Kythira
Resa direkt till Kissamos med färja
Kissamos
Se priser

Hur tar man sig från Kythira till Kissamos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kythira till Kissamos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kythira till Kissamos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kythira till Kissamos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kythira till Kissamos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kythira Kissamos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kythira till Kissamos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kythira till Kissamos

Avgångshamn
Kythira
Grekland
Attica
Ankomsthamn
Kissamos
Grekland
Kreta
Avstånd
95 km
Färjerederier
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kythira Kissamos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kythira till Kissamos kan du hitta biljetter från 162 kr för en person om du reser utan bil till 1168 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kythira till Kissamos är 671 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kythira till Kissamos är 3 timmar 47 minuter. De långsammaste färjorna tar 3 timmar 50 minuter att nå Kissamos, medan de snabbaste båtarna anländer till Kissamos på 3 timmar 40 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kythira kl 20:00. Den sista båten till Kissamos avgår från hamnen i Kythira kl 22:10.

Genomsnittspris för en Kythira till Kissamos färjeöverfart
671 kr
Prisintervall för färjor Kythira Kissamos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
162 kr - 1168 kr
Genomsnittlig överfartstid Kythira Kissamos
3 timmar 47 minuter
Avgångstid för första färjan till Kissamos
20:00
Tid då sista färjan avgår till Kissamos
22:10
Ankomsttid för första färjan till Kissamos
01:50
Ankomsttid för sista färjan till Kissamos
23:50

Varför ta en färja från Kythira till Kissamos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kythira till Kissamos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Kissamos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kythira till Kissamos är ett idealiskt sätt att resa.

Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. För överfarten Kythira-Kissamos krävs inget tillägg så länge allt ditt bagage finns i din bil. Om du reser utan bil kommer du att vara begränsad i dina rörelser under hela resan till Kissamos. Det är dock tillrådligt att fråga besättningen på LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines, eftersom det ofta finns bagageförvaringsskåp där passagerarna kan förvara sitt bagage under överfarten.
För bekvämligheten i en hytt
Även om det är frivilligt att boka en hytt på överfarten från Kythira till Kissamos är det en bekvämlighet som man bör njuta av. Precis som riktiga hotellrum erbjuder de resenärerna sängar, badrum och, i vissa sviter, porthål och balkonger. Även på en dagsöverfart är det fortfarande möjligt att njuta av avskildheten i en hytt och det är mycket bekvämare än att sitta i en salong.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Att resa med färja är helt enkelt det idealiska sättet att resa mellan Kythira och Kissamos när du är med din familj och särskilt med barn. Allt är enklare. Så snart du lämnar Kythira kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Dina barn kommer att minnas färjeutflykten från Kythira till Kissamos länge.

Vilka bolag trafikerar mellan Kythira och Kissamos?

Om du vill resa mellan Kythira och Kissamos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

LANE Sea Line Kythira Kissamos
LANE Sea Line
LANE Sea Line grundades 1985 och har sitt säte i Bari, Italien. Företaget betjänar hamnarna i Adriatiska havet i Italien och Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kythira-Kissamos och boka en biljett från LANE Sea Line mellan Kythira och Kissamos. Mer information om LANE Sea Line
Sea Jets Kythira Kissamos
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kythira-Kissamos och boka en biljett från Sea Jets mellan Kythira och Kissamos. Mer information om Sea Jets
Lane Sea Lines Kythira Kissamos
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kythira och Kissamos. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kythira-Kissamos och boka en biljett från Lane Sea Lines mellan Kythira och Kissamos. Mer information om Lane Sea Lines

Var avgår färjorna från i Kythira? Var anländer båtarna i Kissamos?

Avgångshamn i Kythira

LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Liness färjor till Kissamos avgår från följande hamnar i Kythira:

Kythira
Karta

Ankomsthamn i Kissamos

Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line fartyg anländer till Kissamos från följande hamnar:

Kissamos
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kythira och Kissamos: LANE Sea Line, Sea Jets och Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Innan du bokar, jämför priserna på LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Kythira Kissamos kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Kythira och Kissamos reser du 95 km.

För att åka med båt från Kythira till Kissamos kan du hitta priser från 162 kr för det lägsta, till 1168 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 671 kr.

Den första färjan avgår från Kythira kl 20:00 till Kissamos.

Den sista färjan till Kissamos avgår vanligtvis från Kythira kl 22:10.

Hur är en färjeöverfart från Kythira till Kissamos?

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Kythira till Kissamos ser ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Kythira till avstigning i Kissamos, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i LANE Sea Line, Sea Jets och Lane Sea Lines sjöfartsvärld. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Kythira och Kissamos.

Redo för ombordstigning i Kythira

Innan din färjeresa med Kythira Kissamos börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Presentation i hamnen i Kythira / Du bör anlända till hamnen i Kythira i god tid i förväg. Kontrollera detta med ditt Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-bolag. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Kythira - Kissamos / Vid färjeterminalen i Kythira letar du efter LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Kissamos / Informationsmeddelanden sänds i Kythira färjeterminal för att uppmana dig att gå ombord. Om du reser med bil kommer Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-personal att ge dig instruktioner om hur du går ombord och parkerar ditt fordon på fartyget.

Ombord på fartyget mellan Kythira och Kissamos

Ombord på Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-fartyget kan du välja dina aktiviteter efter dina önskemål! Vissa vill koppla av i en av de liggande loungerna, andra vill utnyttja alla tjänster som erbjuds ombord eller bara njuta av utsikten över havet från fartygsdäcket.

Kissamos är i sikte, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Kissamos:

  • Kissamos Harbour är i sikte / Du får endast tillträde till garaget när båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Kissamoss hamn.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Kissamos Harbour.
  • Lämna fartyget och Kissamos är ditt / Det går ganska snabbt att köra ut från fartygets garage. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. En tullkontroll kan inte uteslutas i Kissamos. Äntligen har din semester i Kissamos börjat på allvar!
Färja Kythira Kissamos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kythira till Kissamos

Vad kan man besöka och göra i Kissamos?

Det första som fångar besökarnas blickar i Kissamos är den pittoreska hamnen. Promenera längs strandpromenaden och beundra de färgglada fiskebåtarna som försiktigt guppar på det kristallklara vattnet. Det är ett utmärkt ställe att koppla av och insupa atmosfären i staden.

En av de viktigaste sevärdheterna att besöka är det venetianska slottet Kissamos, även känt som Kastelli. Detta historiska slott byggdes på 1500-talet och har en fantastisk utsikt över staden och havet. Ta en promenad runt dess murar och upptäck dess fascinerande historia.

Om du är en historieälskare ska du besöka Kissamos arkeologiska museum. Här finns en rik samling artefakter från antiken, bland annat keramik, statyer och vardagsföremål från lokala arkeologiska utgrävningar.

Området runt Kissamos är också fullt av naturliga underverk. Besök gärna den berömda stranden Balos, som anses vara en av de vackraste på Kreta. Med sin fina sand, turkosa vatten och grunda lagun är det den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid