Lajes das Flores
Resa direkt till Corvo med färja
Corvo
Se priser

Hur tar man sig från Lajes das Flores till Corvo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Lajes das Flores till Corvo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Lajes das Flores till Corvo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Lajes das Flores till Corvo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Lajes das Flores till Corvo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Atlanticoline. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Lajes das Flores Corvo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Atlanticoline-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Lajes das Flores till Corvo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Lajes das Flores till Corvo

Avgångshamn
Lajes das Flores
Portugal
Azorerna
Ankomsthamn
Corvo
Portugal
Azorerna
Avstånd
33 km
Färjerederier
Atlanticoline
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Lajes das Flores och Corvo?

Om du vill resa mellan Lajes das Flores och Corvo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Atlanticoline som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Atlanticoline Lajes das Flores Corvo
Atlanticoline
Atlanticoline är ett färjerederi med säte i Funchal, Portugal, som erbjuder färjetrafik mellan Azorerna och den portugisiska kusten. På Vivanoda kan du jämföra priser för Lajes das Flores-Corvo och boka en biljett från Atlanticoline mellan Lajes das Flores och Corvo. Mer information om Atlanticoline

Var avgår färjorna från i Lajes das Flores? Var anländer båtarna i Corvo?

Avgångshamn i Lajes das Flores

Atlanticolines färjor till Corvo avgår från följande hamnar i Lajes das Flores:

Lajes
Karta

Ankomsthamn i Corvo

Atlanticoline fartyg anländer till Corvo från följande hamnar:

Corvo
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Lajes das Flores Corvo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Lajes das Flores till Corvo

Vad kan man besöka och göra i Corvo?

När du anländer till Corvo slås du direkt av det vackra landskapet. De branta kusterna, de lodräta klipporna och de grönskande dalarna skapar ett spektakulärt och unikt panorama. Öns högsta punkt är Monte Gordo, som erbjuder en hisnande utsikt över hela territoriet. Du kan också utforska de vulkaniska kratrarna, sjöarna och fälten med rökmoln som vittnar om öns geologiska aktivitet.

Huvudorten Corvo, även känd som Corvo, är en charmig liten by med färgglada hus och smala kullerstensgator. Ta en promenad genom de lugna gatorna och upptäck kyrkan Nossa Senhora dos Milagres, en magnifik religiös byggnad med panoramautsikt över havet. Och se till att besöka det etnografiska museet, som ställer ut traditionella föremål och artefakter, som ger en inblick i det lokala livet.

Om du vill utforska Corvos omgivningar kan du vandra på de pittoreska stigarna som slingrar sig genom landskapet. Många av stigarna leder till utkiksplatser där man kan beundra klipporna och havet. Man kan också ge sig ut på havet på en båttur för att observera det marina djurlivet, inklusive de valar och delfiner som vistas i skärgårdens vatten.

När det gäller lokala transporter är ön Corvo liten och kan lätt utforskas till fots. Men om du föredrar något mer praktiskt finns det taxibilar som kan ta dig från en plats till en annan. Det finns ingen biluthyrning på ön, så det är bra att planera i förväg.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid