Kos
Resa direkt till Didim med färja
Didim
Se priser

Hur tar man sig från Kos till Didim med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kos till Didim? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kos till Didim är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kos till Didim, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kos till Didim så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Bodrum Express Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kos Didim som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Bodrum Express Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kos till Didim behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kos till Didim

Avgångshamn
Kos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Didim
Turkiet
Avstånd
54 km
Färjerederier
Bodrum Express Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Kos och Didim?

Om du vill resa mellan Kos och Didim med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Bodrum Express Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Bodrum Express Lines Kos Didim
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines är ett färjerederi med säte i Turkiet som trafikerar olika destinationer i Turkiet och Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Didim och boka en biljett från Bodrum Express Lines mellan Kos och Didim. Mer information om Bodrum Express Lines

Var avgår färjorna från i Kos? Var anländer båtarna i Didim?

Avgångshamn i Kos

Bodrum Express Liness färjor till Didim avgår från följande hamnar i Kos:

Kos
Karta

Ankomsthamn i Didim

Bodrum Express Lines fartyg anländer till Didim från följande hamnar:

Didim
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Kos Didim - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kos till Didim

Vad kan man besöka och göra i Didim?

En av Didims huvudattraktioner är Apollontemplet, även känt som Didymaion. Det är ett av antikens största tempel och omges av en mystisk och fascinerande atmosfär. Ett besök i templet är en oförglömlig upplevelse för älskare av historia och arkeologi.

Om du älskar naturen ska du besöka Altinkums strand. Det turkosa vattnet och den gyllene sanden gör den till en av de vackraste stränderna i regionen. Du kan koppla av på solstolar, simma i havet eller delta i vattensporter som jetski och vindsurfing.

För en dagsutflykt kan du besöka närliggande Bodrum, känt för sitt medeltida slott och livliga atmosfär. Strosa genom de smala gatorna i gamla stan, besök museet för undervattensarkeologi eller njut av en traditionell turkisk dansföreställning.

När det gäller att ta sig runt i Didim har du flera alternativ. Promenader är det bästa sättet att ta sig runt i staden, eftersom de flesta av huvudattraktionerna ligger inom bekvämt räckhåll från varandra. Om du föredrar att åka kollektivt finns det lokala bussar som tar dig till sevärdheter utanför staden.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid