Kyrenia
Resa direkt till Tasucu med färja
Tasucu
Se priser

Hur tar man sig från Kyrenia till Tasucu med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kyrenia till Tasucu? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kyrenia till Tasucu är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kyrenia till Tasucu, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kyrenia till Tasucu så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Akgunler Denizcilik. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kyrenia Tasucu som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Akgunler Denizcilik-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kyrenia till Tasucu behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kyrenia till Tasucu

Avgångshamn
Kyrenia
Cypern
Ankomsthamn
Tasucu
Turkiet
Avstånd
121 km
Färjerederier
Akgunler Denizcilik
Frekvens av överfarter
7 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
6 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kyrenia Tasucu: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kyrenia till Tasucu kan du hitta biljetter från 382 kr för en person om du reser utan bil till 2290 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kyrenia till Tasucu är 1145 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kyrenia till Tasucu är 3 timmar 59 minuter. De långsammaste färjorna tar 6 timmar att nå Tasucu, medan de snabbaste båtarna anländer till Tasucu på 2 timmar 30 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kyrenia kl 10:30. Den sista båten till Tasucu avgår från hamnen i Kyrenia kl 23:30.

Genomsnittspris för en Kyrenia till Tasucu färjeöverfart
1145 kr
Prisintervall för färjor Kyrenia Tasucu (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
382 kr - 2290 kr
Genomsnittlig överfartstid Kyrenia Tasucu
3 timmar 59 minuter
Avgångstid för första färjan till Tasucu
10:30
Tid då sista färjan avgår till Tasucu
23:30
Ankomsttid för första färjan till Tasucu
05:30
Ankomsttid för sista färjan till Tasucu
14:00

Vilka bolag trafikerar mellan Kyrenia och Tasucu?

Om du vill resa mellan Kyrenia och Tasucu med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Akgunler Denizcilik som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Akgunler Denizcilik Kyrenia Tasucu
Akgunler Denizcilik
Akgunler Denizcilik bedriver färjetrafik till Cypern och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kyrenia och Tasucu. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kyrenia-Tasucu och boka en biljett från Akgunler Denizcilik mellan Kyrenia och Tasucu. Akgunler Denizcilik kör 7 överfarter i veckan till Tasucu från Kyrenia och restiden är 6 timmar. Mer information om Akgunler Denizcilik
6 timmar
7 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kyrenia? Var anländer båtarna i Tasucu?

Avgångshamn i Kyrenia

Akgunler Denizciliks färjor till Tasucu avgår från följande hamnar i Kyrenia:

Kyrenia/Girne
Karta

Ankomsthamn i Tasucu

Akgunler Denizcilik fartyg anländer till Tasucu från följande hamnar:

Tasucu
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Kyrenia Tasucu - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kyrenia till Tasucu

Vad kan man besöka och göra i Tasucu?

En av Tasucus främsta attraktioner är dess fantastiska kustlinje, med sina gyllene sandstränder och kristallklara vatten. Besökarna kan njuta av solen och koppla av på stranden, eller ägna sig åt vattensporter som dykning och segling. De omgivande öarna är också tillgängliga med båt och erbjuder pittoreska utflykter.

Staden i sig är full av fascinerande historiska platser. Tasucu Castle, som byggdes på 1100-talet, är en av regionens höjdpunkter. Besökare kan vandra runt i slottsruinerna och beundra den spektakulära utsikten över det omgivande havet. I Tasucu finns också ett arkeologiskt museum med föremål från olika tidsepoker som ger en inblick i regionens historia.

För att utforska området runt Tasucu finns ett antal transportmedel tillgängliga. Besökare kan hyra en bil och köra till de pittoreska byarna i de omgivande bergen, där de kan lära sig om traditionell turkisk kultur och njuta av det vackra naturlandskapet. Vandrare kan också ta sig till bergs- och kustvägarna för hisnande panoramautsikt.

När det gäller boende erbjuder Tasucu en rad olika alternativ, från små familjeägda hotell till lyxresorter. Besökare kan också hitta många restauranger och kaféer som serverar utsökta lokala rätter, inklusive färska skaldjur och typiska turkiska rätter.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid