Kos
Resa direkt till Astypalaia med färja
Astypalaia
Se priser

Hur tar man sig från Kos till Astypalaia med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kos till Astypalaia? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kos till Astypalaia är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kos till Astypalaia, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kos till Astypalaia så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kos Astypalaia som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kos till Astypalaia behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kos till Astypalaia

Avgångshamn
Kos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Astypalaia
Grekland
Dodekaneserna
Avstånd
95 km
Färjerederier
Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries
Frekvens av överfarter
1 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
3 timmar 40 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kos Astypalaia: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kos till Astypalaia kan du hitta biljetter från 185 kr för en person om du reser utan bil till 1735 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kos till Astypalaia är 798 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kos till Astypalaia är 2 timmar 57 minuter. De långsammaste färjorna tar 4 timmar 25 minuter att nå Astypalaia, medan de snabbaste båtarna anländer till Astypalaia på 1 timmar 45 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kos kl 11:45. Den sista båten till Astypalaia avgår från hamnen i Kos kl 23:35.

Genomsnittspris för en Kos till Astypalaia färjeöverfart
798 kr
Prisintervall för färjor Kos Astypalaia (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
185 kr - 1735 kr
Genomsnittlig överfartstid Kos Astypalaia
2 timmar 57 minuter
Avgångstid för första färjan till Astypalaia
11:45
Tid då sista färjan avgår till Astypalaia
23:35
Ankomsttid för första färjan till Astypalaia
01:15
Ankomsttid för sista färjan till Astypalaia
13:45

Varför ta en färja från Kos till Astypalaia?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kos till Astypalaia vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Astypalaia. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kos till Astypalaia är ett idealiskt sätt att resa.

Njut av den friska havsluften
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. I Kos kan du, så snart du lämnar hamnen, ta en promenad på däck på Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries-båten och njuta av havsstrålen och den uppfriskande syreberikade havsluften: en riktig thalassokur och mycket effektiv för att ventilera lungorna! En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Astypalaia full av energi.
För det är det perfekta sättet att resa med familjen!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Kos till Astypalaia som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Kos kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Denna båtresa mellan Kos och Astypalaia kommer att förbli ett oförglömligt ögonblick för dina barn.
Njut av en mycket uppmärksam personal
Under hela resan från Kos till Astypalaia kommer en professionell och hjälpsam besättning att finnas till hands för att hjälpa dig. En informationsdisk finns nästan alltid på fartygets huvuddäck.

Vilka bolag trafikerar mellan Kos och Astypalaia?

Om du vill resa mellan Kos och Astypalaia med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Kos Astypalaia
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Astypalaia och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Kos och Astypalaia. Mer information om Dodekanisos Seaways
Blue Star Ferries Kos Astypalaia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries är ett grekiskt rederi som trafikerar linjen Kos-Astypalaia och andra inrikes passager mellan det grekiska fastlandet och dess otaliga öar (Kykladerna, Joniska havet, Kreta, Dodekanesos). På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Astypalaia och boka en biljett från Blue Star Ferries mellan Kos och Astypalaia. Blue Star Ferries kör 1 överfarter i veckan till Astypalaia från Kos och restiden är 3 timmar 40 minuter. Mer information om Blue Star Ferries
3 timmar 40 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kos? Var anländer båtarna i Astypalaia?

Avgångshamn i Kos

Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferriess färjor till Astypalaia avgår från följande hamnar i Kos:

Kos
Karta
Kos
Karta

Ankomsthamn i Astypalaia

Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Astypalaia från följande hamnar:

Astypalea
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kos till Astypalaia tar det minst 3 timmar 40 minuter att täcka de 95 km mellan Kos och Astypalaia.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kos och Astypalaia på vintern) och färjerederiet (Dodekanisos Seaways och Blue Star Ferries). Det finns för närvarande 1 överfarter i veckan mellan Kos och Astypalaia.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kos och Astypalaia: Dodekanisos Seaways och Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries.

Under din överfart mellan Kos och Astypalaia reser du 95 km.

För att åka med båt från Kos till Astypalaia kan du hitta priser från 185 kr för det lägsta, till 1735 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 798 kr.

Den första färjan avgår från Kos kl 11:45 till Astypalaia.

Den sista färjan till Astypalaia avgår vanligtvis från Kos kl 23:35.

Färja Kos Astypalaia - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kos till Astypalaia

Vad kan man besöka och göra i Astypalaia?

Huvudorten Astypalaia, även känd som Chora, är en arkitektonisk pärla med sina traditionella vita hus, smala gator och karaktäristiska väderkvarnar. Du kan vandra på kullerstensgatorna, besöka de små bysantinska kyrkorna och njuta av panoramautsikten över Egeiska havet från de medeltida vallarna. Passa på att besöka det venetianska slottet Querini, som har utsikt över staden och erbjuder hisnande vyer.

Utanför staden är Astypalaia fullt av vackra stränder och avskilda vikar. Stränderna Livadi, Pera Gialos och Vathses är mycket populära och erbjuder kristallklart vatten som är perfekt för simning och snorkling. Om du är ute efter lugn och ro kan du bege dig till de mindre överbefolkade och orörda stränderna Kaminakia eller Schinontas.

Ön Astypalaia erbjuder också gott om möjligheter till vandring och promenader genom vilda, oförstörda landskap. Naturälskare kan utforska öns stigar, inklusive de som leder till Negros-grottan, där man kan beundra imponerande stalaktiter och stalagmiter.

När det gäller transport på ön har Astypalaia en flygplats med direktflyg från Aten och andra grannöar. Väl här kan du hyra bil, skoter eller mountainbike för att utforska ön i din egen takt. Det finns också kollektivtrafik, om än begränsad, med bussar som förbinder huvudstaden med de omgivande byarna.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid