Rekommenderad rutt
Kos
Resa direkt till Agios Kyrikos med färja
Agios Kyrikos
Se priser
Alternativa rutter
Kos
Resa med flyg, färja till Leros
Leros
Resa med färja till Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Se priser

Hur tar man sig från Kos till Agios Kyrikos med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kos till Agios Kyrikos? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kos till Agios Kyrikos är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kos till Agios Kyrikos, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kos till Agios Kyrikos så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kos Agios Kyrikos som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kos till Agios Kyrikos behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kos till Agios Kyrikos

Avgångshamn
Kos
Grekland
Dodekaneserna
Ankomsthamn
Agios Kyrikos
Grekland
Avstånd
119 km
Färjerederier
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frekvens av överfarter
3 överfarter i veckan
Minsta tid för överfart
3 timmar 20 minuter
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kos Agios Kyrikos: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kos till Agios Kyrikos kan du hitta biljetter från 358 kr för en person om du reser utan bil till 2197 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kos till Agios Kyrikos är 1168 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kos till Agios Kyrikos är 4 timmar 4 minuter. De långsammaste färjorna tar 5 timmar 35 minuter att nå Agios Kyrikos, medan de snabbaste båtarna anländer till Agios Kyrikos på 3 timmar 15 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kos kl 12:50. Den sista båten till Agios Kyrikos avgår från hamnen i Kos kl 21:35.

Genomsnittspris för en Kos till Agios Kyrikos färjeöverfart
1168 kr
Prisintervall för färjor Kos Agios Kyrikos (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
358 kr - 2197 kr
Genomsnittlig överfartstid Kos Agios Kyrikos
4 timmar 4 minuter
Avgångstid för första färjan till Agios Kyrikos
12:50
Tid då sista färjan avgår till Agios Kyrikos
21:35
Ankomsttid för första färjan till Agios Kyrikos
03:10
Ankomsttid för sista färjan till Agios Kyrikos
16:15

Varför ta en färja från Kos till Agios Kyrikos?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kos till Agios Kyrikos vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Agios Kyrikos. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kos till Agios Kyrikos är ett idealiskt sätt att resa.

För att få lite havsluft
Havets hälsofördelar är sedan länge bevisade. Under överfarten Kos-Agios Kyrikos kan du gå ut på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-fartygets utomhusutrymmen för att ta ett djupt andetag av luft. En känsla av välbefinnande kommer snabbt att gripa tag i dig. Detta gör att du kan börja din semester i Agios Kyrikos full av energi.
Färjor är idealiska för familjer!
Om du har barn finns det inget bättre sätt att resa från Kos till Agios Kyrikos som familj än med färja. Allt är enklare. Så snart du lämnar Kos kan du föreställa dig att dina barn utforskar fartyget, spenderar långa stunder med att leka på lekplatserna för barn eller i videospelen och arkaderna (för tonåringar), tittar på de senaste filmerna på bio, delar en familjemiddag i restaurangen eller förundras över en trollerishow eller andra otaliga aktiviteter. Denna båtresa mellan Kos och Agios Kyrikos kommer att förbli ett oförglömligt ögonblick för dina barn.
Ta med dig obegränsat med bagage
Med tåg, buss eller flyg tillämpas ofta ett överskott på ett gratis bagage och varje ytterligare bagage genererar en extra kostnad. På Kos Agios Kyrikos-färjan får du ta med dig så mycket bagage som du vill, inom ramen för fordonets kapacitet. Om du reser som fotgängare kan villkoren vara mer restriktiva eftersom du måste bära ditt bagage med dig tills du anländer till Agios Kyrikos. Det är dock värt att fråga personalen på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways om fartyget har ett bagageförråd där du kan lämna dina väskor tills du når Agios Kyrikos.

Vilka bolag trafikerar mellan Kos och Agios Kyrikos?

Om du vill resa mellan Kos och Agios Kyrikos med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

Dodekanisos Seaways Kos Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways grundades 1991 och har sitt säte på Rhodos i Grekland. Företaget trafikerar de Egeiska öarna och hamnarna i Joniska havet. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Agios Kyrikos och boka en biljett från Dodekanisos Seaways mellan Kos och Agios Kyrikos. Dodekanisos Seaways kör 2 överfarter i veckan till Agios Kyrikos från Kos och restiden är 3 timmar 20 minuter. Mer information om Dodekanisos Seaways
3 timmar 20 minuter
2 överfarter i veckan
Hellenic Seaways Kos Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways grundades år 2000 och har sitt säte i Aten, Grekland. Företaget trafikerar de grekiska öarna och den egyptiska regionen. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kos-Agios Kyrikos och boka en biljett från Hellenic Seaways mellan Kos och Agios Kyrikos. Hellenic Seaways kör 1 överfarter i veckan till Agios Kyrikos från Kos och restiden är 5 timmar 50 minuter. Mer information om Hellenic Seaways
5 timmar 50 minuter
1 överfarter i veckan

Var avgår färjorna från i Kos? Var anländer båtarna i Agios Kyrikos?

Avgångshamn i Kos

Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seawayss färjor till Agios Kyrikos avgår från följande hamnar i Kos:

Kos
Karta
Kos
Karta

Ankomsthamn i Agios Kyrikos

Hellenic Seaways eller Dodekanisos Seaways fartyg anländer till Agios Kyrikos från följande hamnar:

Port of Agios Kyrikos
Karta
Andra alternativa avgångar från Kos till Agios Kyrikos
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Om du tar en färja från Kos till Agios Kyrikos tar det minst 3 timmar 20 minuter att täcka de 119 km mellan Kos och Agios Kyrikos.

Det beror ofta på säsongen (det finns färre överfarter mellan Kos och Agios Kyrikos på vintern) och färjerederiet (Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways). Det finns för närvarande 3 överfarter i veckan mellan Kos och Agios Kyrikos.

Det finns 2 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kos och Agios Kyrikos: Dodekanisos Seaways och Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Under din överfart mellan Kos och Agios Kyrikos reser du 119 km.

För att åka med båt från Kos till Agios Kyrikos kan du hitta priser från 358 kr för det lägsta, till 2197 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 1168 kr.

Den första färjan avgår från Kos kl 12:50 till Agios Kyrikos.

Den sista färjan till Agios Kyrikos avgår vanligtvis från Kos kl 21:35.

Färja Kos Agios Kyrikos - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kos till Agios Kyrikos

Vad kan man besöka och göra i Agios Kyrikos?

En av huvudattraktionerna i Agios Kyrikos är stranden Kyparissi, som ligger bara några kilometer från staden. Denna sandstrand erbjuder kristallklart vatten och spektakulär natur. Det är den perfekta platsen för solbad, simning och vattensporter som dykning och snorkling.

Agios Kyrikos-regionen är också känd för sina terapeutiska varma källor. De termiska källorna Therma, som ligger nära staden, erbjuder mineralrikt varmt vatten som är känt för sina lugnande och helande egenskaper. Det är den perfekta platsen att koppla av och ladda om efter en hektisk dag med sightseeing och aktiviteter.

För vandringsentusiaster är Agios Kyrikos den perfekta utgångspunkten för att utforska lederna på ön Ikaria. Välmarkerade stigar tar dig genom vacker natur, traditionella byar och hisnande utsikter. Vandringen till byn Raches är särskilt populär och erbjuder en spektakulär utsikt över Egeiska havet.

När det gäller lokala transporter kan du hyra en bil för att utforska området på egen hand. Det finns också lokala bussar som tar dig till olika delar av ön. För dem som föredrar en mer autentisk upplevelse finns det taxibilar och cyklar att hyra för att ta sig runt.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid