Kristiansand
Resa direkt till Eemshaven med färja
Eemshaven
Se priser

Hur tar man sig från Kristiansand till Eemshaven med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kristiansand till Eemshaven? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kristiansand till Eemshaven är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kristiansand till Eemshaven, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kristiansand till Eemshaven så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Holland Norway Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kristiansand Eemshaven som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Holland Norway Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kristiansand till Eemshaven behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kristiansand till Eemshaven

Avgångshamn
Kristiansand
Norge
Ankomsthamn
Eemshaven
Nederländerna
Avstånd
528 km
Färjerederier
Holland Norway Lines
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
18 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Kristiansand och Eemshaven?

Om du vill resa mellan Kristiansand och Eemshaven med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Holland Norway Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Holland Norway Lines Kristiansand Eemshaven
Holland Norway Lines
Holland Norway Lines är ett nederländskt rederi som bedriver färjetrafik mellan Norge och Nederländerna. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kristiansand-Eemshaven och boka en biljett från Holland Norway Lines mellan Kristiansand och Eemshaven. Holland Norway Lines kör 3 överfarter i veckan till Eemshaven från Kristiansand och restiden är 18 timmar. Mer information om Holland Norway Lines
18 timmar
3 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kristiansand? Var anländer båtarna i Eemshaven?

Avgångshamn i Kristiansand

Holland Norway Liness färjor till Eemshaven avgår från följande hamnar i Kristiansand:

Kristiansand
Karta

Ankomsthamn i Eemshaven

Holland Norway Lines fartyg anländer till Eemshaven från följande hamnar:

Eemshaven Ferry Terminal
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Kristiansand Eemshaven - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kristiansand till Eemshaven

Vad kan man besöka och göra i Eemshaven?

En av Eemshavens största attraktioner är vindkraftsparken Gemini. Här finns över 150 vindturbiner och det är en av världens största havsbaserade vindkraftsparker. Besökare kan ta en guidad tur i parken för att lära sig mer om denna förnybara energikälla och njuta av den spektakulära havsutsikten.

Eemshaven är också känt för sitt naturreservat Dollard, som är ett riktigt paradis för naturälskare. Parken erbjuder många möjligheter till promenader, cykling och fågelskådning. Du kan upptäcka en mängd olika flyttfågelarter och sälar i deras naturliga miljö.

För dem som föredrar utomhusaktiviteter erbjuder Eemshaven gott om möjligheter till båtliv och havsfiske. Vattensportentusiaster kan dra nytta av de stora vattenytorna och de gynnsamma förhållandena.

När det gäller lokala transporter är Eemshaven lätt att nå med bil från de största städerna i Nederländerna. Det finns också bussförbindelser från grannstäderna. När du väl är här kan du utforska staden och omgivningarna till fots eller med cykel.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid