Rekommenderad rutt
Klaipeda
Resa direkt till Sassnitz med färja
Sassnitz
Se priser
Alternativa rutter
Klaipeda
Resa med färja till Trelleborg
Trelleborg
Resa med färja till Sassnitz
Sassnitz
Se priser

Hur tar man sig från Klaipeda till Sassnitz med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Klaipeda till Sassnitz? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Klaipeda till Sassnitz är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Klaipeda till Sassnitz, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Klaipeda till Sassnitz så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som TT-Line, DFDS Seaways, Scandlines eller Stena Line. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Klaipeda Sassnitz som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta DFDS Seaways-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Klaipeda till Sassnitz behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Klaipeda till Sassnitz

Avgångshamn
Klaipeda
Litauen
Ankomsthamn
Sassnitz
Tyskland
Mecklenburg-Vorpommern
Avstånd
493 km
Färjerederier
TT-Line, DFDS Seaways, Scandlines, Stena Line
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Vilka bolag trafikerar mellan Klaipeda och Sassnitz?

Om du vill resa mellan Klaipeda och Sassnitz med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat DFDS Seaways som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

DFDS Seaways Klaipeda Sassnitz
DFDS Seaways
DFDS Seaways är ett färjerederi med säte i Köpenhamn, Danmark, som tillhandahåller passagerar- och fordonsförbindelser mellan hamnar i norra Europa, inklusive hamnarna i Dover, Antwerpen och Calais till Storbritannien, men även mellan hamnarna i Oslo och Köpenhamn, mellan hamnar i Norge och Sverige och andra hamnar i Europa. På Vivanoda kan du jämföra priser för Klaipeda-Sassnitz och boka en biljett från DFDS Seaways mellan Klaipeda och Sassnitz. Mer information om DFDS Seaways

Var avgår färjorna från i Klaipeda? Var anländer båtarna i Sassnitz?

Avgångshamn i Klaipeda

DFDS Seawayss färjor till Sassnitz avgår från följande hamnar i Klaipeda:

Klaipeda
Karta

Ankomsthamn i Sassnitz

DFDS Seaways fartyg anländer till Sassnitz från följande hamnar:

Sassnitz
Karta
Andra alternativa avgångar från Klaipeda till Sassnitz
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 1 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Klaipeda och Sassnitz: DFDS Seaways.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av TT-Line, DFDS Seaways, Scandlines, Stena Line.

Färja Klaipeda Sassnitz - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Klaipeda till Sassnitz

Vad kan man besöka och göra i Sassnitz?

Sassnitz huvudattraktion är den livliga hamnen, där du kan se fiskebåtarna ge sig ut på jakt efter sin dagliga skörd. Promenera längs hamnpromenaden och ät färska skaldjur på någon av de många restaurangerna. Om du föredrar sjöfartshistoria är Sassnitz hamnmuseum ett måste. Här kan man följa sjöfartens historia i regionen och se intressanta utställningar om fiske och skeppsbyggnad.

Utanför staden finns det gott om naturattraktioner att utforska. Nationalparken Jasmund är en av de mest pittoreska platserna i regionen och här finns de berömda vita kritklipporna. Du kan vandra längs de välskötta stigarna och njuta av den imponerande utsikten över Östersjön. En annan populär naturattraktion är nationalparken Vadehavet, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Detta område med träsk och sanddyner är hem för en mängd unika fågel-, säl- och växtarter.

För att ta sig runt i regionen erbjuder Sassnitz ett antal transportalternativ. Cykeluthyrning är mycket populärt och gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Det finns också flera busslinjer som trafikerar området, så att du kan utforska de andra städerna på ön Rügen. Om du är sugen på en båttur finns det utflykter till de närliggande öarna Hiddensee och Rügen.

Sassnitz är en tysk kustdestination som erbjuder den perfekta kombinationen av naturlig skönhet och maritim historia. Från dramatiska kritklippor till charmiga fiskehamnar - det finns så mycket att se och göra i denna pittoreska stad. Oavsett om du är intresserad av natur, historia eller vattensporter är Sassnitz verkligen en destination som är värd ett besök.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid