Kissamos
Resa direkt till Gytheio med färja
Gytheio
Se priser

Hur tar man sig från Kissamos till Gytheio med färja?

Letar du efter den perfekta färjebiljetten från Kissamos till Gytheio? Du har kommit till rätt ställe. Att ta en färja från Kissamos till Gytheio är ett bekvämt och trevligt sätt att resa.

Vi vet att det kan vara stressigt att planera en färjeresa från Kissamos till Gytheio, så vi gör vårt bästa för att göra din bokning av en färja från Kissamos till Gytheio så snabb och enkel som möjligt.

Med Vivanoda, vår lättanvända plattform, kan du jämföra priser, rutter och tjänster från olika färjerederier som LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet på en färjebiljett till Kissamos Gytheio som passar dina behov och din budget, oavsett om du reser ensam, som par eller med din familj.

De flesta LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines-fartyg erbjuder faciliteter ombord som hytter, restauranger, butiker, Wi-Fi och mycket mer. Ofta erbjuder de även faciliteter för personer med nedsatt rörlighet.

För att hitta de bästa erbjudandena på färjor från Kissamos till Gytheio behöver du bara ange dina resedatum och börja söka på Vivanoda.

Information om färjor från Kissamos till Gytheio

Avgångshamn
Kissamos
Grekland
Kreta
Ankomsthamn
Gytheio
Grekland
Peloponnesos
Avstånd
171 km
Färjerederier
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Sök efter färjor
Sök och boka boende

Färja Kissamos Gytheio: Biljettpriser, tidtabeller och reslängd

För att resa med färja från Kissamos till Gytheio kan du hitta biljetter från 266 kr för en person om du reser utan bil till 1723 kr om du reser med din bil. Det genomsnittliga priset vi har sett på rutten Kissamos till Gytheio är 995 kr. Den genomsnittliga överfartstiden från Kissamos till Gytheio är 7 timmar 10 minuter. De långsammaste färjorna tar 7 timmar 10 minuter att nå Gytheio, medan de snabbaste båtarna anländer till Gytheio på 7 timmar 10 minuter. Den första färjan avgår från hamnen i Kissamos kl 08:15. Den sista båten till Gytheio avgår från hamnen i Kissamos kl 11:00.

Genomsnittspris för en Kissamos till Gytheio färjeöverfart
995 kr
Prisintervall för färjor Kissamos Gytheio (Lägsta pris för 1 passagerare och högsta pris för 1 passagerare och en bil)
266 kr - 1723 kr
Genomsnittlig överfartstid Kissamos Gytheio
7 timmar 10 minuter
Avgångstid för första färjan till Gytheio
08:15
Tid då sista färjan avgår till Gytheio
11:00
Ankomsttid för första färjan till Gytheio
15:25
Ankomsttid för sista färjan till Gytheio
18:10

Varför ta en färja från Kissamos till Gytheio?

Oavsett om du reser ensam, som par eller med familjen kan en färja från Kissamos till Gytheio vara ett bekvämt och trevligt alternativ för att ta dig till Gytheio. Här är 3 anledningar till varför vi tycker att en färja från Kissamos till Gytheio är ett idealiskt sätt att resa.

Att inte bli trött, till skillnad från i bilen
Att köra i flera kilometer i sträck är inte särskilt avkopplande, särskilt om man lägger till risken för trafikstockningar och olyckor. Färjeresan Kissamos Gytheio är precis tvärtom. Ombord, beroende på vilket fartyg från LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines som är i trafik, är allting utformat för att ge dig tid att koppla av i lugnet i bekväma liggsoffor, att slappna av på utedäcken, att underhålla och att ha roligt. Utan tvekan kommer du att anlända till Gytheio helt avslappnad.
Du behöver inte oroa dig för att resa med din cykel
På tåg, buss eller flyg är det ofta mycket komplicerat och ibland omöjligt att resa med denna besvärliga följeslagare: din cykel. Så är inte fallet på färjan. Precis som alla andra fordon kommer din tvåhjuling att parkeras i fartygets garage. Du lämnar den där under hela överfarten Kissamos-Gytheio i full säkerhet och utan att vara rädd för att den ska skadas. Du hittar den när du går i land vid ankomsten till Gytheio.
Det är mycket mindre tråkigt än på ett flygplan.
Om man jämför hastigheten är planet definitivt det snabbaste sättet att ta sig från Kissamos till Gytheio. Men det är inte alltid trevligt att vara fastbunden i sitt säte i långa timmar. Under överfarten Kissamos-Gytheio på Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-färjan har du däremot full frihet när det gäller dina aktiviteter, att äta, gå, roa dig eller vila. Du kommer aldrig att ha så mycket frihet och underhållning under en flygning!

Vilka bolag trafikerar mellan Kissamos och Gytheio?

Om du vill resa mellan Kissamos och Gytheio med färja finns det ett antal bolag att välja mellan, bland annat LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines som kör regelbunden trafik mellan de två städerna. Du kan läsa mer om de olika färjerederierna på denna sträcka och deras avgångstider här.

LANE Sea Line Kissamos Gytheio
LANE Sea Line
LANE Sea Line grundades 1985 och har sitt säte i Bari, Italien. Företaget betjänar hamnarna i Adriatiska havet i Italien och Grekland. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kissamos-Gytheio och boka en biljett från LANE Sea Line mellan Kissamos och Gytheio. Mer information om LANE Sea Line
Sea Jets Kissamos Gytheio
Sea Jets
Sea Jets är ett grekiskt rederi som grundades 1989. Det bedriver cirka 140 rutter mellan Pireus och Kreta och Kykladernas arkipelag. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kissamos-Gytheio och boka en biljett från Sea Jets mellan Kissamos och Gytheio. Mer information om Sea Jets
Lane Sea Lines Kissamos Gytheio
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines bedriver färjetrafik till Grekland, inklusive färjetrafik mellan hamnarna i Kissamos och Gytheio. På Vivanoda kan du jämföra priser för Kissamos-Gytheio och boka en biljett från Lane Sea Lines mellan Kissamos och Gytheio. Mer information om Lane Sea Lines

Var avgår färjorna från i Kissamos? Var anländer båtarna i Gytheio?

Avgångshamn i Kissamos

LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Liness färjor till Gytheio avgår från följande hamnar i Kissamos:

Kissamos
Karta

Ankomsthamn i Gytheio

Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line fartyg anländer till Gytheio från följande hamnar:

Gytheio
Karta
Gythion
Karta
Sök efter färjor
Sök och boka boende

FAQ

Det finns 3 färjerederier som trafikerar sträckan mellan Kissamos och Gytheio: LANE Sea Line, Sea Jets och Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkta övergångar erbjuds av LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Innan du bokar, jämför priserna på LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines på vår hemsida Vivanoda. Boka sedan enkelt och säkert den önskade överfarten på vår partners webbplats.

Om du vill ändra eller avbryta din bokning av färjan från Kissamos Gytheio kan du enkelt göra det genom att kontakta vår partner som hanterar din bokning. Observera att vissa biljetter, beroende på biljettvillkoren, inte kan återbetalas eller ändras. Det är viktigt att du tar hänsyn till detta när du bokar din biljett.

Under din överfart mellan Kissamos och Gytheio reser du 171 km.

För att åka med båt från Kissamos till Gytheio kan du hitta priser från 266 kr för det lägsta, till 1723 kr för det högsta. Det genomsnittliga priset vi observerade var 995 kr.

Den första färjan avgår från Kissamos kl 08:15 till Gytheio.

Den sista färjan till Gytheio avgår vanligtvis från Kissamos kl 11:00.

Upplev en färjeöverfart från Kissamos till Gytheio

Det är inte alltid lätt att få en tydlig bild av hur en överfart från Kissamos till Gytheio kommer att vara, särskilt om du inte är bekant med detta transportsätt. För att hjälpa dig att bättre sätta dig in i upplevelsen av en Kissamos Gytheio-kryssning ombord på LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines har vi beskrivit de olika etapperna av resan från ombordstigning i Kissamos till avstigning i Gytheio. Du kan också hitta lite turistinformation och praktisk information om Kissamos och Gytheio.

Redo för ombordstigning i Kissamos

Innan din färjeresa med Kissamos Gytheio börjar, är här några steg innan du går ombord:

  • Ankomsttid i Kissamoss hamn / Du bör anlända till färjeterminalen i Kissamos inom den tidsgräns som LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines har fastställt. Efter denna tid kan företaget vägra dig ombordstigning.
  • Incheckning för överfarten Kissamos - Gytheio / Vid färjeterminalen i Kissamos letar du efter LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines-diskarna och visar upp ditt pass och bokningsnummer. Om du har en bil kan du checka in från fordonskön.
  • Ombordstigning på fartyget till Gytheio / Håll utkik efter röstmeddelanden i färjeterminalen i Kissamos som uppmanar dig att gå ombord. Om du reser med bil kommer Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-personal att ge dig instruktioner om hur du går ombord och parkerar ditt fordon på fartyget.

Ombord på färjan från Kissamos till Gytheio

På LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines-fartyget har alla sin egen resefilosofi. Medan vissa människor kommer att vara benägna att koppla av i en mysig lounge, kommer andra att vilja shoppa i butikerna eller äta i självbetjäningsrestaurangen.

Gytheio är i sikte, avstigning är nära förestående!

Här finns lite information för avstigning i Gytheio:

  • Gytheio Harbour är i sikte / Besättningen kommer inte att ge dig tillträde till garaget för att hämta ditt fordon förrän båten är förtöjd. Det finns ingen anledning att skynda sig. Det är bäst att vänta på ytterdäck för att se färjan manövrera in i Gytheios hamn.
  • Om du sitter i en hytt. / Om du har rest från Kissamos till Gytheio i en bekväm hytt måste du lämna hytten ungefär en halvtimme före ankomst till Gytheio.
  • Lämna fartyget och utforska Gytheio / Du kan få ut din bil ur färjans enorma garage relativt snabbt när dörrarna väl är öppna. Som fotgängare kommer du ut ännu snabbare. Tullpersonalen i Gytheios hamn kan ge dig en kontroll. Äntligen har din semester i Gytheio börjat på allvar!
Färja Kissamos Gytheio - Alla färjebiljetter till bästa pris

Turistguide för färjeresan från Kissamos till Gytheio

Vad kan man besöka och göra i Gytheio?

Gytheios främsta attraktion är den magnifika hamnen, som en gång i tiden var en viktig handelshamn i det antika Grekland. Idag är den fylld med vackra, färgglada fiskebåtar, vilket ger staden en autentisk, pittoresk atmosfär. Ta en promenad längs hamnen, njut av den spektakulära havsutsikten och stanna till vid en av de många fisk- och skaldjursrestaurangerna för nylagade lokala specialiteter.

I Gytheio kan du också besöka ett antal intressanta historiska platser, inklusive den antika teatern och ruinerna av Sparta, en av Greklands äldsta städer. Passa på att besöka Tzanetakis Tower, ett venetianskt torn från 1300-talet med panoramautsikt över staden.

Om du vill utforska området runt Gytheio rekommenderar vi att du hyr en bil för att få större flexibilitet. Bara några kilometer från staden ligger den magnifika stranden Mavrovouni, känd för sitt kristallklara vatten och gyllene sand. Du kan också åka till Diros och besöka Diros-grottorna, ett av de största havsgrottsystemen i Europa.

För vandringsentusiaster erbjuder Taygetos-berget otroliga vandringsleder med panoramautsikt över havet och den omgivande landsbygden. De som föredrar att bo nära havet kan bege sig till Vathy Beach, en liten, fridfull vik med klart, obefolkat vatten.

Sök efter färjor
Sök och boka boende

Sök filter

Transportsätt
Avgångstid
Ankomsttid