Kos
Resa direkt till Chalki med färja
Chalki
Se priser

Hur tar man sig från Kos till Chalki med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kos till Chalki? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kos till Chalki är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kos till Chalki, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kos till Chalki så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Dodekanisos Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kos Chalki som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kos till Chalki behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kos till Chalki

Avgångshamn
Kos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Chalki
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
80 km
Färjerederier
Dodekanisos Seaways
Frekvens av överfarter
2 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
2 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kos Chalki: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kos till Chalki kan du hitta biljetter från 335 kr för en person om du reser utan bil till 1677 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kos till Chalki är 1006 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kos till Chalki är 2 timmar 20 minuter. De långsammaste färjorna tar 2 timmar 20 minuter att nå Chalki, medan de snabbaste båtarna anländer till Chalki på 2 timmar 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kos kl 11:45. Den sista båten till Chalki avgår från hamnen i Kos kl 16:10.

Genomsnittspris för en Kos till Chalki färjeöverfart
1006 kr
Prisintervall för färjor Kos Chalki (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
335 kr - 1677 kr
Genomsnittlig överfartstid Kos Chalki
2 timmar 20 minuter
Avgångstid för första färjan till Chalki
11:45
Tid då sista färjan avgår till Chalki
16:10
Ankomsttid för första färjan till Chalki
14:05
Ankomsttid för sista färjan till Chalki
18:30

Vilka bolag trafikerar mellan Kos och Chalki?

Om du vill resa mellan Kos och Chalki med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Kos Chalki
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Chalki och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Kos och Chalki. Dodekanisos Seaways kör 2 överfarter i veckan till Chalki från Kos och restiden är 2 timmar 20 minuter. Mer information om Dodekanisos Seaways
2 timmar 20 minuter
2 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kos? Var anländer båtarna i Chalki?

Avgångshamn i Kos

Dodekanisos Seawayss färjor till Chalki avgår från följande hamnar i Kos:

Kos
Karta

Ankomsthamn i Chalki

Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Chalki från följande hamnar:

Chalki
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende
Färja Kos Chalki - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kos till Chalki

Vad kan man besöka och göra i Chalki?

En av Chalkis främsta attraktioner är utan tvekan dess huvudstad, Nimborios. Denna charmiga by består av färgglada hus, smala gator och små traditionella kaféer med hisnande utsikt över Egeiska havet. Klocktornet, som ligger mitt i byn, är en annan anmärkningsvärd sevärdhet. Från tornet har man en magnifik panoramautsikt över hela ön.

Chalki är också känt för sina fantastiska stränder. Bland de mest populära är Pontamos-stranden, som är den största på ön och erbjuder kristallklart vatten, solstolar och parasoller. Stranden Ftenagia är mer avskild och erbjuder en fridfull upplevelse.

För att ta sig runt på ön är transportmöjligheterna relativt begränsade, vilket bidrar till Chalkis lugna atmosfär. De viktigaste alternativen är fotgängare, cyklar och skotrar. Det finns ingen biluthyrning på ön, vilket är perfekt för dem som vill utforska Chalki i sin egen takt.

Utanför ön Chalki kan man göra dagsutflykter till andra närliggande destinationer. Ett populärt alternativ är att ta en båt till Rhodos, den största ön i Dodekaneserna. Rhodos har en rik historia med sevärdheter som den medeltida gamla stadsdelen och stormästarnas palats.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid