Rekommenderad rutt
Kos
Resa direkt till Fournoi med färja
Fournoi
Se priser
Alternativa rutter
Kos
Resa med flyg, färja till Leros
Leros
Resa med färja till Fournoi
Fournoi
Se priser

Hur tar man sig från Kos till Fournoi med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kos till Fournoi? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kos till Fournoi är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kos till Fournoi, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kos till Fournoi så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kos Fournoi som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kos till Fournoi behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kos till Fournoi

Avgångshamn
Kos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Fournoi
Grekland
Avstånd
104 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
3 timmar 50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kos Fournoi: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kos till Fournoi kan du hitta biljetter från 358 kr för en person om du reser utan bil till 2544 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kos till Fournoi är 1330 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kos till Fournoi är 4 timmar 4 minuter. De långsammaste färjorna tar 4 timmar 55 minuter att nå Fournoi, medan de snabbaste båtarna anländer till Fournoi på 3 timmar 40 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kos kl 12:50. Den sista båten till Fournoi avgår från hamnen i Kos kl 21:35.

Genomsnittspris för en Kos till Fournoi färjeöverfart
1330 kr
Prisintervall för färjor Kos Fournoi (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
358 kr - 2544 kr
Genomsnittlig överfartstid Kos Fournoi
4 timmar 4 minuter
Avgångstid för första färjan till Fournoi
12:50
Tid då sista färjan avgår till Fournoi
21:35
Ankomsttid för första färjan till Fournoi
02:30
Ankomsttid för sista färjan till Fournoi
16:40

Varför ta en färja från Kos till Fournoi?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kos till Fournoi vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Fournoi. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kos till Fournoi är ett idealiskt sätt att resa.

Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Kos till Fournoi. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. På sträckan Kos-Fournoi ombord på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-färjan har du tvärtom gott om möjligheter att roa dig, gå runt på ytterdäcket och till och med sola på sommaren. Tjänsterna och frihetsgraden under en flygning är radikalt annorlunda!
Att äntligen ta sig tid att resa
Vi lever i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare. Att segla i mindre än 40 km/h ombord på en Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-färja för de 104 km mellan Kos och Fournoi blir ett avkopplande stopp. Alla fartyg är utrustade med en mängd tjänster (bar, restauranger, lounger, underhållning osv.). Du kanske till och med tycker att din överfart Kos-Fournoi är lite för kort!
För att få lite havsluft
Det råder inte längre något tvivel om att havsluften har många hälsofördelar. Under överfarten Kos-Fournoi kan du gå ut på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Fournoi full av energi.

Vilka bolag trafikerar mellan Kos och Fournoi?

Om du vill resa mellan Kos och Fournoi med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Kos Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Fournoi och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Kos och Fournoi. Dodekanisos Seaways kör 2 överfarter i veckan till Fournoi från Kos och restiden är 3 timmar 50 minuter. Mer information om Dodekanisos Seaways
3 timmar 50 minuter
2 överfarter i veckan
Hellenic Seaways Kos Fournoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Fournoi och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Kos och Fournoi. Hellenic Seaways kör 1 överfarter i veckan till Fournoi från Kos och restiden är 5 timmar 10 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
5 timmar 10 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kos? Var anländer båtarna i Fournoi?

Avgångshamn i Kos

Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seawayss färjor till Fournoi avgår från följande hamnar i Kos:

Kos
Karta
Kos
Karta

Ankomsthamn i Fournoi

Hellenic Seaways eller Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Fournoi från följande hamnar:

Fournoi
Karta
Andra alternativa avgångar från Kos till Fournoi
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kos till Fournoi tar det minst 3 timmar 50 minuter att täcka de 104 km mellan Kos och Fournoi.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kos och Fournoi på vintern) och färjerederiet (Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Kos och Fournoi.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kos och Fournoi: Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Under din överfart mellan Kos och Fournoi reser du 104 km.

För att åka med båt från Kos till Fournoi kan du hitta priser från 358 kr för det lägsta, till 2544 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1330 kr.

Den första färjan avgår från Kos kl 12:50 till Fournoi.

Den sista färjan till Fournoi avgår vanligtvis från Kos kl 21:35.

Färja Kos Fournoi - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kos till Fournoi

Vad kan man besöka och göra i Fournoi?

Fournois främsta attraktion är dess traditionella arkitektur. Vita hus med färgglada fönsterluckor, smala kullerstensgator och blommor på balkongerna skapar en typiskt grekisk atmosfär. Resenärer kan tillbringa timmar med att vandra på stadens smala gator och upptäcka dess hantverksbutiker och traditionella tavernor.

Fournoibukten är en annan plats som man inte får missa. Det kristallklara vattnet och de fina sandstränderna erbjuder en idyllisk miljö där man kan koppla av och simma. Vattensportentusiaster kan också ägna sig åt dykning eller vindsurfing i regionens magnifika vikar.

För att besöka Fournoi-området finns det flera transportalternativ tillgängliga. Resenärer kan hyra en cykel för att utforska området i sin egen takt. De välutvecklade cykelvägarna gör att du kan upptäcka kustlandskapet och de pittoreska byarna i området.

Ett annat alternativ är att hyra en båt för att utforska de närliggande öarna. De öde holmarna och avskilda vikarna erbjuder stunder av absolut lugn, bort från turistmassorna i huvudstäderna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid