Kyllini
Resa direkt till Kefalonia med färja
Kefalonia
Se priser

Hur tar man sig från Kyllini till Kefalonia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kyllini till Kefalonia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kyllini till Kefalonia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kyllini till Kefalonia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kyllini till Kefalonia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kyllini Kefalonia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kyllini till Kefalonia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kyllini till Kefalonia

Avgångshamn
Kyllini
Grekland
Västra grekland
Ankomsthamn
Kefalonia
Grekland
Joniska öarna
Avstånd
59 km
Färjerederier
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Frekvens av överfarter
14 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
1 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Kyllini till Kefalonia?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kyllini till Kefalonia vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Kefalonia. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kyllini till Kefalonia är ett idealiskt sätt att resa.

Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Långa bilresor är tröttande och kräver ständig vaksamhet vid körning. Färjeresan Kyllini Kefalonia är precis tvärtom. Ombord, beroende på vilket fartyg från Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Du anländer till Kefalonia utan stress och helt avslappnad.
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Kyllini till Kefalonia. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under överfarten Kyllini-Kefalonia på Kefalonian Lines, Ionian Group eller Ionan Ferries-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Du kommer aldrig att ha så mycket frihet och underhållning under en flygning!
För att njuta av den otroliga havsutsikten
När vi åker på semester vid havet söker vi i allmänhet efter havsutsikt så mycket som möjligt (på restaurangen, på hotellet, på en vandring...). Under överfarten från Kyllini till Kefalonia, oavsett om du befinner dig på däck, äter i restaurangen eller kopplar av i de bekväma salongerna på Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines-fartyget, kommer du helt enkelt att sitta på första parkett för att se det otroliga skådespel som havet erbjuder. Restaurang, barer, salonger, hytter... den magnifika havsutsikten är allestädes närvarande ombord på fartyget.

Vilka bolag trafikerar mellan Kyllini och Kefalonia?

Om du vill resa mellan Kyllini och Kefalonia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Ionan Ferries Kyllini Kefalonia
Ionan Ferries
Ionan Ferries bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kyllini och Kefalonia. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kyllini-Kefalonia och boka en biljett från Ionan Ferries mellan Kyllini och Kefalonia. Mer information om Ionan Ferries
Ionian Group Kyllini Kefalonia
Ionian Group
Ionian Group bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kyllini och Kefalonia. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kyllini-Kefalonia och boka en biljett från Ionian Group mellan Kyllini och Kefalonia. Mer information om Ionian Group
Kefalonian Lines Kyllini Kefalonia
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kyllini och Kefalonia. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kyllini-Kefalonia och boka en biljett från Kefalonian Lines mellan Kyllini och Kefalonia. Kefalonian Lines kör 14 överfarter i veckan till Kefalonia från Kyllini och restiden är 1 timmar 20 minuter. Mer information om Kefalonian Lines
1 timmar 20 minuter
14 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kyllini? Var anländer båtarna i Kefalonia?

Avgångshamn i Kyllini

Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Liness färjor till Kefalonia avgår från följande hamnar i Kyllini:

Kyllini
Karta

Ankomsthamn i Kefalonia

Kefalonian Lines, Ionian Group eller Ionan Ferries fartyg anländer till Kefalonia från följande hamnar:

Poros
Karta
Argostoli
Karta
Poros (Kefalonia)
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kyllini till Kefalonia tar det minst 1 timmar 20 minuter att täcka de 59 km mellan Kyllini och Kefalonia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kyllini och Kefalonia på vintern) och färjerederiet (Ionan Ferries, Ionian Group och Kefalonian Lines). Det finns för närvarande 14 överfarter i veckan mellan Kyllini och Kefalonia.

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kyllini och Kefalonia: Ionan Ferries, Ionian Group och Kefalonian Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Innan du bokar, jämför priserna på Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Kyllini Kefalonia kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Kyllini och Kefalonia reser du 59 km.

Upplev en färjeöverfart från Kyllini till Kefalonia

Om du aldrig har åkt färja tidigare är det svårt att föreställa sig hur en dag till sjöss mellan Kyllini och Kefalonia kan se ut. För att hjälpa dig att bättre sätta dig in i upplevelsen av en Kyllini Kefalonia-kryssning ombord på Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines har vi beskrivit de olika etapperna av resan från ombordstigning i Kyllini till avstigning i Kefalonia. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Kyllini och Kefalonia.

Ombordstigning i Kyllini

Innan din färjeresa med Kyllini Kefalonia börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Ankomsttid i Kyllinis hamn / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Kyllini. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Kyllini - Kefalonia / Gå till Kefalonian Lines, Ionian Group eller Ionan Ferries-diskarna i Kyllini färjeterminal för att checka in med ditt pass eller ID-kort och ditt bokningsnummer. Om du reser med bil ska du ställa dig i de reserverade körfälten. Incheckningen sker direkt från ditt fordon.
  • Ombordstigning på fartyget till Kefalonia / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Kyllini som uppmanar dig att gå ombord. Med bil följer du Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Liness personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Ombord på fartyget mellan Kyllini och Kefalonia

På Kefalonian Lines, Ionian Group eller Ionan Ferries-fartygen finns det något för alla. Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Kefalonia är i sikte, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Kefalonia:

  • Närmar sig Kefalonias hamn / Du får återvända till fartygets garage när färjan har lagt till. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Kefalonias hamn.
  • Om du sitter i en hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Kefalonia Harbour.
  • Lämna fartyget och Kefalonia är ditt / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. Tullpersonalen i Kefalonias hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen börjar din vistelse i Kefalonia på allvar!
Färja Kyllini Kefalonia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kyllini till Kefalonia

Vad kan man besöka och göra i Kefalonia?

En av öns mest populära attraktioner är Myrtosstranden, känd för sin vita sand och sitt kristallklara vatten. Det är den perfekta platsen för att sola och simma i havet. En annan strand som man inte får missa är Skala, känd för sin avslappnade atmosfär och hisnande utsikt över grannön Zakynthos.

Förutom sina stränder erbjuder Kefalonia också hisnande naturscenerier. Missa inte ett besök i Mount Ainos National Park, där du kan vandra och beundra ett brett utbud av endemiska träd och växter. Du kan också utforska Melissani- och Drogarati-grottorna, två imponerande naturliga underverk.

För att upptäcka öns kultur kan du besöka de traditionella byarna på Kefalonia, som Assos och Fiskardo. Vandra genom de smala gatorna med färgglada hus och njut av den autentiska atmosfären. Glöm inte att prova de lokala kulinariska läckerheterna, som linssoppa eller den berömda Kefalonia-grytan.

När det gäller lokala transporter rekommenderar vi att du hyr en bil för att utforska ön i din egen takt. Det finns också allmänna bussar, men de kan vara mindre regelbundna, så det är viktigt att planera sina resor noggrant. Det finns också möjlighet till båtturer för att besöka grannöarna och upptäcka regionens skönhet från havet.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid