Kos
Resa direkt till Turgutreis med färja
Turgutreis
Se priser

Hur tar man sig från Kos till Turgutreis med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kos till Turgutreis? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kos till Turgutreis är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kos till Turgutreis, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kos till Turgutreis så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Bodrum Express Lines eller Turkish Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kos Turgutreis som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Bodrum Express Lines eller Turkish Sea Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kos till Turgutreis behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kos till Turgutreis

Avgångshamn
Kos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Turgutreis
Turkiet
Avstånd
13 km
Färjerederier
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Varför ta en färja från Kos till Turgutreis?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kos till Turgutreis vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Turgutreis. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kos till Turgutreis är ett idealiskt sätt att resa.

Det är inget problem att transportera din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du lämnar den där under hela överfarten Kos-Turgutreis i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du stiger på din cykel i Turgutreis för att gå av båten.
Du får mycket mer vila än i bilen
På grund av den förhöjda vakenhet som krävs för att köra bil på långa resor är bilkörning utmattande. Omvänt är en Kos Turgutreis-båtresa extremt avkopplande. Ombord, beroende på vilket fartyg från Bodrum Express Lines eller Turkish Sea Lines som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Utan tvekan kommer du att anlända till Turgutreis helt avslappnad.
Färjor är idealiska för familjer!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Kos till Turgutreis som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Kos kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Ombord på färjan till Turgutreis flyger tiden förbi snabbare än man tror och denna maritima upplevelse mellan Kos och Turgutreis kommer att förbli oförglömlig för dina barn under lång tid.

Vilka bolag trafikerar mellan Kos och Turgutreis?

Om du vill resa mellan Kos och Turgutreis med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Bodrum Express Lines eller Turkish Sea Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Bodrum Express Lines Kos Turgutreis
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines är ett färjerederi med säte i Turkiet som trafikerar olika destinationer i Turkiet och Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Turgutreis och boka en biljett från Bodrum Express Lines mellan Kos och Turgutreis. Mer information om Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines Kos Turgutreis
Turkish Sea Lines
Turkish Sea Lines bedriver färjetrafik till Turkiet och Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kos och Turgutreis. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Turgutreis och boka en biljett från Turkish Sea Lines mellan Kos och Turgutreis. Mer information om Turkish Sea Lines

Var avgår färjorna från i Kos? Var anländer båtarna i Turgutreis?

Avgångshamn i Kos

Bodrum Express Lines eller Turkish Sea Liness färjor till Turgutreis avgår från följande hamnar i Kos:

Kos
Karta

Ankomsthamn i Turgutreis

Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines fartyg anländer till Turgutreis från följande hamnar:

Turgutreis
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kos och Turgutreis: Bodrum Express Lines och Turkish Sea Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines.

Under din överfart mellan Kos och Turgutreis reser du 13 km.

Färja Kos Turgutreis - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kos till Turgutreis

Vad kan man besöka och göra i Turgutreis?

En av de största sevärdheterna i Turgutreis är den livliga hamnen, där det ligger många yachter, fiskebåtar och segelbåtar. Besökarna kan strosa längs den livliga strandpromenaden och njuta av de många kaféerna, restaurangerna och butikerna längs marinan. Veckomarknaden är också ett måste, där man kan köpa färska råvaror, lokalt hantverk och unika souvenirer.

Bara några kilometer från Turgutreis ligger den arkeologiska platsen Myndos, en gammal grekisk stad som grundades på 500-talet f.Kr. Ruinerna av Myndos inkluderar försvarsmurar, en nekropol, bad och en romersk teater. Historieintresserade kommer att bli glada över att upptäcka denna fascinerande plats som vittnar om en svunnen tid.

Turgutreis är lätt att nå med buss från Bodrum, som har förbindelser med många andra städer i Turkiet. Väl framme kan man ta sig runt till fots eller hyra en bil eller skoter för att utforska omgivningarna på ett enklare sätt. Det finns också dolmus, lokala minibussar, som kör mellan Turgutreis och grannstäderna.

Slutligen förtjänar stränderna i Turgutreis ett särskilt omnämnande. Det kristallklara vattnet och de långa sandstränderna erbjuder perfekta förhållanden för att koppla av i solen, simma och ägna sig åt vattensporter som dykning, segling och kajakpaddling. Regionens mest populära stränder är Kadikalesi Beach, D-Marin Beach och Akyarlar Beach.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid