Rekommenderad rutt
Kos
Resa direkt till Kastelorizo med färja, flyg
Kastelorizo
Se priser
Alternativa rutter
Kos
Resa med färja till Rhodos
Rhodos
Resa med färja, flyg till Kastelorizo
Kastelorizo
Se priser

Hur tar man sig från Kos till Kastelorizo med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kos till Kastelorizo? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kos till Kastelorizo är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kos till Kastelorizo, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kos till Kastelorizo så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kos Kastelorizo som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Blue Star Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kos till Kastelorizo behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kos till Kastelorizo

Avgångshamn
Kos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Kastelorizo
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
221 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
9 timmar
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kos Kastelorizo: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kos till Kastelorizo kan du hitta biljetter från 312 kr för en person om du reser utan bil till 1735 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kos till Kastelorizo är 1018 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kos till Kastelorizo är 9 timmar 48 minuter. De långsammaste färjorna tar 12 timmar 25 minuter att nå Kastelorizo, medan de snabbaste båtarna anländer till Kastelorizo på 9 timmar. Den första färjan avgår från hamnen i Kos kl 00:50. Den sista båten till Kastelorizo avgår från hamnen i Kos kl 06:30.

Genomsnittspris för en Kos till Kastelorizo färjeöverfart
1018 kr
Prisintervall för färjor Kos Kastelorizo (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
312 kr - 1735 kr
Genomsnittlig överfartstid Kos Kastelorizo
9 timmar 48 minuter
Avgångstid för första färjan till Kastelorizo
00:50
Tid då sista färjan avgår till Kastelorizo
06:30
Ankomsttid för första färjan till Kastelorizo
10:10
Ankomsttid för sista färjan till Kastelorizo
18:55

Vilka bolag trafikerar mellan Kos och Kastelorizo?

Om du vill resa mellan Kos och Kastelorizo med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Blue Star Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Blue Star Ferries Kos Kastelorizo
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Kos-Kastelorizo och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Kastelorizo och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Kos och Kastelorizo. Blue Star Ferries kör 2 överfarter i veckan till Kastelorizo från Kos och restiden är 9 timmar. Mer information om Blue Star Ferries
9 timmar
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kos? Var anländer båtarna i Kastelorizo?

Avgångshamn i Kos

Blue Star Ferriess färjor till Kastelorizo avgår från följande hamnar i Kos:

Kos
Karta
Kos
Karta

Ankomsthamn i Kastelorizo

Blue Star Ferries fartyg anländer till Kastelorizo från följande hamnar:

Kastelorizo
Karta
Andra alternativa avgångar från Kos till Kastelorizo
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kos till Kastelorizo tar det minst 9 timmar att täcka de 221 km mellan Kos och Kastelorizo.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kos och Kastelorizo på vintern) och färjerederiet (Blue Star Ferries). Det finns för närvarande 2 överfarter i veckan mellan Kos och Kastelorizo.

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kos och Kastelorizo: Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

För att åka med båt från Kos till Kastelorizo kan du hitta priser från 312 kr för det lägsta, till 1735 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1018 kr.

Den första färjan avgår från Kos kl 00:50 till Kastelorizo.

Den sista färjan till Kastelorizo avgår vanligtvis från Kos kl 06:30.

Färja Kos Kastelorizo - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kos till Kastelorizo

Vad kan man besöka och göra i Kastelorizo?

Kastelorizos främsta attraktion är utan tvekan den färgglada hamnen, som ger staden en autentisk och charmig aura. De flesta byggnaderna är målade i ljusa färger, vilket ger en levande kontrast till Medelhavets kristallklara vatten. Du kommer att njuta av att vandra genom de smala gatorna och upptäcka stadens dolda skatter, som gamla stenhus, små kyrkor och traditionella tavernor.

En av Kastelorizos mest populära sevärdheter är Blå grottan, som ligger bara några kilometer utanför staden. Denna bländande grotta har fått sitt namn på grund av den häpnadsväckande färgen på vattnet inuti, vilket skapar en magisk och surrealistisk atmosfär. Du kan ta dig till grottan med båt från hamnen i Kastelorizo och ta en guidad tur för att beundra detta naturliga underverk.

En annan stor sevärdhet är Johanniterriddarnas slott, som dominerar staden från en kulle. Ta en promenad genom slottsruinerna och du kommer att kunna njuta av en fantastisk utsikt över havet och de omgivande öarna.

Kastelorizo är en liten ö och det är lätt att utforska staden till fots. Men om du vill ta dig längre bort kan du hyra en cykel, skoter eller till och med en båt för att ta dig runt på ett enklare sätt. Det finns också taxibilar som kan ta dig till några av sevärdheterna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid