvattenlagun som ligger gömd mellan bergen och havet. Denna fridfulla plats är idealisk för en vandring eller en uppfriskande simtur.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid