Kos
Resa direkt till Bodrum med färja
Bodrum
Se priser

Hur tar man sig från Kos till Bodrum med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kos till Bodrum? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kos till Bodrum är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kos till Bodrum, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kos till Bodrum så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya eller Dodecanese Flying Dolphins. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kos Bodrum som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kos till Bodrum behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kos till Bodrum

Avgångshamn
Kos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Bodrum
Turkiet
Avstånd
22 km
Färjerederier
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins
Frekvens av överfarter
10 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
50 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kos Bodrum: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kos till Bodrum kan du hitta biljetter från 197 kr för en person om du reser utan bil till 289 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kos till Bodrum är 231 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kos till Bodrum är 24 minuter. De långsammaste färjorna tar 45 minuter att nå Bodrum, medan de snabbaste båtarna anländer till Bodrum på 20 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kos kl 08:45. Den sista båten till Bodrum avgår från hamnen i Kos kl 18:00.

Genomsnittspris för en Kos till Bodrum färjeöverfart
231 kr
Prisintervall för färjor Kos Bodrum (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
197 kr - 289 kr
Genomsnittlig överfartstid Kos Bodrum
24 minuter
Avgångstid för första färjan till Bodrum
08:45
Tid då sista färjan avgår till Bodrum
18:00
Ankomsttid för första färjan till Bodrum
10:05
Ankomsttid för sista färjan till Bodrum
19:20

Varför ta en färja från Kos till Bodrum?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kos till Bodrum vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Bodrum. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kos till Bodrum är ett idealiskt sätt att resa.

Njut av en mycket uppmärksam personal
Varje minut av överfarten Kos-Bodrum, från ombordstigning i hamnen i Kos till avstigning i Bodrum, står kvalificerad och leende personal från Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya till ditt förfogande för att se till att du får en trevlig tid. De kommer att orientera dig på fartyget, guida dig till din hytt, servera dig i restaurangen och svara på dina frågor. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.
Du kommer inte att ha tråkigt ombord... till skillnad från planet.
Generellt sett är flyget det snabbaste sättet att ta sig till Bodrum eller någon annanstans. Problemet är att man sitter fast i sitt säte i flera timmar. Under överfarten Kos-Bodrum på Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins eller Yesil Marmaris Lines-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Ett flyg kommer aldrig att ge dig så många tjänster under resan.
Du behöver alltså inte oroa dig för mängden bagage.
Ett bagage är gratis, alla andra måste du betala för. Detta är ofta den formel som används när vi reser med andra transportsätt, vilket mycket ofta leder till en betydande ökning av räkningen. När du går ombord på en Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya-färja i Kos får du dock ta med dig så mycket bagage som du vill, så länge det finns i ditt fordon. Om du reser utan bil kommer du att vara begränsad i dina rörelser under hela resan till Bodrum. Det är dock värt att fråga personalen på Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya om fartyget har ett bagageförråd där du kan lämna dina väskor tills du når Bodrum.

Vilka bolag trafikerar mellan Kos och Bodrum?

Om du vill resa mellan Kos och Bodrum med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Yesil Marmaris Lines Kos Bodrum
Yesil Marmaris Lines
Yesil Marmaris Lines bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kos och Bodrum. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Bodrum och boka en biljett från Yesil Marmaris Lines mellan Kos och Bodrum. Mer information om Yesil Marmaris Lines
Dodecanese Flying Dolphins Kos Bodrum
Dodecanese Flying Dolphins
Dodecanese Flying Dolphins bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kos och Bodrum. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Bodrum och boka en biljett från Dodecanese Flying Dolphins mellan Kos och Bodrum. Dodecanese Flying Dolphins kör 10 överfarter i veckan till Bodrum från Kos och restiden är 50 minuter. Mer information om Dodecanese Flying Dolphins
50 minuter
10 överfarter i veckan
Turkish Sea Lines Kos Bodrum
Turkish Sea Lines
Turkish Sea Lines bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kos och Bodrum. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Bodrum och boka en biljett från Turkish Sea Lines mellan Kos och Bodrum. Mer information om Turkish Sea Lines
Bodrum Express Lines Kos Bodrum
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines är ett färjerederi med säte i Turkiet som trafikerar olika destinationer i Turkiet och Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Bodrum och boka en biljett från Bodrum Express Lines mellan Kos och Bodrum. Mer information om Bodrum Express Lines
Dentur Avrasya Kos Bodrum
Dentur Avrasya
Dentur Avrasya bedriver färjetrafik till Grekland och Turkiet, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kos och Bodrum. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Bodrum och boka en biljett från Dentur Avrasya mellan Kos och Bodrum. Mer information om Dentur Avrasya

Var avgår färjorna från i Kos? Var anländer båtarna i Bodrum?

Avgångshamn i Kos

Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasyas färjor till Bodrum avgår från följande hamnar i Kos:

Kos
Karta
Kos
Karta

Ankomsthamn i Bodrum

Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins eller Yesil Marmaris Lines fartyg anländer till Bodrum från följande hamnar:

Bodrum
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kos till Bodrum tar det minst 50 minuter att täcka de 22 km mellan Kos och Bodrum.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kos och Bodrum på vintern) och färjerederiet (Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines och Dentur Avrasya). Det finns för närvarande 10 överfarter i veckan mellan Kos och Bodrum.

Det finns 5 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kos och Bodrum: Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines och Dentur Avrasya.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins.

Innan du bokar, jämför priserna på Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Kos Bodrum kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Kos och Bodrum reser du 22 km.

För att åka med båt från Kos till Bodrum kan du hitta priser från 197 kr för det lägsta, till 289 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 231 kr.

Den första färjan avgår från Kos kl 08:45 till Bodrum.

Den sista färjan till Bodrum avgår vanligtvis från Kos kl 18:00.

Din erfarenhet av färjeöverfart från Kos till Bodrum

Om det är första gången du åker färja är det inte lätt att föreställa sig hur en sjööverfart från Kos till Bodrum ser ut. Vi kommer därför att beskriva denna unika reseupplevelse, från ombordstigning i Kos till avstigning i Bodrum, för att hjälpa dig att bättre projicera dig in i Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya och Dodecanese Flying Dolphins sjöfartsvärld. Du hittar också praktisk information om Kos och Bodrum.

Ombordstigning i Kos

Här är några steg att gå ombord innan din färjeresa med Kos Bodrum börjar:

  • Presentation i hamnen i Kos / Du måste ge dig en viss tid (kontrollera med Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya) före fartygets faktiska avgångstid för att anlända till färjeterminalen i Kos. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning på överfarten Kos - Bodrum / I Kos visar du upp dina identitetshandlingar (pass eller CNI) och bokningsnumret vid Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins eller Yesil Marmaris Lines-bokföringen vid Kos färjeterminal. Med bil är processen densamma, men direkt från ombordstigningsfilerna. Du stannar kvar i ditt fordon.
  • Ombordstigning på färjan till Bodrum / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Kos som uppmanar dig att gå ombord. Med bil följer du Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasyas personalens anvisningar för att gå ombord och parkera ditt fordon ombord.

Livet ombord på färjan mellan Kos och Bodrum

På Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins eller Yesil Marmaris Lines-fartygen finns det något för alla. Vissa resenärer vill koppla av i en avskild hytt, medan andra kommer att njuta av barer, restauranger, spel och affärer.

Bodrum är i sikte, avstigning är nära förestående!

Slutligen hittar du information om färjans ankomst till Bodrum:

  • Färjan går in i Bodrum Harbour / Du får endast tillträde till garaget när båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Om du vill vänta rekommenderar vi att du tittar på infarten till Bodrums hamn från ytterdäcken.
  • Lämna din hytt. / Du måste lämna din hytt ungefär en halvtimme före ankomsten till Bodrum Harbour.
  • Lämna fartyget och Bodrum är ditt / När garageportarna väl är öppna går det ganska snabbt att ta sig av fartyget. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. Tullpersonalen i Bodrums hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen lämnar du hamnen och Bodrum väntar på dig!
Färja Kos Bodrum - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kos till Bodrum

Vad kan man besöka och göra i Bodrum?

En av Bodrums mest kända sevärdheter är St Peter's Castle, en medeltida fästning som byggdes av riddarna av St John-orden. Detta imponerande och majestätiska slott är ett arkitektoniskt underverk som också erbjuder en hisnande utsikt över staden och hamnen. På insidan kan besökare utforska Bodrums arkeologiska undervattensmuseum, som rymmer artefakter från antiken.

Om man lämnar slottet är en promenad längs Bodrums hamn ett måste. Hamnen kantas av livliga restauranger, kaféer och butiker, vilket ger en livlig atmosfär där besökarna kan koppla av och njuta av utsikten över yachterna och fiskebåtarna. Härifrån kan man också ta en båttur för att upptäcka regionens vackra stränder och det turkosa vattnet i Egeiska havet.

Besökare har flera alternativ för att ta sig runt i Bodrum. Stadskärnan är relativt kompakt och kan utforskas till fots. De pittoreska, smala gatorna i gamla stan inbjuder till att strosa runt och upptäcka de lokala butikerna, marknaderna och traditionella restaurangerna. På mer avlägsna platser finns det taxibilar som kan vara ett bekvämt sätt att ta sig runt. Dessutom finns det ett nätverk av minibussar (eller dolmuş) som erbjuder regelbundna rutter till olika delar av staden och omgivande turistattraktioner.

Bodrum är ett måste för alla som älskar historia, kultur och vackra stränder. Den unika blandningen av historiska underverk, pittoreska landskap och livlig atmosfär gör det till ett perfekt resmål.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid